Sari la conținut

Hop si io!


Lt. Navarro
 Share

Postări Recomandate

Deocamdata doar astea doua poze! In curand.. poate si o povestioara doo!

Unii dintre voi poate o stiti de la Arc, deja! Da' m-am gandit s-o prezint oricum.

 

Explicarie pt Admin/ceilalti moderatori- edit 26 aprilie 2010:

Sunt un om tolerant si rabdator, da' pana userul "Slider" se potoleste cu prostiile topicul asta va ramane asa, "by MY choice", si n-are decat sa se oftice. I-am oferit poze cu mine in slip la mare, si poze din scoala generala "singur in prima banca, in clasa goala cu stiloul in mana" si nu le-a vrut. Pana atunci, imbecilitatea lui puerila incepe sa ma irite pe mine (paranteaza: imi permit sa zic asta avand in vedere ca acum topicul e invizbil). Pentru cine nu stiu despre ce e vorba, aminti-va de reportul "Cate reporturi mai dau pana stergeti futul asta de mesaj? Dobrescu si moderatorii se scarpina in kur sau ce fac?" (citat din memorie, dar foarte aproape de realitate) si mai apoi de topicul de la Amistrare forum-> Buton de report.

post-3218-1272300944_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:bounce: :crack: Bine bueiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! E si omu plecat in austria o saptamana si deja lumea isi cumpara motoare fara sa stiu :nono:

 

Sa o stapanesti sanatos si daca te tine sa faci un drum pana la targoviste cu ea, sa stii ce esti bine venit :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bravo bre, navarro. s-o stapanesti sanatos, mergi usor, si atent, relaxat, si sa te bucuri de ea. am vazut-o la arc.

 

ti-am zis eu ca minsk iti trebuie tie, la gabaritul tau... daca luai jawa sau ij sau altceva mai mare si mai greu, era mai dificil de stapanit, mai ales pe loc sau la viteze mici. :bounce:

 

numa bine.

 

P.S. cand ma dai o tura?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hehehehehehhe.. felicitari!!! Ziceai tu acum vreo 2 saptamani cand am fost shi io pe la Arc ca urmeaza sa-tzi iei Minsku' ala... Bravo!!! La catzi mai multzi km fara incidente neplacute... shi dup-aia... la mai mare!!!! :bounce:

 

DDC

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari locotenente.

Sa te bucuri de ea shi fara intamplari nefericite.

 

Drum uscat.

 

 

PS: acum nu mai ai nici o scuza sa nu participi la intruniri. :bounce:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bravos coane! S-o stapanesti cat mai sanatos posibil si sa ai grija de ea!

Multi km fara incidente!

PS: Cand ne bagi jurnalul de bord?

202834[/snapback]

 

O sa bag si jurnalul de bord in cele din urma... :kick: sper!

 

Deocamdata sunt inca enervat la culme!! Omu cu care am fost sa fac actele, si la RAR, adica propietaru din acte, altu decat Bronto. are un Fazer 600 si am cam tras de ea sa ma tin dupa el... (saraca! :birthday: parca nici cutia de viteze nu mai e la fel de precisa dupa asta! imi vine sa :kick: nujt ce sa fac...) macar de mi-ar fi zis dreq omu ala " Bah ... las' ca ne vedem la (...) , te astept p-acolo" :ok: :kick: :P :blink: .

Cred ca o sa-i pun si mai mlt ulei de amestec decat ii pun acum... se cam incinge.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

S-o stapanesti sanatos, locotenente! :crack:

Eu am facut scoala pe minsk si m-am indragostit de motorisca aia... de 5 ani nu facuse nimeni nimic la ea (decat pusese instructorul benzina si uneori, cand nu mai suporta zgomotul, ulei in cutie) si mergea brici... si cat jar a mancat saraca...

Oricum, buna alegere.

Sa fie intr-un ceas bun! :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Nu stiu, daca aici, sau la SERVICE, trebuia pus, dar... fie! HELP!

 

Am o mica (mare?) problema; sa incep cu inceputul:

Problema a inceput cam de martea trecuta (1august parca) cand am fost la Iloara (cu Skullz). Mai aveam f. putina benzina in rezervor, si dupa ce am urcat pe podul Grant (p-acolo s-a nimerit sa plec, nu va mirati :( ) cam pe la jumatea drumului, imi moare motorul. (mentionez ca mai aveam f. putin benzina in rezervor). Ramas in viteza, inca mai scoate sunetul pe care il are motorul in miscare, dar mai ciudat. (nu stiu cum sa zic).

 

Trag de gaz, nimic, dau a 3-a , a 2-a, si inca in miscare (destul de repede) dau drumul la ambreiaj, si dau gaz - zic\" poate porneste iar, ca atunci cand o impingi\". Nimic! Trag pe dreapta, stress, masini pe langa mine, trecand pe langa mine, un tip pe un \"chopperash\" cam de 250, trece ca pe langa un stalp, nervi, pedale, transpiratie, pedale, nimic. Pune-te pe impins cu echipamentu\' pe tine... ma dau jos de pe pod, vorbesc cu Skullz la telefon:

- \"Bah, cre\' c-am ramas in pana prostului\" .

Apare si el pe moto, dupa cateva minute : - \"Hai bah, \'opa sus, sa merem la Shell\".

Io: - \"Stai sa-i mai dau :blbl: in PL UA mea o pedala, in pasti pa ma-sa in poponeata, de benzina , ca poate o porni!

Dau pedala, si? ...

 

si....?

 

surpiz... aa, ma scuzaț... surpize surprize - porneste. Hopa pe ea, hai la Shell.

 

Ei, descuraca-te , roamane acum.

 

Ca pana atunci mersem cu benzina pe care o bagasem la Iesirea din Mizil, iar pe drum surubul capacului cutiei laterale stanga (care e goala), in care tineam sticla de ulei de amestec, si un paharel de plastic, gradat, s-a desprins, capacul s-a rezemat in picoul meu, medala de pornire, si a mai ramas agatat jos, intr-un soi de balama; DAR, cutia cu ulei (care oricum nu mai avea decat cateva picaturi in ea), si paharelul gradat, cad pe drum. Ma prind 1km mai incolo, dupa ce ma atentioneaza Nae. In fine... (o dau in off topic rau)

 

Uleiul (tomcmai dadusem 90mii pe o sticla de ulei MOL AROL 2T), a trebuit bagat \"ochiometric\" in rezervor. Cred am bagat multicel. Benzina de 7lei grei, si p-aci ti-e drumul.

 

La inceput a mers relativ ok. In aceeasi seara, am mai bagat benzina de 10lei, cu 30ml la litru, adica aveam iar cu ce sa \"dozez\". Ce am observat mai incolo? (intre timp, am mai dat ceva ture ocazionale cu ea - seara ) Ca de la 50 la ora in sus, vibra, si facea urat. (nu mai era asa de \"dezechilibrat\" amestecul, ca doar bagasem benzina, nu? :D Am mai ancasat inainte bujia, (ca in primii km mergeam incet si subturat cel mai des), deci imi erau cunoscute \"simptomele\", si mi se parea ca seamana.

 

Ieri, inainte sa plec la drum, pun cheia pe bujie, o scot, si era neagra (deci, se pare ca am avut dreptate - ca subturat n-am mai mers). Am pus alta (am zis ca o curat mai tarziu pe aia scoasa) si a pornit la sfert de pedala, data si destul de \"bland\" . Am facut cam 20km, cu treburi. Mi-a murit motorul pe o straduta din baneasa, si nu mai pornea. Dat pedale, verificat benzina (f. putina - IAR), ce-i de facut? Problema: rezervorul fiind lacrima, si robinetul in spatele rezervorului , te lasa cu ceva benzina in rezervor\' cu care ai mai merge nitel, dar cu curu\'n balta.

(Stau in zona 13septembrie/panduri - sa va faceti o idee, despre cam cat merg - desi nu stiu cat conteaza asta). Solutie: iau motorul, im imping perpendicular pe bordura, si-l urc cu roata fata pe trotuar, si bag nitica benzina in carb - dat pedala, pornit, ajuns acasa. Lasat motor \"la odinhna\" ca mai era pan la ora de mers la Arc.

 

 

 

Plec in sfarsit si spre Arc, dup-aia si pe la Piata Victoriei, asteptand la stop, imi moare motorul, dat jos, dat pedale, pornit dupa vro 6-7.

 

Pe la \"piata cu nasturele infipt in mijlocu intersectiei\", iar.... Iar, pe dreapta, iar pedale. Pana la arc, inca o data - in mers. Dat a 3-a, dat gaz vazut ca n-o \"ia\", dat repede a 2-a, gaz la max, dat drumul la ambreiaj (cu motocicleta inca ruland repejor), porneste.

 

La arc, aceeasi figura. Porneste intr-un sfarsit, dar nu ajung nici pan\' la Petromul Baneasa (de dupa fantana Miorita).

Opresc, doi baieti cu Enduroaiece. Unul dintre ei, dupa ce-l laumuresc nitel, imi da juma de litru de benzina (un KTM 640 - gri) , MULTUMESC, BAIETI! :crack: .

SI ACI PROBLEMA: banuiesc ca im motorul ala (destul de nou, de altfel) se Baga Benzina fara Pb, cat de mult poate sa \"afecteze performantele\" taraboanței, ca mers cam ciudat pana la Petrom (ulei i-am bagat cat trebuie, ca aveam cu ce sa gradez). Bagat inca fo 4litri, cu uleiul aferent, inecat motor, scos bujie, nitel inegrita , desi fusese pusa in aceeasi zi, \"ventilat\" camera ardere prin \"dat la pedala\". Pus bujie, pronit, motorul. Moare la relanti. Chinuit o vreme, si cu ajutorul, unui amic (are un Simson) de-al lui Skullz, reglat, cat de cat, sa nu mai mora. Ajuns acas. (Motor lasat \"in gazda\" ) pe langa Piata Chibrit.

 

Of..

 

edit: scuze pt greselile de ortografie!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...