B.B. Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Vezi ca era vorba de lanterna (in engleza se mai practica folosirea termenului) si tipul o ajuta cu lumina brichetei, iar tipa isi ajusteaza setarile aparatului.... Corect, daca e asa si e vorba de flashlight.. atunci it makes sense. Tenc you for ixplaining! Probabil au tradus gresit ca parca eu am citit "blitzul".. iar mintea a asociat imediat cu ce a auzit. Stiam ca flash/flashlight e lanterna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 Corect, daca e asa si e vorba de flashlight.. atunci it makes sense. Tenc you for ixplaining! Probabil au tradus gresit ca parca eu am citit "blitzul".. iar mintea a asociat imediat cu ce a auzit. Stiam ca flash/flashlight e lanterna. Si eu am crezut ca se abereaza tipa, dar am revazut faza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 Vazut aseara Hell or High water. Old Jeff Bridges in actiune. Frumusel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Martie 25, 2017 Share Postat Martie 25, 2017 unul promitator : http://www.imdb.com/title/tt3849370/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Martie 26, 2017 Share Postat Martie 26, 2017 ma, tu ne minti. nu a castigat zmeura de aur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 26, 2017 Admin Share Postat Martie 26, 2017 Dintr-o mare de tampenii, doua filme vazute recent m-au incantat: -Hidden Figures, un film foarte bun, despre o perioada tulbure, rasismul american. Remarc interpretarea foarte buna a celor trei actrite de culoare, filmul este unul delicios datorita lor, desi subiectul, cum spuneam, este sensibil. -Miss Sloane, o interpretare foarte buna a unei actrite care la inceput nu-mi spunea nimic, dar care imi place din ce in ce mai mult! Foarte misto jucat, tipa este si foarte sexy in rolul asta, costumata office! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 26, 2017 Share Postat Martie 26, 2017 Asta pare foarte interesant: Get out Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 26, 2017 Share Postat Martie 26, 2017 Vazut la cinema Life http://www.imdb.com/title/tt5442430/?ref_=nv_sr_1 Poate o contat si ca l-am vazut seara tarziu Mie mi-o placut. Exact ce scrie pe cutie, sci-fi triller Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Martie 26, 2017 Share Postat Martie 26, 2017 Il are careva dat jos? Pe DVD/Bluray apare abia in iulie http://www.dvdsreleasedates.com/movies/8024/t2-trainspotting deci n-ai cum sa-l gasesti decit cam, daca suporti sa te uiti la asa calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 27, 2017 Share Postat Martie 27, 2017 Dintr-o mare de tampenii, doua filme vazute recent m-au incantat: -Hidden Figures, un film foarte bun, despre o perioada tulbure, rasismul american. Remarc interpretarea foarte buna a celor trei actrite de culoare, filmul este unul delicios datorita lor, desi subiectul, cum spuneam, este sensibil. -Miss Sloane, o interpretare foarte buna a unei actrite care la inceput nu-mi spunea nimic, dar care imi place din ce in ce mai mult! Foarte misto jucat, tipa este si foarte sexy in rolul asta, costumata office! +1 pentru Miss Sloane; era tare daca era dupa un caz real Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Pe DVD/Bluray apare abia in iulie http://www.dvdsreleasedates.com/movies/8024/t2-trainspotting deci n-ai cum sa-l gasesti decit cam, daca suporti sa te uiti la asa calitate. Nu-i obligatoriu, exista copii pe Dividiu care se trimit la diverse comisii sau organizatii sau sponsori inainte de release-ul oficial care pot scapa pe mainile cui nu trebe.. deci si la noi. Am vazut cazuri de-astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Patriots day Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 Am vazut "Moonlight" si am mixed-feelings despre el. Mi-a placut si nu mi-a placut.. un lucru e clar, transmite emotia bine de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ahile Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 Am vazut si eu "Life" saptamana asta la cinema. Nu pot sa zic ca m-a impresionat, slabut, scurt, previzibil cap-coada din punctul meu de vedere. In schimb in materie de horror, astept IT, am vazut trailerul si pare promitator. Am reusit sa vad si "Nocturnal animals" in weekend, mi-a placut, recomand. Acum urmeaza "Silence", cel mai probabil in weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 Feud http://www.imdb.com/title/tt1984119/ actori super, serial ok.. si asta, film de film. Un rol de exceptie facut de Kathy Bates, cred eu cel mai bun film dupa un roman scris de Stephen King. Dolores Claiborne http://www.imdb.com/title/tt0109642/?ref_=nm_flmg_wr_186 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 Am vazut si eu "Life" saptamana asta la cinema. Nu pot sa zic ca m-a impresionat, slabut, scurt, previzibil cap-coada din punctul meu de vedere. In schimb in materie de horror, astept IT, am vazut trailerul si pare promitator. Am reusit sa vad si "Nocturnal animals" in weekend, mi-a placut, recomand. Acum urmeaza "Silence", cel mai probabil in weekend. I-am dat 7 cu indulgenta ... ideea e faina, desi nu e originala, actorii cunoscuti si efectele speciale bune. In schimb actorii mi s-a parut ca sunt acolo doar pentru salariu, extraterestrul cam fara sens si regia cam anapoda. Am citit ca rolul principal a fost oferit lui Reynolds initial, dar a preferat o pare mai scurta ca sa stea casa cu nevasta ... (bravo lui de altfel). Am vazut si Split, destul de ok dar cam SF pe alocuri. 7/10 Desi nu e sectiunea de seriale TV, va recomand Into the Badlands. Serial de actiune fara mari pretentii, dar e distractiv si bine structurat. Luptele au coregrafie faina. Si preferata mea in actiune : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 6, 2017 Admin Share Postat Aprilie 6, 2017 Nu egaleaza nimic Alien, am revazut seria recent, capodopera! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 Urmeaz un nou episod.... traiasca Ridley Scott... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 7, 2017 Share Postat Aprilie 7, 2017 Nu egaleaza nimic Alien, am revazut seria recent, capodopera! Corect! Si eu astept continuare.. Split nu.i rau..Prestatia lui McAvoy deosebita.Io.s fan Shyamalan.Evident de la Al 6- lea simt.. Kathy Bates a jucat si.n Misery tot dupa Stephen King.Aici a luat Oscarul..Grozava actrita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 9, 2017 Admin Share Postat Aprilie 9, 2017 Cadillac Records, un film superb din 2008 pe care l-am descoperit abia acum, cine iubeste muzica anilor 40-50 are ce vedea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Aprilie 10, 2017 Share Postat Aprilie 10, 2017 Un serial crime englezesc f ok http://www.imdb.com/title/tt2701582/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ahile Postat Aprilie 10, 2017 Share Postat Aprilie 10, 2017 A vazut cineva Power Rangers? evident, nu ma astept sa fie cine stie ce film dar sunt curios daca merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Aprilie 10, 2017 Share Postat Aprilie 10, 2017 Un serial crime englezesc f ok http://www.imdb.com/title/tt2701582/ tot in ideea asta, va recomand seria Prime suspect cu Hellen Mirren Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviuZ750 Postat Aprilie 10, 2017 Share Postat Aprilie 10, 2017 A vazut cineva Power Rangers? evident, nu ma astept sa fie cine stie ce film dar sunt curios daca merita. Trailerul ,personal,nu m-a convins si daca nu o face el.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ahile Postat Aprilie 10, 2017 Share Postat Aprilie 10, 2017 Trailerul ,personal,nu m-a convins si daca nu o face el.. Personal, nu prea ma uit la trailere, eram curios de cineva care a fost sa-l vada in cinema. Referitor la seriale, a reinceput Prison Break saptamana trecuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate