Cypher Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 a am uitat am mai colectionat si monede din diferite tari,diferiti ani si cateva bacnote dar nu mai stiu exact unde sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 inainte colectionam doze de bere, acum prefer sa le beau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 pana la 20 ani am colectionat: tricouri cu formatii rock apoi banii de pe tricouri s-au dus catre alte investitii, in general in motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 eu prefer sa ma abtin pe topicu asta, ca-i vb de vechituri si am mult de scris... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ScareCrow Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 eu colectionez amintiri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Eu am colectionat cheite de la dozele de bere pe care le beam. Ajunsesem pe la cateva sute intr-un timp record si ma durea ficatul numai cand ma uitam la ele cum statea agatate pe sfoara, in ordinea in care au fost folosite. @Puc: si eu colectionam pietre, dar de obicei mai mititele si mergeam dupa aia cu ele in buzunar. Tot mama a pus capat colectiei aleia, cand a descoperit de ce mi se rup buzunarele (inca nu eram la scoala). Si daca tot mi-am adus aminte, aveam o bila mare de guma de mestecat. O tineam in spatele bibliotecii si cum mancam o guma, cum o adaugam pe bila. Din cand in cand mai mestecam bila, ca sa omogenizez mai bine gumele adaugate proaspat si era mai greu pana se muia si inghiteam praful de pe ea; dupa aia era parfum Eu colectionez moțuri de bască. bah, esti futere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 daca tot mi-am adus aminte, aveam o bila mare de guma de mestecat. O tineam in spatele bibliotecii si cum mancam o guma, cum o adaugam pe bila. Din cand in cand mai mestecam bila, ca sa omogenizez mai bine gumele adaugate proaspat si era mai greu pana se muia si inghiteam praful de pe ea; dupa aia era parfum demential!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 eu colectionez casti vechi (nu audio), brichete, pixuri, machete moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aluar Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 eu colectionam jucarii de la kinder am un sac intreg de chestiute din alea mici...acum mai adaug din cand in cand cate una! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Colectionez reviste moto,in special Univers Moto.Am toate numerele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Servetele...am unele de 20 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 eu tot ce-mi pica in mana si e VECHI! Am chiar si un desfacator de sticle si conserve nazist! si o bombarda de v-o 350-400 ani.si palarii ciudate si bani si unelte de dogarie si.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixcrainicu2002 Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 (editat) filme de colectie si clave (instrument de percutie latino-american)... am incercat puzzle-uri facute (cate unul reprezentativ pt fiecare tara vizitata), dar ocupa prea mult spatiu Editat Iulie 4, 2008 de felixcrainicu2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Servetele...am unele de 20 ani Zi ca de fapt colectionezi muci si ai suporturi vechi de 20 de ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Ianuarie 29, 2021 Share Postat Ianuarie 29, 2021 Fuck off and beat it! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Ianuarie 29, 2021 Share Postat Ianuarie 29, 2021 Salutare, Am si eu cateva clasoare cu timbre stampilate/nestampilate, colite cam de pe la 1900 si prezent, monezi, bancnote si o mica colectie de brichete. Acum colectionez amintiri de prin lume. Fain topicul. (am avuto colectie de reviste Rahan ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate