marque Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) VIATA PE DOUĂ ROTI 6 Posta redactiei 7 Stiri 14 Portret: Cristi Hrubaru 16 Interviu: Patrick Boissy 20 Enduro Maniaco-depresiv 21 Moto Mania la Breaza 22 Campania „Descoperă ATV-ul!” 24 Expo Motor Transilvania 26 Motor Show, în plină ascensiune 30 International Aprilia Day 32 KTM Test Day, gama street 2008 TESTE 34 Moto Morini Granpasso 40 Comparativ: Ducati 848 vs. Suzuki GSX-R 750 48 Comparativ: Kawasaki ER6N vs. Suzuki GSX-F 56 Naked: Moto Morini Corsaro Avio, Triumph Speed Triple, MV Agusta Brutale 1078 64 Comparativ supermoto 450 cmc 72 KTM 990 Adventure 76 Andurantă: Honda Varadero 78 Quad: KTM 525 XC 82 Scuter: Motowell Magnet Sport 85 Andurantă: Vespa GTV 250ie MOTO SPECIAL 86 Andreea si Polaris Sportsman 500 Touring ACCESORII SI ECHIPAMENTE 92 Selectia Motociclismo SPORT 96 Campionatul Est-European de Enduro 98 CNI Motocros: Etapa IV, Reghin 100 CNI Motocros: Etapa V, Odorheiu Secuiesc 102 Erzberg Rodeo 106 CNV Serres si Plevna & Romanian Superbike, Most 109 Superbike: Nurburgring 110 MotoGP: Marea Britanie, Donington TURISM 112 Fascinatia desertului EPOCĂ 116 Istoria Triumph SECOND HAND 120 Ducati ST4 124 Anunturi moto SH Editat Iulie 1, 2008 de marque Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 uuu baibi arata bine :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 multumim marc si baietiilor de la motociclismo..voua chiar va pasa de ce se intampla in romania..speram sa va oferim subiecte de articole cat mai curand...bafta multa si inca o data multumim... FREE BIKE TEAM -RM.VALCEA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 multumim marc si baietiilor de la motociclismo..voua chiar va pasa de ce se intampla in romania..speram sa va oferim subiecte de articole cat mai curand...bafta multa si inca o data multumim... FREE BIKE TEAM -RM.VALCEA mersi! iar voi aratati ca va pasa ca noua ne pasa si asta e un lucru bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 multumim marc si baietiilor de la motociclismo..voua chiar va pasa de ce se intampla in romania..speram sa va oferim subiecte de articole cat mai curand...bafta multa si inca o data multumim... FREE BIKE TEAM -RM.VALCEA intotdeauna. daca organizati ceva interesant, daca faceti o actiune caritabila, orice, da-ti un telefon la redactie (021 307.91.71) sau un mail (redactia@motociclismo.ro). asta este valabil pentru toata lumea care are ceva de spus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 intotdeauna. daca organizati ceva interesant, daca faceti o actiune caritabila, orice, da-ti un telefon la redactie (021 307.91.71) sau un mail (redactia@motociclismo.ro). asta este valabil pentru toata lumea care are ceva de spus. ce ziceti de enduro-maniaco-depresiv 4..si unde CHIAR ar trebui sa il trimiteti pe marc..fortat,daca nu vrea de vorba buna..noi il legam de un motor si ii dam drumul pe traseu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 multumim marc si baietiilor de la motociclismo..voua chiar va pasa de ce se intampla in romania..speram sa va oferim subiecte de articole cat mai curand...bafta multa si inca o data multumim... FREE BIKE TEAM -RM.VALCEA sa inteleg ca ati gasit deja revista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 sa inteleg ca ati gasit deja revista? nu cred ca a aparut inca. dar cred ce ei au participat la articolul de la pagina 20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 tnx ce neatent sunt maine sper s o gasesc in oradea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 tnxce neatent sunt maine sper s o gasesc in oradea eu am abonament e mai bine asta stai cuminte si astepti sa vina acsa sau la birou. numai alergi dupa ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Iulie 3, 2008 Autor Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) la anu sper sa particip si eu la art de la pag 20 Editat Iulie 3, 2008 de marque Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) Mda, si eu stiu un roacker caruia trebuie sa-i cer drept de autor pentru o poza de la Portret... Sper sa gasesc revista in oras luni, cand ma intorc de la Tg. Secuiesc. De obicei se da ca painea calda, are si de ce! k: Editat Iulie 3, 2008 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 nici azi n am gasit o in oradea o caut de cateva zile deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 in bucuresti am vazut-o de vreo doua zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Acelasi AGIP, acelasi plin(65ron), aceeasi revista cumparata din banii mei intrucat baietii fac si ei un ban de cico Inca nu ati rezolvat problema de luna trecuta, observ, si e pacat, ca degeaba faceti reclama ca asa si pe dincolo cand de fapt (unii) din angajati va dau la gioale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 maine ma duc personal sa alimentez si o sa vad ce au de zis baietii!!!! il iau si pe redactorul sef dupa mine sa vedem ce rezolvam. ps: nu angajatii nostri ne-o trag, ci cei de la agip. revistele cu "exemplar promotional" chiar eu le-am vazut zilele trecute si am dat bt-ul pe ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 maine ma duc personal sa alimentez si o sa vad ce au de zis baietii!!!! il iau si pe redactorul sef dupa mine sa vedem ce rezolvam. ps: nu angajatii nostri ne-o trag, ci cei de la agip. revistele cu "exemplar promotional" chiar eu le-am vazut zilele trecute si am dat bt-ul pe ele. la Agip-ul din calarasi (bucuresti) nu aveau reviste la vanzare ci numai la promotzie. mie unul mi se pare o prostie...in loc sa dau banii pe revista (bani care, probabil, intra in buzunarul redactziei) trebuie sa bag benzina de doi lei de la Agip shi, poate, primesc gratis o revista. bleah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Acelasi AGIP, acelasi plin, acelasi "La revedere". De data asta i-am intrebat ce fac cu revistele promotie si daca s-au terminat. "-A, am uitat, ma scuzati. Poftiti". O cumparasem deja acum 2 zile si nu am luat-o, dar ca idee... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 ieri s-au trimis pachete de reviste suplimentare la benzinarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cri_blue Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Salut, stiti cumva adresa de mail a redactiei revistei? nu am nici un numar al revistei si momentan nici nu am cum sa o cumpar de unde sunt. Vreau sa ii contactez, iar o adresa de mail m-ar ajuta. Multumesc, C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoli33 Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Am cumparat ieri din benzinarie... bravo, sunteti singura revista moto pe care-l citesc, revista ce mai scrie de competitii interne moto, inclusiv RoSBK, competitie care ma intereseaza pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Salut, stiti cumva adresa de mail a redactiei revistei? nu am nici un numar al revistei si momentan nici nu am cum sa o cumpar de unde sunt. Vreau sa ii contactez, iar o adresa de mail m-ar ajuta. Multumesc, C redactia@motociclismo.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cus Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 juma de revista in numarul asta e numai despre enduro....poate vrem sa mai citim si altceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Iulie 15, 2008 Autor Share Postat Iulie 15, 2008 blame it on me! asa se intampla, cand un val de enduro, cand unul speed, altul custom... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 daca vrei sa faci o treaba bagi si un val din spatele cortinei de fier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate