Mario MT 03 Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Am vazut ieri seara noul Robocop. E la fel ca si Total Recall-ul refacut ... plin de actiune, explozii, roboti dar ... ii lipseste ceva. Nu are acelasi spirit ca si primul, oricat au incercat ei. Nota 7/10 . http://www.imdb.com/title/tt1234721/?ref_=nv_sr_1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Am vazut ieri seara noul Robocop. E la fel ca si Total Recall-ul refacut ... plin de actiune, explozii, roboti dar ... ii lipseste ceva. Nu are acelasi spirit ca si primul, oricat au incercat ei. Nota 7/10 . http://www.imdb.com/title/tt1234721/?ref_=nv_sr_1 pentru ca pe primul l-ai vazut la cinema cand erai copil, nimic nu se mai poate compara cu ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 6, 2014 Admin Share Postat Aprilie 6, 2014 Pentru cine nu l-a vazut la vremea lui un film foarte bun as zice. http://www.cinemagia.ro/filme/the-jacket-camasa-de-forta-11610/ Ideea destul de originala si actorii joaca bine. Mai ales Keira Da, bun filmul, nu stiu cum l-am scapat.. Poster The Immigrant (2013).jpg Bun. Interesant filmul, dar mi s-a parut prea intins si fad.. Oricum, vad ca in ultima perioada nu a mai aparut nimic notabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 Si asta merge. Eu,asa cum am mai spus,vad cate unu' nou pe seara.Da' nimic sa te tina legat de scaun.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 Goodbye World Ok'ish de plictiseala duminica seara, filmat misto, actori OK , poveste OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 http://www.imdb.com/title/tt1706620/?ref_=nv_sr_1 Nu e cel mai bun SF pe care l-am vazut, dar e bun pentru seceta din ultima vreme. Bunicel, vazut aseara, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 (editat) Bunicel, vazut aseara, multumesc. Si pe mine m-a facut curios, ca n-am mai dat peste vreun SF interesant de mult. Nu e rau deloc filmul dar nici partea de SF nu e de bagat in seama. Ce m-a surprins a fost sa-l vad pe actorul din 4 luni, 3 saptamani si 2 zile, in rol de "terminator". Habar nu aveam ca e in distributie si nu a aparut deplasat pe langa actori de calibru. Chiar i-a iesit bine rolul, desi nu ar fi parut deloc indicat ca fizic. Ca o coincidenta, SF-ul asta recomandat mi-a adus aminte de alt film in care apar cativa actori romani in jurul aceluias Ed Harris. Mi-a placut The Way Back dar nu imi dau seama ce cauta Dragos Bucur acolo, mi se pare din alt film. Tot intreba cineva mai inainte de filme cu evadari... Editat Aprilie 7, 2014 de 9fingers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 Asta a fost la gigifilm acum cateva zile? Ca parca am dat pe un program si abia se termina, era faza cand erau ei pe un camp in china si plangeau. Tre sa-l vad, merci pt titlu!! Si mie mi-a placut snowbreaker, interesant, altfel decat majoritatea filmelor catastrofa americane. Aduce un pic cu "District 9", modul cum e filmat, actorii necunoscti, nu stiu ce anume mi-a lasat senzatia asta.. desi subiectele nu prea au legatura.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 Si io care credeam ca veti da cu pietre la Snowpiercer..Si romanasul nostru chiar a jucat bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 cine era romanul in snowpiercer? ala rau care nu mai murea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 (editat) ezact.Vlad Ivanov. Editat Aprilie 7, 2014 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 (editat) Si mie mi-a placut snowbreaker, interesant, altfel decat majoritatea filmelor catastrofa americane. Aduce un pic cu "District 9", modul cum e filmat, actorii necunoscti, nu stiu ce anume mi-a lasat senzatia asta.. desi subiectele nu prea au legatura.. Cand am vazut faza aia cu batoanele nutritive m-a dus imediat cu gandul la alt film in care oamenii mancau ceva numit produsul verde, numai ca ala era facut din oamenii care mureau. http://www.imdb.com/title/tt0070723/?ref_=ttmd_md_nm Ideea e preluata si in matrix, doar ca e putin mai rafinata cu un lichid nutritiv Totusi finalul mi se pare de alt film, parca nu se potriveste. A si nu arata ca filmele americane pentru ca e facut de Coreeni. Iar ca actor mi-a placut foarte mult Kang-ho Song Acum am luat filmul ala vechi Produsul Verde sa vad cum e dupa 20 de ani Editat Aprilie 7, 2014 de danny_nt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 Bine ba ca ai dat fimul de gol... si moare ala la sfirsit sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 Cine, unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 Soylent green. Sint 2 tipuri de insi care ma seaca aici: 1. aia care tin neaparat sa-ti spuna cum se termina filmul desi tot filmul uneori se bazeaza pe faptul ca nu stii si e neasteptat. 2. aia care baga un titlu si pleaca, fara sa zica macar daca i-a placut sau nu. Ca si cum ideea e sa faci o lista de filme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 Soylent green. Sint 2 tipuri de insi care ma seaca aici: 1. aia care tin neaparat sa-ti spuna cum se termina filmul desi tot filmul uneori se bazeaza pe faptul ca nu stii si e neasteptat. 2. aia care baga un titlu si pleaca, fara sa zica macar daca i-a placut sau nu. Ca si cum ideea e sa faci o lista de filme. Si a treia categorie nemultumitii.. Daca iti dau prea multe detalii, ca ti-am zis finalul daca iti dau doar titlul ca nu ti-am dat detalii. Da report sa-mi sterga postul ala.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 Si romanul din "The Way Back" a jucat doarte bine, Dragos Bucur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeoNinoLino Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 Despre Snowpiercer, un mic spoiler - Finalul mi s-a părut foarte... penibil. Au „reușit” să rămână în viață fix cei care nu aveau habar cum se simte pământul sub picioare; în maxim 2 ore de la acea fază aveau și ei să moară lejer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Uite vezi cum se face? Daca iti dau prea multe detalii, ca ti-am zis finalul daca iti dau doar titlul ca nu ti-am dat detalii. "Detaliile" se refera la daca ti-a placut sau nu, evebtual de ce, chestii d-astea. Doar sa spui cum se termina nu aduce nici o valoare, in schimb distruge filmul pentru multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 Regie si scenografie de laudat. Pentru cine nu l-a vazut la vremea lui un film foarte bun as zice. http://www.cinemagia.ro/filme/the-jacket-camasa-de-forta-11610/ Ideea destul de originala si actorii joaca bine. Mai ales Keira Da' pe Daniel Craig nu-l remarcasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 (editat) Ghicitoare: ce poate fi mai idiot decat un film cu Adam Sandler? Un film facut de Adam Sandler! Am vazut aseara la digi-film o ceva comedie penibila. Film mai penibil nu am vazut in viata mea, si culmea ca in distributie erau: Don Johnson, Christina Ricci... si inca altii ale caror nume imi scapa acum. Editat Aprilie 10, 2014 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 Da' ce-au aia? Ei nu trebuie sa-si plateasca facturile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 Poster Rigor Mortis (2013).jpg Regie si scenografie de laudat. Da' pe Daniel Craig nu-l remarcasi? Bineinteles..da nu e Keira Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 The Dallas Buyers mi se pare un documentar romantat corect politic cu pretentii de film. Scena din magazin cind il ia la bataie pe redneck pt. ca se leaga de amicu' lui homalau... vai, am lacrimat putin. Ala cu trenu' mi-o placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 Si romanul din "The Way Back" a jucat doarte bine, Dragos Bucur. F bun filmu'..Imi place, pe langa Ed Harris,tare Saoirse Ronan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate