BBL Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Aia e ora de oameni care nu au job normal de la 8-17. Eu ajung de obicei in jur de 6. Avand in vedere ca iesirile mele sunt in numar de trei, daca e cineva care ajunge tot pe la aceeasi ora (indiferent de zi) si poate sa mai dea un sfat, let me know. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 @BBL e liber la amk la 6 seara in timpuil sapt? eu am avut niste incercari anii trecuti si dupa ce am privit la karturi de 2x cate 2 ore m-am lasat pagubas... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 E un nor mare deasupra Amckart-ului acum, asa ca tot MotoGp pe pc ramane baza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 @BBL e liber la amk la 6 seara in timpuil sapt? eu am avut niste incercari anii trecuti si dupa ce am privit la karturi de 2x cate 2 ore m-am lasat pagubas... Dupa cum am zis, eu am fost de 3 ori. De fiecare data in jur de 6. Si da, cand m-am dus eu e acceptabil. Adik, astepti sa termine cei cu karturile si te dai dupa ei. Am asteptat 10-20 minute. Acceptabil, fumezi o tigare, bei o apa, te racoresti putin si te dai. So, cineva disponibil saptamana asta? Daca vede cineva o Honda galbena cu BBL la numar, care nu pune inca genunchiul jos, io sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 am sa incerc eu sa ajung zilele astea dar nu promit. poate ne vedem pe acolo dupa ora 6. Sa te dai singur e tare boring. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 poate vin si eu vineri dupa 3:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 poate vin si eu vineri dupa 3:30 Daca nu ploua ajung si eu pe la ora aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 poate vin si eu vineri dupa 3:30 Salut. Tu erai cu 929? Poate ne mai vedem pe acolo? E bine sa ai de la cine sa mai furi un sfat, o parere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Salut. Tu erai cu 929? Poate ne mai vedem pe acolo? E bine sa ai de la cine sa mai furi un sfat, o parere. da, eu eram, la plecare ne-am cam pierdut ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 duminica a fost full...... s-a stat si pana la 1h ca sa te dai 1 data ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 duminica a fost full...... s-a stat si pana la 1h ca sa te dai 1 data ......... In weekend nu prea e de mers, vine tot poporul sa se dea cu kartul. E "trendi". Eu tot vinerea merg si daca pot sa mai scap cate odata in timpul saptamanii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 (editat) Nu am fost niciodata in weekend si nici nu intentionez sa merg vreodata. Doar in cursul saptamanii, si nu e nici dracu. Mai puneti si voi poze Editat Mai 19, 2009 de Luci03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 In weekend nu prea e de mers, vine tot poporul sa se dea cu kartul. E "trendi". Eu tot vinerea merg si daca pot sa mai scap cate odata in timpul saptamanii. cred ca si vinerea asta vin ca am gume de testat poze de vineri nu egzista ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 (editat) cred ca si vinerea asta vin ca am gume de testat poze de vineri nu egzista ? S-au facut cateva poze cu telefonul dar slabut, nu se vede numic. Data viitoare venim mai pregatiti. Ce gume ti-ai luat? Editat Mai 19, 2009 de BBL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 2ct cu spatele 190/55/17 nus de circuit dar sunt curios cum se comporta in functie de buget vreau sa achizitionet m p 1 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 http://vremea.ido.ro/Bucuresti.htm http://www.weather.com/outlook/travel/busi...topnav_business maine dupa 4:30 facem brigada ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 maine dupa 4:30 facem brigada ? Poate va insotesc si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 http://vremea.ido.ro/Bucuresti.htm http://www.weather.com/outlook/travel/busi...topnav_business maine dupa 4:30 facem brigada ? Din pacate vinerea asta nu pot, plec din Bucuresti. Dar vinerea viitoare nu ratez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 deci astazi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 (editat) Se baga cineva sambata la un amckart? Am si eu in sfarsit genunchere si pot sa ma dau O sa fie prima oara cand ma dau , experienta foarte mica pe curbe (mers numai in oras si practicat lasatul in curbe in parcare la brico ) ). O aduc si pe ubitzik89 sa se mai dea si ea =) Editat Mai 26, 2009 de frN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Se baga cineva sambata la un amckart? Am si eu in sfarsit genunchere si pot sa ma dau O sa fie prima oara cand ma dau , experienta foarte mica pe curbe (mers numai in oras si practicat lasatul in curbe in parcare la brico ) ). O aduc si pe ubitzik89 sa se mai dea si ea =) Repede ai bagato' pe Ioana la inaintare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 O aduc doar ca sa se dea pe amckart :s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Azi pe seara careva? Hai ca am prins curaj, mi-am schimbat gumele, acum am 1:22 pe tur si am mers usor ca erau gumele virgine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Am fost azi dimineata Trafic infernal, coafura rezista .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 la cat se inchide? au nocturna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate