Sari la conținut

Pledoarie pentru purtarea echipamentului


mihai_prd
 Share

Postări Recomandate

Sau ce greu e să scrii cu o singură mână!

Subiect:eu!

Pe la ora 11 mă sună un prieten:"Bah, nu te plictiseÂşti pe acasă, hai pe la mine că mi-am luat o Onda CB de la Jermănica!" Io, când aud :" Da bah, cum dreacu să nu vin, pune berea aia la rece, hai că într-un sfert de oră sunt la tine!" Zis Âşi făcut, după aproximativ 20 de minute mă înființez la ăsta în poartă. Admirăm Ondița, ne urcăm pe ea, îngrijită de altfel--că aÂşa Âştie jermanii să le îngrijească--, mâncat mici, băut bere fără alcool. Eee, Âşi pe la ora 2 mă apucă pe mine cheful de rossiciclism: "Auzi bah Adi (propitaru motocicletei) nu îmi dai Âşi mie Onda să văd cum e turingeanu?" Ăsta : "Cum dreacu bah, ia-o, da ai grijă că sunt câini pe stradă Âşi ăÂştia circulă pe aici fără să dea prioritate!" Ok, mă urc pe motoretă, pus casca pe dovleac Âşi dă-i ture, mai accelerat, mai subturată, strada era nou asfaltată, necirculată, asfaltul bun, totul era perfect. E, Âşi vine momentul în care Adina, propitara unui Pejos 206 nou se hătărăÂşte să nu îmi acorde prioritate Âşi să intre cu ceva viteză în intersecție, moment în care eu o văd, pun fână, blochez ghidonu Âşi hop, fac cunoÂştință cu domnul Asfalt.

Datele problemei:tipa avea viteză mică, dar a intrat cu maÂşină prea mult în intersecție, eu eram într-a doua Âşi m-am uitat la tipă că nu Âştia ce să facă în momentul în care mă îndreptam spre ea--distanța dintr noi era mică, de câțiva metri, aÂşa că îmi aduc aminte de lecțiile de selfdefens din Âşcoală Âşi pun motorul pe partea stângă Âşi eu fac o tumbă pe aceaÂşi parte a corpului. Între timp vine Âşi Adi, care văzuse "incidentul" , hotărât să răstoarne Pejou de draci ce avea când Âşi-a văzut motorul pe jos.

Urmarea:

1.La motoretă avariile au fost minime, am îndoit schimbătorul de viteze care s-a refăcut în doi timpi Âşi mai multe miÂşcări Âşi oglinda stângă spartă, plus engine guarduri zgâriate Âşi alte zgâriaturi, reparabile.

2. O tipă bună speriată de moarte de ceea ce a făcut , care Âşi-a cerut scuze de o mie de ori Âşi care Âşi în momentele în care scriu( scriu de o juma de oră) îmi dă telefoane să se asigure că sunt ok--dacă era nevastă-mea acasă, cred că la ora asta dormeam la uÂşă de câte telefoane am primit de la tipă. :bounce:

3. Eu:palma stângă varză-carne vie, ustură Âşi doare în acelaÂşi timp ca dreacu, genunchiul stâng tumefiat Âşi mă doare Âşi ăsta de abia pot să pun piciorul jos, zgârieturi pe antebrațul Âşi la cotul stâng, Âşi la fel aceleaÂşi escoriații pe partea stângă a corpului. Mă cam doare Âşi cred că o să merg la nenea doctoru să constate dacă-s întreg--la cap sigur nu sunt.

4.Un propitar de CB supărat de ce mi s-a întâmplat, dar căruia a început să îi treacă supărarea după ce a făcut schimb de nr de tel cu tipa.

Adina--tipa cu pricina--i-a promis că va suporta integral reparațiile motocicletei--asta însemnând cel muuuult o vopsea nouă Âşi pe noi ne scoate la bere mâine. După ce s-a calmat tipa, ne-a promis că o să fie mai atentă Âşi ne-a solicitat să o plimbăm Âşi pe ea cu motorul, că vrea să se apuce de Âşcoală Âşi să-Âşi ia Âşi ea motor.

Per ansamblu, totul s-a terminat cu bine, fără țipete, urlete sau alte apucături, dar cu dojană seioasă Âşi un plânset de zile mari de ni se făcuse nouă milă de tipă.

Concluzia:chiar Âşi când mergeți pe distanțe scurte, luați-vă un minim de echipament--cască, mânuÂşi, armură sau ceva piele. Eu dacă le aveam nu stăteam o oră acum să scriu aici.

Numai bine!

PS. Nu am nevoie de înjurături pe acest thread, a fost pur Âşi simplu o zi ghinionistă pentru mine. Vă mulțumesc pentru citirea mesajului postat Âşi purtați echipamentul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa te faci bine repejor.

Legea in acest caz zice ca nu s-a intimplat nimic, din pacate.

204070[/snapback]

...si daca se lasa cu sange ?..sau daca era un organ prin zona?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sau daca era un organ prin zona?

204074[/snapback]

Pai... chiar organu era bagat in problema... :nono:

 

LupAlb, te rog nu te supara, e doar o glumitza fara rautate :bounce:

 

Sa te faci bine! :crack:

 

Acu' vreo 2 ani am patit cam acelasi lucru, dar eram ci bicicleta. M-am speriat si am franat blana. MTB-ul meu are mega frane si s-a oprit pe loc. Eu am zburat si am aterizat pe palme. Au, au! Ala cu masina nici nu si-a pus problema sa opreasca.

 

Mai bine mergi si te controlezi sa nu ai ceva mai rau la genunchi. Bafta! :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nene...recuperare rapida si nedureroasa.....dar  legea ce zice in cazul asta?

204069[/snapback]

 

Legea nu prevede cazurile astea, dacă ai sânge poți să intri cu motoreta în maÂşini Âşi atunci o repari pe asigurare.

Pai... chiar organu era bagat in problema...  :crack:

LupAlb, te rog nu te supara, e doar o glumitza fara rautate  :crack:

Sa te faci bine!  :crack:

Mai bine mergi si te controlezi sa nu ai ceva mai rau la genunchi. Bafta!  :nono:

204107[/snapback]

Nu mă supăr că nu am de ce, este purul adevăr. :bounce:

MNersi pentru urare!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sanatate multa!

 

Cred ca de vina e Vulkansul care a crezut ca-l tradezi si te-a .... :crack: Te-ai gindit la asta? Macar ti-ai cerut scuze de la Vulkanas ca l-ai tradat? :bounce:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

recuperare rapida!

bine ca ai scapat doar cu atat si ca mai poti scrie(chiar si cu o singura mana).

mare noroc ca e tipa aia de bun simt si e dispusa sa plateasca(desi dpdv legal nu e vinovata - poate doar moral). putea sa fie vreun jegos care sa te mai ia si la bataie ca l-ai speriat. pacat ca esti insurat(asa am inteles) - tipa buna , pejo, vrea pe motor, dispusa sa plateasca.....putea sa iasa ceva frumos.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

recuperare rapida!

bine ca ai scapat doar cu atat si ca mai poti scrie(chiar si cu o singura mana).

putea sa fie vreun jegos care sa te mai ia si la bataie ca l-ai speriat. pacat ca esti insurat(asa am inteles) - tipa buna , pejo, vrea pe motor, dispusa sa plateasca.....putea sa iasa ceva frumos.

204355[/snapback]

Mersi de urare.

Cât depspre, chiar sunt curios cine s-ar risca să pocnească pe uriaÂşul de mine. Cât despre tipă, i-o las propietarului de CB să se combine cu ea-îÂşi mai scoate Âşi omul pârlealea, îi alină tipa din supărare. :birthday:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Lupule, a sosit si randul tau... Bine ca nu este mai rau. Sanatate maxima!

 

Of, of... de nu s-ar fi scris aici de o mie de ori ca si o plimbare mica trebuie tratata serios cu un echipament complet...

 

Si un alt lucru important: bine ca nu aveai viteza!!!

 

:birthday:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

auzi fah? Si data viitoare cand tre mai prind pa motoarele altora iti snopesk kuru'. Curpho! :birthday:

Editat de andreicristian
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu am ieÂşit la bere. Mă miÂşc greuț, mă doare partea stângă a corpului Âşi mâna stânga mă freacă la melodie, dar cu toate astea am ieÂşit Âşi m-am dus până la Tanga-Motors.(pretenii Âştie despre ce e vorba).

A ieÂşit Adi-propitarr de CB-- la suc, acum sunt la Mall la film.--gata, Erosu din mine a mai rezolvat o pereche.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai de ce sa opreasca, a fost vreun accident...

 

asa am culcat-o si eu asta-primavara, de incepusem sa alerg dupa ala cu masina, dar in 20 de metrii am realizat ca motorul meu era culcat pe jos si inca mergea... si am renuntat..... din pacate nu aveam lantzul de legat in buzunar (de obicei acolo il tin) ca ii faceam neshte modele pe parbriz...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...