BuNu' Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Acum putine minute ma suna un amic si imi spune ca in Drumul Taberei la Orizont 2 motociclete pe jos lovite cica voluntar de o femeie cu masina. Incalificabil, nervii unora pe 4 roti au ajuns la limita! Cica motociclistii o fata cu un cb500 parca si o Yamaha mt-01 cred ca astea erau motoretele tavalite, bikerii parand ok, nu dau mai multe detalii pt ca poate intra cei care au fost fix la fata locului sau chiar autorii evenimentului ca sa nu se distorsioneze faptele prea rau. Au ajuns astia sa nu mai aibe loc de noi pe strazi, e de rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Acum putine minute ma suna un amic si imi spune ca in Drumul Taberei la Orizont 2 motociclete pe jos lovite cica voluntar de o femeie cu masina. a avut coa_ie femeia daca i-a lovit voluntar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
passtefan Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 poate retardata , ieri pe strada m-a rugat o pitzipoanca sa-i scot masina parcata lateral , ca ea este incepatoare , iti dai seama cum a luat aia carnet , deci ... nu-i de mirare ca " nu te-am vazut " sau tot dau vina pe noi ca mergem cu 700 la ora , ei avand toti radare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 cum ba intentionat...nu pot sa cred asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) a avut coa_ie femeia daca i-a lovit voluntar a avut coa_ie pe ochi... ghici ce avea in gura? Editat Iunie 19, 2008 de Grigu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Pe dracu! Defineste te rog intentionat. Nu de alta, da' nu cred ca e cineva chiar asa nebun cat sa loveasca DOUA motociclete intentionat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Un pic offtopic, ala cu autobuzul care a dat peste mine mi-a zis (aproape plangand): 'nene, n-am vrut, n-am facut intentionat'. I-am zis suav ca daca as fi avut cea mai vaga banuiala ca a facut-o intentionat si nu din prostie, il capaceam de nu mai putea vorbi. Asa si in cazul de fata, daca tipa aia a dat peste motoare ca i s-a sculat ei dintr-un motiv oarecare, nu vad absolut nici o piedica in a-i invineti poponetul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 NO ASA CEVA INCA N-AM MAI AUZIT! PENTRU SITUATII EXTREME PROPUN SOLUTII EXTREME!!! DECI: CARE AI SNIPER!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 presupun ca avea nasul in buric! ghici unde erau buzele??? pe P...A!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Un pic offtopic, ala cu autobuzul care a dat peste mine mi-a zis (aproape plangand): 'nene, n-am vrut, n-am facut intentionat'. I-am zis suav ca daca as fi avut cea mai vaga banuiala ca a facut-o intentionat si nu din prostie, il capaceam de nu mai putea vorbi. Asa si in cazul de fata, daca tipa aia a dat peste motoare ca i s-a sculat ei dintr-un motiv oarecare, nu vad absolut nici o piedica in a-i invineti poponetul. Agree, dar tot nu cred ca a dat intentionat peste ei. A dat peste ei de proasta, de neatenta, de imbecila, de panicata...de..de...de... da' intentionat. Pana mea...putin probabil. Va ingramaditi sa credeti toate prostiile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haurar Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Ah...Femeile la volan.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Nu pot sa cred cum pot face unii asemenea lucruri , eu i-as fi dat pana ii zbura sangele pe gura nenorocita dracu` , una care nu mi-a acordat prioritate si tot ea a venit dupa mine sa ma ameninte a luat una in moaca prin geam , eu nu mai iert pe nimeni . Femeie m-a lovit vara trecuta , femeie nu mi-a acordat prioritate de 100.000 de ori , femeie , femeie , femeie . Singurele pe care le apreciez sunt motociclistele , ca au ceva in cap , spre deosebire de Britney Spears cu Mertzanu lu` tata pe drumurile noastre . Bull sh*t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
John Paul Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Agree, dar tot nu cred ca a dat intentionat peste ei. A dat peste ei de proasta, de neatenta, de imbecila, de panicata...de..de...de... da' intentionat. Pana mea...putin probabil. Va ingramaditi sa credeti toate prostiile... ..agree. De unde reiese ca a fost INTENTIONAT ? argumente ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 pai tipa era la volan cu intentia de a conduce. deci intentionat! on topic: avea jeep? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 a fost intentionat! in masina erau 2 pi_zde de cartier foooooarte "tari" de gura! si-au mai chemat si intariri! "9 ani de kickbox frate...9 ani" oricum...au fost "corectate" fizic a 2 a mobra...a fost scapata de pe loc...de emotie! adica...gs-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Frate ,zimi ca nu ai fost tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Stephon, mai multe detalii pls! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Nu...nu am fost eu! detalii nu pot da decat daca vrea cel care a fost implicat! Nu a patit nimic nici el nici mobra(doar un bulon putin zgariat) yamaha fz6N! sotia baiatului era cea cu GS-ul care...de sperietura...a uitat sa mai puna cricul cand a oprit si... a culcat-o pe o parte! o scarita rupta! dar...atitudine jecurilor alora doua din masina ar trebui sa ne puna ceva semne de intrebare in legatura cu ca_catul asta de tara si...in mod special...in legatura cu locuitorii ei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 a fost intentionat! in masina erau 2 pi_zde de cartier foooooarte "tari" de gura! si-au mai chemat si intariri! "9 ani de kickbox frate...9 ani" oricum...au fost "corectate" fizic a 2 a mobra...a fost scapata de pe loc...de emotie! adica...gs-ul Bun, nu pot decat sa inteleg ca erau do-o tiganci (iar o sa vina esesu cu termeni politically correct), care au fost cumva enervate de nea baicaru', si s-au gandit sa dea peste el??? Ca totusi nu pot sa cred ca ala mergea pe banda lui fara vreun contact macar vizual deranjant cu alea, si ele s-au gandit sa il loveasca. Nu, nu le iau apararea, dar in ritmul asta ajungem sa ne impuscam pe strada. Cum ar fi sa mi se puna mie pata pe un pieton si sa trec pe trotuar sa il lovesc??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Tzatze...invata sa parchezi lateral prima data! )))) hai...nu mai incerca sa gasesti ceva portite de scapare! cu riscul de a parea misogin...nu...nu prea aveti ce cauta la volan! au fost enervate de faptul ca...sotia tipului(cea cu GS-ul) mergea incet si ezitant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Tzatze...invata sa parchezi lateral prima data! )))) hai...nu mai incerca sa gasesti ceva portite de scapare! cu riscul de a parea misogin...nu...nu prea aveti ce cauta la volan! au fost enervate de faptul ca...sotia tipului(cea cu GS-ul) mergea incet si ezitant! Bai taticule, nu e normal. Daca se suie fr'unu cu masina pe motoru meu sau a lu' gagica-mea (ca si ea merge 'ezitant'), ma vedeti la stirile de la ora 5 cu un sofer decedat in gura. Ce naiba a ajuns domle Bucurestiul ala, jungla? Toata lumea e cu nervii in pioneze acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Fiind enervate de tipa...au depasit-o si au facut de 2-3 ori stanga...spre ea! Sotul...enervat de atitudinea asta de cacata ajuns in paralel cu ele si le-a batut obrazul! idioatele...s-au facut cu masina spre el dupa care...l-au depasit si i-au pus frana brusc in fata! Noroc ca era la viteza mica! el a blocat fata si...a trantit motorul pe o parte! s-a ridicat si...s-a infipt in masina peste ele!........s.a.m.d. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Fiind enervate de tipa...au depasit-o si au facut de 2-3 ori stanga...spre ea! Sotul...enervat de atitudinea asta de cacata ajuns in paralel cu ele si le-a batut obrazul! idioatele...s-au facut cu masina spre el dupa care...l-au depasit si i-au pus frana brusc in fata! Noroc ca era la viteza mica! el a blocat fata si...a trantit motorul pe o parte! s-a ridicat si...s-a infipt in masina peste ele!........s.a.m.d. Am inteles. Deci doua idioate. Dar nu au dat peste ei. Au mers cu faze d-astea de intimidare. Se intampla zilnic, sa stii. Lumea e batuta-n cap. Mie nu mi-a pus un taximetrist frana in fata in prima zi in care m-am suit la volan? Niste cretine. Sper ca macar si-au luat-o ine pe coaja. PS: stiu sa parchez lateral. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 numai batausi motociclistii astia... ce animale domne ... si fetitele alea din masina....oare cine le-a educat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Pt o clipa am crezut ca ma uit la TV ! Dar de ce oare ma mai mira, ca la ce vad si aud, din astea sunt deja comune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate