Zuzg7 Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 se incumeta cineva maine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 se incumeta cineva maine ? Moa. . daca nu ploua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 E cam inchisa vremea de dimineata daca se indreapta pe la 12 sunt acolo . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 (editat) E cam inchisa vremea de dimineata daca se indreapta pe la 12 sunt acolo . Vii cu Rizla? Moama! Hai sa-ti dau un capac de protectie de stinga. 50euro. No sa-ti para rau. Editat Februarie 8, 2009 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 UP ! Cine s-a dat vineri dupa amiaza cu un GSX-R albastru si a filmat ? Vroiam si eu filmul, mii de multumiri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 uichendul aviator vine cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Daca nu ploua, eu ma bag cu autobuzul, dar dupa ce apuc sa trec si pe la SMAEB. Undeva pe seara deci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 In weekend nu e loc de karturi ... si cand se dau motoare intra cate 10 o data. Sa fie bine la toata lumea. Da vin si eu cu tractoru, sper sa-i schimb cauciucurile pana atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 in WE treaba e cam nasoala cu aglomeratia carturilor din pacate, ca si voi.. toata lumea scapa de job si vine la distractie. sansa este in timpul saptamanii.. liniste, fara lume. Numai sa dati telefon inainte ca va treziti cu surprize.. zile inchiriate pentru evenimente de exemplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 M-am dat si eu astazi pentru prima data.Suuuper, cred ca o sa dau la Amckart toate economiile mele Am scos 1:28 cel mai bun timp, sper sa ma fi uitat bine pe transponder.La inceput am scos 1:30-1:35. Pentru un incepator ca mine si pentru o motoreta de 15 cp e binisor nu? Si poze!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Epox Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Avand in vedere ca cei mai multi pe care ii cunosc sunt dintre cei care frecventeaza AMCKart-ul, va prezint.. uhm.. oferta mea , cauzata de un eveniment nu tocmai fericit: /index.php?showtopic=343644 Am auzit pe la voi destule povesti despre reparatii cat sa ma gandesc ca poate ii e de folos cuiva. Va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 UP ! Cine s-a dat vineri dupa amiaza cu un GSX-R albastru si a filmat ? Vroiam si eu filmul, mii de multumiri ! posibil eu sa ma fi dat dar nu imi amintesc ziua f bine M-am dat si eu astazi pentru prima data.Suuuper, cred ca o sa dau la Amckart toate economiile mele Am scos 1:28 cel mai bun timp, sper sa ma fi uitat bine pe transponder.La inceput am scos 1:30-1:35. Pentru un incepator ca mine si pentru o motoreta de 15 cp e binisor nu? Si poze!!! esti sigur de ceea ce ai scris mai sus ? inca nu am vazut pe nimeni care merge prima data pe circuit si pune genuchiul jos...de obicei asta o inveti in timp...oricum bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 (editat) M-am dat si eu astazi pentru prima data.Suuuper, cred ca o sa dau la Amckart toate economiile mele Am scos 1:28 cel mai bun timp, sper sa ma fi uitat bine pe transponder.La inceput am scos 1:30-1:35. Pentru un incepator ca mine si pentru o motoreta de 15 cp e binisor nu? Si poze!!! Cineva care trage putin mai tare iti ia un tur pe intrarea de 10 min, cu 1:28. Ma rog la 15 cai nu ai ce sa ceri. Editat Aprilie 13, 2009 de dani31 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 (editat) esti sigur de ceea ce ai scris mai sus ? inca nu am vazut pe nimeni care merge prima data pe circuit si pune genuchiul jos...de obicei asta o inveti in timp...oricum bravo La a doua intrare am pus genunchiul jos. Am fost cateva zile la rand si m-am dat cu un baiat care are acolo un gixer de 750, ala negru care e in parcare. Am scos cel mai bine 1:27 insa nu am tras de motoreta...daca trag de ea probabil ca scot 1:25 sau poate mai putin. Mai am de exersat in zilele urmatoare. Editat Aprilie 13, 2009 de CoSSmiN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 La a doua intrare am pus genunchiul jos.Am fost cateva zile la rand si m-am dat cu un baiat care are acolo un gixer de 750, ala negru care e in parcare. Am scos cel mai bine 1:27 insa nu am tras de motoreta...daca trag de ea probabil ca scot 1:25 sau poate mai putin. Mai am de exersat in zilele urmatoare. Vezi ca de la un punct anume o sa te "lase" gumele ... pe opincile alea , eu zic ca esti la limita ca timp ...oricand poate sa-ti scape fata sau spatele daca mai fortezi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Vezi ca de la un punct anume o sa te "lase" gumele ... pe opincile alea , eu zic ca esti la limita ca timp ...oricand poate sa-ti scape fata sau spatele daca mai fortezi . Inteleg, ideea e ca gumele se comporta excelent odata incalzite, pana acum nu mi-a fugit deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 ce scrie mai exact pe gumele tale? pentru un 125 nu stiu exact care sunt timpii, dar pentru >600 un timp mediu foarte ok este 1 14 si inca ceva, nu incerca sa mergi tare, incearca sa inveti sa mergi, invata trasele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 ce scrie mai exact pe gumele tale?pentru un 125 nu stiu exact care sunt timpii, dar pentru >600 un timp mediu foarte ok este 1 14 si inca ceva, nu incerca sa mergi tare, incearca sa inveti sa mergi, invata trasele. Gumele sunt Michelin Pilot Sporty... compozitia nu o stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 is cele de pe moto cumparata nou. sunt cam touring. sa dureze. tre sa ai grija cat de cat pana se incalrzes.. 2 ture macar. depinde cum e vremea afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Am scos cel mai bine 1:27 insa nu am tras de motoreta...daca trag de ea probabil ca scot 1:25 sau poate mai putin. cine te-a cronometrat ? ai grija cu gumele alea....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Cosmine de unde ai avut transponder ? Zice bine sinner intai sa invatam sa mergem, trasee etc ... prostia asta am facut-o eu sa merg tare si ai vazut ca am cazut. De vina si gumele mele super touring. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 cine te-a cronometrat ? ai grija cu gumele alea....... Un prieten. Am resuit sa fac si un mic filmulet, am scos 1:28 in filmulet si la mers lejer se vede. Astept sugestii pentru perfectionarea mersului pe circuit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Cosmine de unde ai avut transponder ? Zice bine sinner intai sa invatam sa mergem, trasee etc ... prostia asta am facut-o eu sa merg tare si ai vazut ca am cazut. De vina si gumele mele super touring. cum ai cazut tinere gladiator...vezi daca nu ai vrut sa te dai cu mine si cu petre atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 cum ai cazut tinere gladiator...vezi daca nu ai vrut sa te dai cu mine si cu petre atunci Numai aveam bani la mine, ma dadusem inainte de 2 ori , de fapt eu venisem sa ma dau cu petre odata 10 min si dupa aia sa plec repede la scoala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Numai aveam bani la mine, ma dadusem inainte de 2 ori , de fapt eu venisem sa ma dau cu petre odata 10 min si dupa aia sa plec repede la scoala si de cazut cum ai cazut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate