marian.herciu Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Tinar entuziast Felicitari pentru atitudine si nu te opri. mergi inainte Marian! Felicitari. Multumesc! I will! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Bravo, ai vazut ca daca nu mai vorbesti de Exup si alte balarii si te concentrezi la mers totul se aliniaza? Acu' mergi acolo si stai cu genunchii pe asfalt pana te simti confortabil si tocesti un pic sliderele alea, o sa mai scazi asa pana la 1:20, poate chiar mai putin. Paoi o sa trebuiasca sa incepi sa si accelerezi si sa franezi, de acolo incepe treaba grea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian.herciu Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 (editat) Deocamdata folosesc si ar trebui sa folosesc franele doar dupa cele doua linii drepte, eventual la acul de par din mijloc. In rest e doar SR(Survival Reaction) si n-ar trebui sa folosesc frana.. cel putin asa e planul pana la urmatoarea etapa a progresului. ..Cat despre exup, sa stii ca ma afecteaza.. nu stiu cum de nu ma intelegi. Si voi mai face o schimbare cand voi instala si servomotorul pe exup iar 2 din cele 4 galerii vor fi complet inchise intre 0 si 3000 RPM. Ma omoara curiozitatea sa vad cum se misca un motor stock. Editat Iunie 30, 2014 de marian.herciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Free Track day MOTORPARK !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 Din filmare pare ca aderenta nu e asa buna Cit ati scos pe tur ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 (editat) 05:40.456 best lap, dar mai avem de lucrat la trase, plus ca inca nu este cauciucata pista.. Daca se anunța vreme buna poate facem un trackday.... cu bicicletele Editat Iulie 4, 2014 de Cataaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 daca schimb cauciucul fata ma bag si eu la o blana! arata binisor pista! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 (editat) ia sa vedem daca merge poza de asta ziceam eu denis... Editat Iulie 4, 2014 de cristilvk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 Eu am aflat de informatia din anuntul din poza de mai sus, cu 2 luni in urma, culmea e ca am fost singurul din grupul de prieteni care nu a crezut deloc gogomania, din pacate, oameni seriosi chiar au luat-o in serios. Un om mai bogat(teoretic) a cumparat actiuni la acest circuit si a facut tam tam ca se face etapa in septembrie, imediat s-au gasit o gramada sa-l creada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 nu are cum sa fie gata pana atunci, nu ai cum sa crezi asta..tot acum ceva vreme am pus intrebarea legata de track days p fb`ul lor si mi`au spus ca tot in septembrie putem sa intram si noi ) good joke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 daca s-ar pune pe treaba eu zic ca ar termina lejer de turnat cirucitul in 2 luni!totul este sa se vrea!5 km se toarna in cateva zile lucratoare! sa zicem ca ar pune 10 straturi si tot ar termina in 2 luni,totul este sa se vrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 Cand am fost eu acolo, acum cateva luni, problema nu era doar asfaltul in sine. Nu e niciun drum de acces, nicio parcare, nimic, doar circuitul trasat si pus pietris pe el. Eu zic ca anul asta in niciun caz nu ne dam acolo, in cel mai bun caz la anul si asta daca se accelereaza lucrarile ca lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 Nu se accelereaza nimic atita timp cit nu sint bani. Tot se asteapta sa apara omul cu valiza cu bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 ia sa vedem daca merge poza de asta ziceam eu denis... 6 Septembrie .. 2015,2016..2020? Care? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 anul ramane in continuare o enigma )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 Care baga un amck maine dimineata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian.herciu Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 am sa te incurc si eu pe acolo » Post actualizat in 04 Jul 2014 20:48ciudat.. abia acum seara au aparut pe site rezervarile de azi.. nu cred ca il actualizeaza la timp.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iulie 5, 2014 Share Postat Iulie 5, 2014 Dati un semn cind va duceti, poate trec si eu la un suc .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Iulie 5, 2014 Share Postat Iulie 5, 2014 Dati un semn cind va duceti, poate trec si eu la un suc .... » Post actualizat in 05 Jul 2014 08:33 Suntem aci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2xghe Postat Iulie 5, 2014 Share Postat Iulie 5, 2014 (editat) . Editat Iulie 5, 2014 de 2xghe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iulie 5, 2014 Share Postat Iulie 5, 2014 » Post actualizat in 05 Jul 2014 08:33 Suntem aci Aha, atunci spor la treaba. N-am cum sa ajung acum, ma gindeam sa trec mai pe dupa amiaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Iulie 5, 2014 Share Postat Iulie 5, 2014 Planuri ceva pentru mâine..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iulie 5, 2014 Share Postat Iulie 5, 2014 Daca mergeti, apar si eu pe la un doua ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian.herciu Postat Iulie 5, 2014 Share Postat Iulie 5, 2014 Aha, atunci spor la treaba. N-am cum sa ajung acum, ma gindeam sa trec mai pe dupa amiaza. Dupa ce am studiat greselile si lucrurile bune din clipul de mai sus(din weekendul trecut), am trecut la treaba. Amckart azi: Cateva din cele mai bune ture din trei intrari pe pista. Prima intrare a fost cam ciudata, nu mi-a iesit nimic: timp intre 1.29 si 1.25. A doua a fost mai ok, Fritz a facut pe iepurele pentru mine si m-a tras dupa el.. senzatii tari, genunchiul jos pe curbe noi. A treia intrare, dupa tura de incalzire, am facut o tura surpriza: ultima din clip. Restul au fost teste si incercari de a-mi fixa stilul. A meritat o saptamana de asteptare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iulie 5, 2014 Share Postat Iulie 5, 2014 (editat) Foarte frumos, se vede ca ai progresat. Referitor la stil, enerveaza-te un pic, fi mai agresiv. Ca si abordare ... da cu ia de pamint in laterale, rupe-i lantu pe acceleratie si inroseste-i discurile pe frinare. Schingiuesti-o un pic, violeaza-i putin integritatea Fa-o se se simta si ia motocicleta de pista/viteza. Tu esti tandru si gingas cu ea, o plimbi de mina prin parc, o duci la bal dansant si ea cere, e facuta pentru orgii ... Editat Iulie 5, 2014 de Denis_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate