TETEA. Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 Pe Netflix, serialul Krieger sau Razboinicul. Nu am vazut decat doua episoade, asa ca nu e o recomandare propriu-zisa, mai mult o informare catre voi. E in daneza, e (si) cu motociclisti, si e mai adaptat realitatii moto de la noi, fara sf-uri gen FBI, DEA, ATF, CIA, amestecate intr-o ciorba americaneasca. Eu il voi urmari in continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 Trebuie sa mergeti la cinema pentru Bohemian Rhapsody ...e nava filmu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 1 hour ago, Ribo said: Trebuie sa mergeti la cinema pentru Bohemian Rhapsody ...e nava filmu Vezi ca la film nu se vine cu sapca intoarsa, mai ales daca e cu 46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 9 minutes ago, LimpTA said: Vezi ca la film nu se vine cu sapca intoarsa, mai ales daca e cu 46 Haha Pai daca sunt netuns . M-a iertat Freddy... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 http://www.bbc.com/culture/story/20181029-the-100-greatest-foreign-language-films Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Noiembrie 15, 2018 Share Postat Noiembrie 15, 2018 Din lista de mai sus, 9. In the Mood for Love (Wong Kar-wai, 2000) este excelent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Noiembrie 16, 2018 Share Postat Noiembrie 16, 2018 (editat) The Predator 2018 ... nu vi-l recomand. E un film tampit, regizat de un tip care s-a tampit, facut pentru ... tampiti probabil (inclusiv eu, pentru ca desi nu il recomanda nimeni am zis sa ii dau totusi o sansa). Dialogurile sunt slabe de tot, umor fortat peste tot, personajele secundare ridicole. Sunt atatea gafe in film ca e plina pagina de imdb. Editat Noiembrie 16, 2018 de Mario MT 03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Noiembrie 20, 2018 Share Postat Noiembrie 20, 2018 Nordwand (2008) Daca nu va zgarie timpanul limba germana, filmul e foarte bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 21, 2018 Share Postat Noiembrie 21, 2018 Papillon (2017) - un film destul de ok desi nu reflecta nici un sfert din carte. Riphagen (2016) - un film interesant si frustrant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Noiembrie 21, 2018 Share Postat Noiembrie 21, 2018 Some like it hot (1959) Foarte buna comedia! Ce tanar era Jack Lemmon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Noiembrie 22, 2018 Share Postat Noiembrie 22, 2018 Driving miss daisy (1989) Bun de tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Noiembrie 22, 2018 Share Postat Noiembrie 22, 2018 Bai fratilor ,daca tot vad ca v-a prins nostalgia filmelor vechi ,cautati pe torente Lonesome Dove. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Noiembrie 22, 2018 Share Postat Noiembrie 22, 2018 The bucket list e un film clasic, stie toata lumea de el. Driving miss daisy e mai putin cunoscut publicului larg, dar la fel de bun. E cam greu insa sa le compari, subiectele sunt total diferite, singurul lor numitor comun e Morgan Freeman. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 22, 2018 Share Postat Noiembrie 22, 2018 salutare, care ma puteti ajuta si pe mine cu filmul Daleks'.Invasion.Earth.2150.A.D.1966 ? as prefera sa il descarc, sa ma uit la el pe tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Noiembrie 24, 2018 Share Postat Noiembrie 24, 2018 Dunkirk (2017) Neasteptat de bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Noiembrie 24, 2018 Share Postat Noiembrie 24, 2018 Aud ca apare unu nou.. Pana atunci, eu va recomand pe cel vechi https://www.imdb.com/title/tt0120577/reviews?ref_=tt_urv Ignorati nota IMDB.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Noiembrie 24, 2018 Share Postat Noiembrie 24, 2018 Acum 12 ore, SONYC a spus: Dunkirk (2017) Plin de tampenii, dar da bine la public. Scenaristul era fumat rau de tot si nu au avut macar un consultant militar sa le spuna ca diareea lor de film e cu totul pe langa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iCristo Postat Noiembrie 24, 2018 Share Postat Noiembrie 24, 2018 S/S Martha (1967 Danemarca) O comedie exceptionala, super. https://www.imdb.com/title/tt0061957/ Unde as putea gasi si eu filmul asta? L-am avut pe un hard, acum multi ani, si l-am sters ca boul( din greseala). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Noiembrie 24, 2018 Share Postat Noiembrie 24, 2018 Acum 57 minute, AdrianB1 a spus: Plin de tampenii, dar da bine la public. Scenaristul era fumat rau de tot si nu au avut macar un consultant militar sa le spuna ca diareea lor de film e cu totul pe langa. Inteleg ce spui Adi, dar adevarul istoric nu prea m-a interesat in cazul de fata, am apreciat alte lucruri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 24, 2018 Admin Share Postat Noiembrie 24, 2018 Mie mi.a placut foarte mult. Este un film de razboi total atipic, fara sange. Pune accent pe personaje si povestile sunt luate din mai multe unghiuri si timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Noiembrie 24, 2018 Share Postat Noiembrie 24, 2018 Dunkirk, un film de razboi fara sange, care nu are nici o legatura cu realitatea, dar are personaje interesante. Ce conteaza ca pe plaja aia au murit sau au fost capturati zeci de mii de oameni cand Geta si-a luat certificatul de bioenergeta din a 3-a incercare si cu reduceri la spaga de Black Friday? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Noiembrie 24, 2018 Share Postat Noiembrie 24, 2018 Acum 4 ore, iCristo a spus: S/S Martha (1967 Danemarca) O comedie exceptionala, super. https://www.imdb.com/title/tt0061957/ Unde as putea gasi si eu filmul asta? L-am avut pe un hard, acum multi ani, si l-am sters ca boul( din greseala). https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3468019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iCristo Postat Noiembrie 24, 2018 Share Postat Noiembrie 24, 2018 Acum 9 minute, arcgotic a spus: https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3468019 Mersi mult! Pfff, link-ul asta mi-a deschis noi orizonturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 24, 2018 Share Postat Noiembrie 24, 2018 Vad ca o ardem artistic in ultima vreme, eu ma duc la filme pt. proletariat. Am vazut Bohemian Rhapsody. A fost cam ce m-am asteptat, bonus macar ca n-au incercat sa ia niste puncte emo cu boala lui Freddie. Apropo de acuratetea istorica, n-am stiut mare lucru despre formatie dar evident ca deviaza in citeva puncte mai mult sau mai putin esentiale. Am mai vazut The Ballad of Buster Scruggs. E un film placut, ca sa zic asa. Am mai vazut si altele dar nu prea-mi amintesc acuma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Noiembrie 24, 2018 Share Postat Noiembrie 24, 2018 1 oră în urmă, iCristo a spus: Mersi mult! Pfff, link-ul asta mi-a deschis noi orizonturi Pe muzica, cam gasesti orice acolo, si tras bine. under the radar, Narcos Mexico, sezonul 4, stiu, nu e film. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate