Sari la conținut

Pe jos prin poligon!


myando
 Share

Postări Recomandate

:bounce:

Deci prima ora la scoala de moto-prima busitura! :crack:

Am ajuns la scoala plina de trac si nervozitate instructorul ma intreba "ai mai condus motocicleta?" -eu "nu " ,bine atunci eu voi merge in spate cu tine zice el ;mai intai regleaza cumva motocicleta la relantiu pentru doua persoane imi explica ce si cum si pornim ,dupa cateva ture zice "bai tu ai mai condus!!!Hai du-te singura " si se da jos.Dupa ce a coborat motocicleta a inceput sa mearga cu ceva mai multa viteza decat cu doua persoane m-am speriat dar am reusit s-o redresez :funny: .Cam dupa un sfert de ora de plimbat instructoru'imi face semn sa vin la el cica ca sa-i mai ia din avans ,ma duc pun abreiaju pun frana si raman cocotata pe motor apoi dau drumu repede la ambreiaj si moto incepe sa danseze moment in care ma arunca pe stanga drept cu fatza de asfalt si ea peste mine;instructoru vine disperat s-o ia de pe mine si o apuca de acceleratie si o tureaza la maxim aceasta aproape invartindu-se peste mine....rezultatul :umar stang zulit ,umflat ,vanat groaznic de dureros ,creieri si dinti zdravan zdrunginati si durei de cap :nono: .

A urmat o jumatate de ora de dureri ...dupa care am m-am urcat iar pe moto si am mai mers ceva vreme ...insa cu retineri si dureri :D .Am ajuns acasa si ...umaru se umflase mai mult ...in momentul asta sunt cu gheata pe el...sper sa nu fie nevoie sa merg la spital ...sa vedem :crack:

Si cica maine am ora iar... :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bine ca nu ai patit nimic mai grav,acum vezi si tu cum e sa cazi,si cand am facut eu scoala o cazut o fata dar din fericire nu o patit nimic

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa se caleste otelul :crack:

:bounce:

Lasa ca trece, stii de-acum ce inseamna o cazatura si ce importanta e casca si restul echipamentului. :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pacat ca s-a intamplat la prima ora, ca ti-a cam taiat elanul, dar in nici un caz nu te descuraja! :bounce:

 

Si eu am cazut cu motorul la scoala, prima oara cand am vrut sa fac slalomul cu a doua, eram sa intru intr-un jalon, si ca sa-l evit, am tras de ghidon stanga si am franat fatza prea tare. Rezultatul - roata fatza blocata, eu trantit instantaneu pe jos.. :crack: Noroc ca m-am impins in scarite si nu m-a prins sub ea :crack:

 

Si acum consider ca a fost o lectie foarte valoroasa, mai ales ca s-a intamplat

- in poligon, adica ferit de alte vehicule

- la viteza mica,

- in momentul in care ma simteam stapan pe situatie, m-a facut sa realizez cat de usor se poate cadea, si mai ales cat de rapid se intampla totul

- cu motocicleta altuia :nono:

 

Asa ca, pana la urma e bine ca s-a intamplat la scoala!

 

Bafta multa! :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am impresia ca te-am si vazut cand ai comis-o.N-are nimic dai inainte cu mai multa ambitie.Nevasta-mea a cazut cu acelasi motor exact acum o saptamana si tot in prima zi de condus da' acu' a inceput sa mearga mai bine.

BAFTA si ASFALT USCAT!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Imediat ce moto a cazut, opreste motorul. Te poate scuti de multe neplaceri.

Apoi sa o ridici repejor, ca poate curge benzina pe jos.

Atentie, nu incerca sa o ridici de jos inainte sa vezi daca totul e in regula. Daca ai ceva, poti agrava situatia, si fiind sub soc si incalzita, sa nu-ti dai seama.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Benzina a curs destula ....Acum sa zicem ca ma simt mai bine; umarul si-a mai revenit la forma normala insa am dureri locale si cand incerc sa ridic mana ceva mai sus ...la cap vad ca nu zice nimic inca :bounce:

Deci mergem mai departe :crack: :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bafta multa in continuare si asfalt uscat toti au culcat motoarele si eu si altii eu am cazut odata la scoala si l-am pus jos de 2 ori de cand mi-am luato anu asta deci trebuie grija mare iar pasiunea va devenii o placere

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cum spunea si duracell, bine ca a fost in poligon si nu in trafic. Si ca tot am inceput cu citate, "numai cine nu merge pe motor nu pica cu el" (nu mai stiu cine a zis asta, dar a avut dreptate).

Asa ca nu te speria, shit happens sometimes. Cad ei oameni cu experienta. So, multa bafta la scoala si asfalt uscat

Editat de Escu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

instructoru vine disperat s-o ia de pe mine si o apuca de acceleratie si o tureaza la maxim aceasta aproape invartindu-se peste mine

 

asta e o mare tampenie, ce a facut. ca instructor, trebuia sa aibe ceva experienta. in primul rand, se opreste motorul. asta inainte de toate. pe langa eventualele accidente (cum ai patit tu), se poate scurge benzina care sa se aprinda de la motorul pornit (cine stie cum ii sare fisa sau nu ii mai izoleaza bine si face scanteie externa).

 

bine ca nu ai patit ceva grav si "spor la lucru" in continuare ! :crack:

 

eu am fost un anti-talent total, nu puteam sa merg drept cu ambele maini pe ghidon! primele 2 ore asta am exersat. de-abia la a doua sedinta am inceput usor-usor jaloane, iar de pe la a 4-a sau a 5-a mersul drept cu o mana.

 

asa ca ai incredere in tine! :bounce:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ore din motive de echipament complet sa merite intr-adevar scoala aia de costa dublu? se pare ca da ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si eu as fi foarte curios sa stiu cu care instructor ti s-a intamplat asta....sau macar scoala. Nu te descuraja, keep goin'. Vorba cuiva: adu-ti aminte ca tu esti calare pe ea si nu ea pe tine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca erai in sua te umpleai de bani. il dadeai pe instructor in judecata si gata :bounce:

oricum, e de vina pt faza asta si din ce am inteles a mai turnat si gaz pe foc cand erai pe jos. naspa.

pe ce motor faci scoala?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chiar pe ce monstrulet te scolesti?

 

Tocmai a picat in poligon si-o prietena cu un Marauder, da ea e asa de mica, motoru' ala pare o bestie pe lg ea.

 

Pe vremea noastra cu Minskurili puteai sa si crosetezi la cum mergea....

da si eu am intrat intr-un boschet printr-o uimitoare manevra :bounce:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu imi aduc aminte ca era sa intru in gard cu IJ-ul unui tip de la scoala. Omu venise s-o vanda, si mi-a dat-o pentru o tura. Mare greseala. Eu eram dupa cateva (putine) ore de moto, total ignorant, si chitit pe ideea "nu atinge frana fata", ideea imprumutata desigur direct de la instructor :crack: Urmarea e ca m-am oprit la 5cm de zid cu ea, dupa ce in prealabil o dadusem un pic pe aratura :crack: Dar la 10 minute de tremurat dupa asta eram inapoi pe Minsk-ul de scoala :bounce:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fac pe honda si suzuki ....si soala o fac la tomina...desi mi s-a spus ca e buna sper sa fie singurul incident de genu asta ca altfel :bounce:

Oricum tot cred ca m-am descurcat binisor avand in vedere ca dupa cazatura am facut si jaloane si 8-uri ....la sfarsit m-a pus pe un Volty care se da examenul pe el si acceleratia era fff sensibila si mi s-a parut cam grea dar tot am mers printre jaloane :crack: ....insa am mers doar cu a-ntaia fara acceleratie ...sa vedem astazi cum voi evolua ...SPER FARA :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fac pe honda si suzuki ....si soala o fac la tomina...desi mi s-a spus ca e buna sper sa fie singurul incident de genu asta ca altfel  :bounce:

Oricum tot cred ca m-am descurcat binisor avand in vedere ca dupa cazatura am facut si jaloane si 8-uri ....la sfarsit m-a pus pe un Volty care se da examenul pe el si acceleratia era fff sensibila si mi s-a parut cam grea dar tot am mers printre jaloane :nono: ....insa am mers doar cu a-ntaia fara acceleratie ...sa vedem astazi cum voi evolua ...SPER FARA :crack:

203406[/snapback]

 

imi aduc aminte ca prima data am facut doar porniri de pe loc si opriri pana m-am plictisit. poate ca nu a fost rau ca am facut asa :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acolo am facut si eu scoala. Impresii si bune si proaste.

Iti recomand Volty-ul pentru ca vei da examen pe el si parerea mea, e super motor!

 

Invata ce e cu ambreiajul ca e f. important!

 

Zambeste si ride on!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...