Victorelu Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 presupun ca trupul nu trebuie miscat timp de 2 ore de la ora decesului (cel putin asa se intampla in spital). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 s-a lovit de mobra in momentul impactului, s-a tinut de ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 (editat) dupa plecarea ambulantei ce a constatat decesul corpul a ramas neacoperit in mijlocul drumului ca in africa cand m.am luat de politie mi.au zis ca nu am voie sa ating si ei nu au voie sa.l ridice pana nu vine imeleul la insitente au acoperit corpul cu saci menajeri murim ca niste caini Cum spuneam nu cu mult in urma...nici un fel de respect al reprezentantilor autoritatilor fata de om aproape in fiecare situatie.Politistii de la rutiera,cei cu masini, ar trebui sa fie dotati cu o prelata sau ceva asemanator pentru astfel de situatii. presupun ca trupul nu trebuie miscat timp de 2 ore de la ora decesului (cel putin asa se intampla in spital). Ia zi-ne mah mestere de ce ar trebui ala sa stea aproape 2 ore pe caldaram neacoperit?? Sa se intepeneasca mai bine corpul sa fie mai comod la carat ????!!! Pe bune acum, chiar nu inteleg de ce trebuie sa apara pe aproape fiecare topic cate unul care spune ineptii.Libertatea de exprimare probabil.Scuze, dar nu m-am putut abtine.Mea culpa. Editat Iunie 29, 2008 de TARKA 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigNC Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 E clar, a gresit a platit. RIP !! Culpa comuna, bine zis, daca asa a fost. Condoleante familiei si macar fata, victima nevinovata sa se refaca! S-a spus de atatea ori : in dreptul strazilor laterale, benzinarii pe stanga etc, NU MAI DEPASITI! Va rog daca intra pe net, ceva posturii de ale baiatului sa vedem cine a fost. frate nu era nici o strada laterala si nici o benzinarie pe STANGA!!! asta a fost pur si simplu un ghiniom extrem de mare ...... dar condamn si echipamentul din asta ar trebui sa invatam ceva ... dar, maine daca te uiti pe strada 80% dintre noi nergem aproape in cooru' gol pe mobre. castilea alea openface imi dau inpresia ca sunt egale cu un lighean dar asta e .... unii le folosesc. dupa parerea mea, la cum arata omul, o casca il salva. nu avea mari leziuni externe iar la viteza pe care o avea nu cred ca avea nici leziuni interne, dar in schimb fata era vanata si destul de umflata, ochii umflati, iar pe sosea nu era sange. RIP pentru pilot multa putere si sanatate fetei pentru ca va avea mult de luptat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Motociclistul mergea spre baneasa dinspre fantana miorita si fiind aglomeratie a ales sa intre putin pe contrasens. Practic mergea pe cele doua linii continue care delimiteaza sensurile. Opelul mergea si el in acelasi sens, si la un moment dat soferul plictisit de aglomeratie a intors brusc peste cele 2 linii continue fara sa se asigure. Of..... Asta e riscul atunci cand te bagi pe acolo... Nici pe dreapta nu e foarte bine, insa. Ori stai in banca ta si mergi ca masinile, ori te bagi printre randurile de masini dar pe acelasi sens de circulatie. Foarte trist ce s-a intamplat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victorelu Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 stimate "mestere" Tarka nu am spus ca trupul nu trebuia acoperit. am spus doar ca in spitale, trupul unui om care moare nu trebuie miscat timp de 2 ore (presupun ca e o chestie care tine de religie sau ceva de genul ca sufletul se ridica de la trup, etc.) citez ce am gasit pe net: intr-o unitate spitaliceasca in momentul in care un pacient decedeaza in patul sau de spital este lasat acolo pe loc acoperit 2 ore(minim) dupa cunostintele mele datorita legilor si formalitatilor medicale ce se refera la posibilitatea ca pacientul sa revina la viata (cazuri intamplate dealungul timpului) mi-am expus o parere, nu am dat cu parul si nu am zis ca ar fi sigur asa. wtf, numai oameni cu chef de cearta pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 fratilor hai sa facem ceva ... ne omoara astia ca pe tantari ... rip pt motociclist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu06 Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 R.I.P. Stirea tocmai a fost prezentata de Antena 3.Multa sanatate pasagerei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateo45us Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 femeia a fost transferata la bagdasar deoarece are probleme la coloana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 este off topic insa arata respectul fata de OM acum o sapt undeva un idiot a intrat in pietoni cu masina si apoi a coborat cu un cutit in sfarsit la televizor se vedeau echipele de interventie medicala care erau la locul accidentului si erau imprejmuite cu pereti textili chiar acolo in mijlocul drumului la noi te lasa sa te bazaie mustele este INCREDIBIL si daca stai sa te gandesti EI traiesc din BANII NOSTRI intamplator un prieten m.a sunat si fiind in zona am ajuns cam in 30 min pe jos ma gandeam ca gasesc deja si carosabilul curatat DE UNDE omul ala era inca pe mijlocului drumului...................inaceptabil mod de a lasa pe cineva asa dupa un accident ce prelata................. astia de la rutiera au doar caietul de procese verbale la ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 stimate "mestere" Tarkanu am spus ca trupul nu trebuia acoperit. am spus doar ca in spitale, trupul unui om care moare nu trebuie miscat timp de 2 ore (presupun ca e o chestie care tine de religie sau ceva de genul ca sufletul se ridica de la trup, etc.) citez ce am gasit pe net: mi-am expus o parere, nu am dat cu parul si nu am zis ca ar fi sigur asa. wtf, numai oameni cu chef de cearta pe aici? Nu-ti mai rapsund nimic, te las sa te faci de ras singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g.chivu Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 salve.am fost pana la aeroport. cand m-am dus era f aglomerat in zona respectiva, cand m-am intors era un accident. mi-a povestit un tip cu un fezeu ce s-a petrecut, am tras pe dreapta la vreo 50-100 de m, am fumat 2-3 tigari+cca. 20 de flegme,(bagi si-o lacrima ca esti om si l-ai vz intins acolo)....m-am urcat pe sa si am aj acasa. am consumat o duminica amara cruda, da cam reala. p.s. am scris aici pt. ca l-am vazut intins, initail n-am rut sa ma uit (ma ascundeam sub parbriz si treceam, aia era)...motoru mi-a atras atentia... HAI SA AVEM ATENTIE SI INAINTE DE D-ASTEA!!!!!!!!!!! D-ZEU SA-L IERTE........SI MULTA SANATATE FETEI!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haurar Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 A aratat acum la Antena 3 , vina apartine celor doi , dar din ce am vazut la televizor , masina a intors pe linia continua....si intr-adevar , motociclistul a decedat...Dumnezeu sa-l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 (editat) Dumnezeul sa-l odihneasca in pace! Trist si adevarat, dar in romania este posibil (fotografie efectuata dupa ce au plecat cei de la smurd, care puteau sa aiba in dotare ceva pentru acoperit victimele decedate): Editat Iunie 29, 2008 de Dominator72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Adica l-au lasat singur pe strada? Incredibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dilivio Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 sinistra imagine! No comment! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 cum incredibil mah...e Romania!!! la ce te asteptai? nu merge ba nimic la noi..da nimic!! am asa un sentiment de ura...nu pt tzara(ca e frumoasa pacat ca'i locuita)...pt astia de o conduc...pt tot sistemu...pt acestia...multa de la presedinte pana la ultimu functionar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 (editat) Dumnezeul sa-l odihneasca in pace! Trist si adevarat, dar in romania este posibil (fotografie efectuata dupa ce au plecat cei de la smurt, care puteau sa aiba in dotare ceva pentru acoperit victimile decedate): PRIVITI BINE POZA ASTA ASA ARATA RESPECTUL IN ROMANIA FATA DE "OM" ASA INTELEGEM SA TRATAM UN "OM" CARE A CONTRIBUIT SI EL LA "STATUTUL" BUGETARIOR 30 DE MINUTE IN MIJLOCUL SOSELEI ZECI DE MASINI, SUTE DE OCHI NICI UN SUFLET Editat Iunie 29, 2008 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 (editat) E clar, a gresit a platit. RIP !! Culpa comuna, bine zis, daca asa a fost. Condoleante familiei si macar fata, victima nevinovata sa se refaca! S-a spus de atatea ori : in dreptul strazilor laterale, benzinarii pe stanga etc, NU MAI DEPASITI! Va rog daca intra pe net, ceva posturii de ale baiatului sa vedem cine a fost. In zona aia nu sunt strazi si majoritatea motociclistilor o iau pe contrasens. Cu greu te poti strecura printre masini pt ca soferii nu prea tin banda si coada este absolut infernala. Ii inteleg motivatia si imi pare rau pt ceea ce a patit. Recunosc, eu foarte des fac aceeasi manevra. Incredibil cum l-au lasat acolo ca pe un caine...Dumnezeu sa il odihneasca ca nu a gresit cu mare lucru. Macar daca depasea cu viteza mai mica pe linia continua... Editat Iunie 29, 2008 de pretzeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 mda..a fost acu la tv...culpa comuna...RIP... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 tocmai am vazut stirea..e trist..fata e grav si ea. nu stiu ce treaba avea 'teribilismul' de care s-a amintit la sfarsitul stirei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 in 5min revin cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 cum ba sa acoperi mortu cu saci de "urban"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 foarte urat si trist ce se intmpla in tara asta... RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 tocmai am vazut stirea..e trist..fata e grav si ea. nu stiu ce treaba avea 'teribilismul' de care s-a amintit la sfarsitul stirei. Probabil se referea la sofer.... ...oricum, nu avea nici o strabatere tipul ca a omorat un om....Cum i-o suporta pamantul?Criminali! RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate