ZIDU' Postat Iulie 30, 2005 Share Postat Iulie 30, 2005 Alex, "road menace" inseamna road men ace? Oricum, daca scoti doua roti de la Oltcit, trage de doua ori mai bine 213078[/snapback] ce razi mai, ca eu m-am dat cu oltcitul pe 2 roti. eram cu franele in probe dupa o reparatie si bineinteles ca pusesem ceva gresit, dar totusi o ardeam tare iar la curba ac de par = mama ce misto a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 30, 2005 Share Postat Iulie 30, 2005 (editat) Las' ca stiu eu ce spun: el voia sa facem un play doar suntem colegi de fuckultate Editat Iulie 30, 2005 de Alveola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_menace Postat Iulie 31, 2005 Share Postat Iulie 31, 2005 te mananc mai Alveola!!!! am eu un carburator in minus, da` am 2 cilindri in plus!!!! sper sa nu ne asteptati la intrare cu lanturi si bate pe astia care venim pe 4 roti. am citit eu pe undeva ca motociclistii sunt niste satanisti pletosi si care bat pe toata lumea :crack: (BTW cand te vad pletos Simi?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 miine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 aici se discuta despre intalnirea de la iasi cei care sunt offtopic sa vb pe privat daca au ceva de zis in legatura cu intalnirea o pot face aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_menace Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 my bad orestte. am vrut sa stiu daca putem veni si cei cu 4 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 vezi poate din olcitul tau iesa o dnepr si mai vb....poti veni la intalnire dar lesi masina afara de locul de desfasurare a intalnirii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 casuta cu 2 paturi foarte curate, pe noapte 300.000 LEI vechi sau 30 RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Trupele aditionale (locale) ce vor canta la intrunirea din Iasi vor fi: Vineri:Spirit Marigold (care de fapt sunt din Campulung) Edelvais (din orasul Tg. Frumos) Antipop (oamenii sunt din Suceava dar 3 membri s-au mutat in Iasi) Sambata:Vena Cava Endorphin P.S. posibil sa mai fie vineri o trupa din roman "FOCURI" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andyne Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 sal...eu stiam ca Luna Amara canta vineri asa scria pe situl lor...whatever...sper sa iasa mai bine ca intalnirea de anu trecut...cee ya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 cu siguranta va iesi mai bine, scena de 36.000mii de watti va veni si un cascador profesionist, care isi va arata calitatile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 300 de mii casuta sau patul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 300miii lei sau 30 ron CASUTA (care are 2 paturi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maniax Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 Spune-mi te rog cat va fi intrarea si mancarea/bautura. Se poate facew foc in incinta? Dar gratar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 intrarea va fi: 150mii lei sau 15 ron PT MOTOCICLIST(care va primi emblema, diversi fluturasi si programl intalnirii) si 50de mii sau 5ron PT PASAGER inauntru se face gratar dar aveti mare grija sa nu dati foc la corturi....in legatura cu berea nu va pot spune acum un pret dar cu siguranta nu se va sari calul...deasemenea vor fi comercianti care vor vinde mici sau carne la gratar si alte mancaruri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 sa inteleg ca pedestrasii nu pot veni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 oricine e binevenit....insa la poarta se va face selectii ..adica persoanele "mai inchise la culoare" sa fie bine selectate...iar cei care intra vor primi bratari securizate pe culori...vizitatorii o culoare, motociclistii alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 Unde ati vazut intalnire la care sa nu fi facut Silver Pistons foc? Anul trecut la Iasi am pus pe foc un pom, pe langa alte lemne.... Pentru orice alte detalii, contactati responsabilul cu focul al Silver Pistons, Celebrul, Inegalabilul, Inconfundabilul, Inimitabilul, Sex-simbolul a mii de femei (si nu numai) ............ drums: drums: drums: drums: drums: drums: drums: drums: drums: drums: drums: drums: drums: MAD MAX! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 ATENTIE MARE si ce mai puneti pe foc... aici e vreme buna si o caldura de te sufoci sper sa fie asa si intre 5-7 august noi ne pregatim de zori ca sa fie treaba buna pt toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Postat August 4, 2005 Autor Share Postat August 4, 2005 (editat) "Sex-simbolul a mii de femei (si nu numai)" Max, deci mesele si bancutele tre' sa fie din fier, da? Bineinteles ca facem foc. Hai, veniti, ca avem si masina de pompieri. (Pentru concursu' de tricouri ude, nu pentru stins focul... ) Editat August 4, 2005 de Taz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 Tazmaniene lasa ca nu dam foc si la bancile de metall! Am venit si eu de prin eu si ma indrept spre voi! Deabia astept! Hai boere mai repede si tu! O sa fie super, stiu eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 primul venit la iasi la intrunire de joi........bhairavah... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioan Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 Sunt ceva umbrele mai mari pe platou'ala ? si cum e sa mergi pe ploaie ? ceva sfaturi .. ca am impresia ca maine am sa aflu si io ... .. deci oricum vin si io .. chit ca nu cunosc pe nimeni pe acolo ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioan Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 AA .. si Marigoldu .. is mari sanse sa nu vina ... (chitaristu nr doi e din sv .. ) cred ca au ceva probleme ... .. in fine .. io zic ca is bune si celelalte trupe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 Vineri plec si eu spre Iasi, dar am nevoie de ajutorul vostru intr-o problema: pasagera mea traditionala (Vio) nu poate merge pe motor inca, in urma unui accident.Daca merge cineva cu masina din Buc. cu placare vineri sau sambata dimineata si intoarcere duminica, va rog sa o luati si pe ea, isi doreste mult sa vina. Se asigura cotizatie la benzina si la Iasi. 0721489412 THX! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate