yedutz Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 Hannibal Lector..Tacerea Mieilor..Dragonul Rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iony Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 Fratilor, care ma poate ajuta cu un nume de film? Atiunea filmului se petrece in primul sau al doilea razboi mondial cu o brigada speciala de motociclisti. Filmul este clasic... am puricat tot IMDB-ul si nici un rezultat Nu imi mai aduc aminte prea multe detalii deoarece l-am vazut cand eram mic cu vise mari (nu ca nu as mai avea si acum vise ) Trebuie sa-l stie careva. HELP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Fratilor, care ma poate ajuta cu un nume de film? Atiunea filmului se petrece in primul sau al doilea razboi mondial cu o brigada speciala de motociclisti. Filmul este clasic... am puricat tot IMDB-ul si nici un rezultat Nu imi mai aduc aminte prea multe detalii deoarece l-am vazut cand eram mic cu vise mari (nu ca nu as mai avea si acum vise ) Trebuie sa-l stie careva. HELP! The Great Escape, http://www.imdb.com/title/tt0057115/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kethal Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 ultimul vazut ... we were soldiers http://www.imdb.com/title/tt0277434/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arhimede Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Ultimele filme vazute: 17 Again X-Men Origins: Wolverine Fast & Furious I love you, man Joi urmeaza: Star Trek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iony Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 nope... nu e asta, merci oricum am sa-l revad si pe asta daca tot l-ai pomenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 My Dear Enemy 2008 un film banal, insa dupa ce se termina ai impresia ca ai vazut cel mai frumos film Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu GSX Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Fratilor, care ma poate ajuta cu un nume de film? Atiunea filmului se petrece in primul sau al doilea razboi mondial cu o brigada speciala de motociclisti. Filmul este clasic... am puricat tot IMDB-ul si nici un rezultat Nu imi mai aduc aminte prea multe detalii deoarece l-am vazut cand eram mic cu vise mari (nu ca nu as mai avea si acum vise ) Trebuie sa-l stie careva. HELP! Cred ca la filmul asta te referi. http://www.imdb.com/title/tt0101501/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 Eu va recomand "Poveste de cartier"... pe cuvant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 (editat) Recomand :Pathfainder ; Condamnatii ; 80 de minute ;mai multe alta data. Editat Mai 9, 2009 de fast_arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iony Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 Cred ca la filmul asta te referi.http://www.imdb.com/title/tt0101501/ multam parca era mai vechi... merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arhimede Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 Star Trek Poate cel mai bun film SF de la Matrix incoace. Recomand cu caldura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krystynell Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 training day, good will hunting, braveheart my top 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chocapik Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 euro trip(suuper comedidee ) ,apoi toate american piee(geniale) si cam atat:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teodor ricardo Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 Recomand OSTROV un film de nota 10! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plaiesu Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Noi Albinoi pentru cine apreciaza cinematograful european (nordic). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diversionist Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 URSUL, 1988 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 daca mai exista motociclisti sa nu fi vazut "Easy Rider" le recomand sa il vada cat mai curand, cica in toamna va apare continuarea "Easy Rider: The Ride Back" link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doormouse Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Fratilor, care ma poate ajuta cu un nume de film? Atiunea filmului se petrece in primul sau al doilea razboi mondial cu o brigada speciala de motociclisti. Filmul este clasic... am puricat tot IMDB-ul si nici un rezultat Nu imi mai aduc aminte prea multe detalii deoarece l-am vazut cand eram mic cu vise mari (nu ca nu as mai avea si acum vise ) Trebuie sa-l stie careva. HELP! primul titlu care mi-a venit in minte a fost "The Great Escape", dar se pare ca nu e cel pe care il cauti... ar mai fi "Escape to Athena", un clasic film de razboi cu Claudia Cardinale si Roger Moore care n-a spus prea multe la vrea lui, dar care are o memorabila scena cu motociclete in actiune: http://www.imdb.com/title/tt0079117/ de data asta poate-i cu noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 (editat) baxter povestitoru' e un bull terrier Editat Mai 26, 2009 de betzigash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 a aparut Che partea a doua aici iar partea intai aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 a aparut Che partea a doua ha, acum il vedeam...dar m-au intrerupt cainii care vor afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 (editat) Ecranizarea superba din 1926 a lui Faust: http://www.youtube.com/watch?v=Y4HMJMLjul8...feature=related Sunt toate partile, asa ca, pt pasionati, enjoy PS: este film mut, evident, iar replicile scrise sunt in engleza... Editat Iunie 3, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 un film linistit de vazut seara One Week Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 (editat) un film linistit de vazut seara One Week Aseara l-am vazut si eu , chiar OK filmul , recomand Editat Iunie 4, 2009 de Seb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate