The Mentalist Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 (editat) Daca iesi din sa o sa castigi garda la sol pe viraj si nu o sa mai atingi cu scaritele la aceeasi viteza pentru ca motoreta va fi mai dreapta. Daca continui poti sa-ti cauti niste scarite reglabile/racing. 1. 2. viata e greu 3. Ai pantaloni de textil? Editat Octombrie 13, 2014 de the mentalist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Cu genunchiul nu atingi pt. poze, ci ca sa-ti dai seama unde esti cu motoreta fata de asfalt. Cu, cotul atingi pt. poze. Da-te cat mai in spate pe sa si nu incerca sa faci prea multe prea repede, distreaza-te si cand te simti confortabil il stresezi pe Denis la fata locului. Bafta! Multumesc pentru sfaturi ! Daca iesi din sa o sa castigi garda la sol pe viraj si nu o sa mai atingi cu scaritele la aceeasi viteza pentru ca motoreta va fi mai dreapta. Daca continui poti sa-ti cauti niste scarite reglabile/racing. 1. 2. viata e greu 3. Ai pantaloni de textil? Mersi pentru ajutor ! Acele clipuri sunt foarte utile. Asa am aflat si greselile pe care le faceam atunci cand incercam sa "fac miscarea". Corpul era lipit de rezervor iar "mutarea" din sa era foarte agresiva si facea motocicleta foarte instabila de aici si problema nr.1 Nu, pantalonii sunt de piele. Defapt cred ca problema cu pantalonii deriva din prima. Abia astept urmatoarea iesire pe circuit sa lucrez doar la pozitia corpului si sa-mi lamuresc/imbunatatesc anumite aspecte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MISHULIK Postat Octombrie 19, 2014 Share Postat Octombrie 19, 2014 Merge cineva astazi pe circuit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 (editat) hai cu caldura Editat Martie 3, 2015 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2xghe Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 A spart careva gheata pe amckart? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 Not yet..inca e prea racoare pt fugarit si nici mobra nu e gatita cum trebuie, in o luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guzuman Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Domnilor, exista alt numar de telefon in afara de cel de pe site pentru rezervari pe AmcKart? pentru un team building. Multumesc » Post actualizat in 15 Apr 2015 11:50 P.S. Nu raspunde nimeni la cel de pe site Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prolific Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 0741105019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Maine merge cineva? P.s. dupa ora 15 au eveniment, deci nu se poate intra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2xghe Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 La 11 suntem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Maine vine careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2xghe Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Maine ploua, eu asa stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 S-a schimbat nu mai ploua. E doar nor si 20 grade. As fi venit si eu dar nu mai am slidere de niciunele. O sa trec pe la salon, poate mi se lipeste ceva de mana ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2xghe Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Aveam eu slidere sa-ti dau daca vroiai sa mergi. le puneam in ghiozdan. A fost frumos azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 Frumos, frumos ... v-ati activat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 ora 4 pe Amck, suntem 2 mobre pana acum, 0752447970 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 E cam rece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 Faza cu scarita iti da incredere, iar dupa ce ai destula incredere ajungi asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2xghe Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 Poate mai bagam vineri o tura si o luam usor;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Daca ma intorc de la olteni pana atunci bagam:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2xghe Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Eu vineri o sa dau o tura la amckart, mai vine careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Maine vine careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 este rezervat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 pe site pare ca nu e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2xghe Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Se mai baga cineva azi? Eu sper sa ajung pe la 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate