JohnDoe Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Hot Fuzz nu e un fel de Shaun of the Dead? La mine impresia asta a fost, ca au incercat sa refaca stilul din Shaun of the Dead dar cu alte intamplari, patternu', ca sa zic asa, era similar. Iar in comparatie cu Shaun of the Dead pare mult mai slab, desi are cateva faze super misto. Yarp si Norp cel putin au devenit laitmotiv la mine in casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 (editat) @ralucone : corect, de ... gustibus. Totusi am oarece rezerve la remarca ta cu 100% britanica. Stilul este deja patentat de Scary Movie [insert version here]. Ma refer la alternanta horror/hilar. Eniuei,daca ti-a placut inseamna ca nu ai dat banu' degeaba.Asta e important.Ma rog,oarecum important. Editat Aprilie 22, 2008 de Budd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Nici mie nu mi-a placut Hot Fuzz. In general nici o parodie/paralela nu cred ca mi-a placut prea tare vreodata, mai ales daca e la filme pe care nu le cunosc pentru ca nu mi-au placut nici ele deci n-am stat sa explorez genul. De exemplu la tarantino (dupa Pulp Fiction), desi stiu ce vrea el sa atinga, nu rezoneaza nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Doi regizori români au fost selectați la Festivalul de la Cannes, la secțiunea scurtmetraje NewsIn: 2008-04-23 18:58:10 În cursa pentru un premiu Palme d'Or, la secțiunea scurtmetraje, au fost selectați regizorii români Marian CriÂşan Âşi Ciprian Alexandrescu care vor participa cu "Megatron" Âşi, respectiv, "Interior. Scară de bloc", potrivit site-ului festival-cannes.fr. Marian CriÂşan, aflat la prima sa participare la Festivalul de la Cannes, a mai realizat "Amatorul" (2006), "Portret de familie" (2006) Âşi "La mulți ani!" (2005). "Interior scara de bloc", în regia lui Ciprian Alexandrescu, este o comedie lunga de 16 minute. Distribuția îi include, alături de Luminița Gheorghiu, Vlad Ivanov Âşi Tudor Aaron Istodor Âşi pe Gabriel Spahiu Âşi Ion Puican. Scriptul se bazează pe o întâmplare reală, care s-a petrecut în cartierul bucureÂştean Militari. "Se întâmplă un accident în scara unui bloc, este găsit un om căzut, iar vecinii se strâng Âşi încearcă să elucideze misterul. Primii care îl descoperă sunt un băiat Âşi o fată, un cuplu aflat într-un moment în care comunicarea e dificilă", spune Simona Ghiță, una dintre scenaristele filmului. Scurtmetrajul lui Ciprian Alexandrescu a fost premiat la Festivalul "CineMAiubit în 2007" Âşi nominalizat la Premiile "Gopo" 2008. Ciprian Alexandrescu a mai realizat "Sinopsis docu-drama" (2007) Âşi "Supermarket" (2004). Din juriul competiției de scurtmetraje Âşi al secțiunii paralele CinĂŠfondation, prezidat de regizorul taiwanez Hou Hsiao Hsien, fac parte regizoarea daneză Suzanne Bier, actrița franceză Marina Hands, regizorul francez Olivier Assayas Âşi Larry Kardish, conservator al departamentului de cinema al Muzeului de artă modernă din New York. În competiția de anul acesta a Festivalului de Film de la Cannes au fost înscrise 2233 de scurtmetraje, reprezentând 80 de țări diferite. Organizatorii evenimentului au selectat 26 de scurtmetraje (9 în competiția oficială, 17 la secțiunea CinĂŠfondation), reprezentând 18 țări. Răzvan Rădulescu va participa la "Atelierul CinĂŠfondation" de la Cannes cu proiectul "Felicia, înainte de toate", scris în colaborare cu Melissa de Raaf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Ok, revin cu fresh stuff. Inside Man - regia Spike Lee, produs de Brian Grazer. Joaca Denzel Washington, Clive Owen, Jodie Foster. Un film de exceptie, absolut genial despre un jaf absolut genial. Coloana sonora memorabila, scenariu pute a "impecabil", povestea si sucelile te dau pe spate, e unul din filmele in care nu poti sa nu tii cu "the bad guy" Lucky Number Slevin - cu Josh Hartnett, Morgan Freeman, Sir Ben Kingsley si Bruce Willis. Alt film in care nu stii ce si cum, plin cu secvente funny, rasturnari de situatie, un film demential despre vendetta in forma pura. Nota zece si astuia, m-a lasat cu gura cascata. Sleuth - din gama thriller psihologic, Jude Law si Michael Caine fac un mare film aici, un scriitor cu tendinte psihopate si in pragul divortului versus tanarul si impulsivul amant al nevestei sale, pana mea, prima oara in multa vreme cand sunt absorbita de un dialog intre doi britanici Foarte misto filmul, il recomand cu caldura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Persepolis a fost interesant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lemnvonletea Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Zeitgeist - the movie e genul de documentar frustrant, despre care iti dai seama ca are ceva real la baza, si ar putea produce o schimbare, dar oamenii sunt prea ingraditi pentru a accepta asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianera Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 un film care pe mine unul....m-a impresionat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 (editat) step up series,rocky series ,Transformers and Van Helsing iulianera impresionant filmu,imi dai si mie adresa cu torentu daca il ai as vrea sa vad si eu filmul, pls lasa un PM Editat Mai 8, 2008 de rider_thetiger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 50 first dates, mi-a placut de numa filmul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Regizorul român Marian CriÂşan a câÂştigat premiul Palme d'Or pentru scurtmetraj la cea de-a 61-a ediție a Festivalului de film de la Cannes pentru producția "Megatron", potrivit festival-cannes.fr. Marian CriÂşan se află la prima sa participare la Festivalul de la Cannes. Premiul a fost înmânat de preÂşedintele secțiunii CinĂŠfondation Âşi al celei de scurtmetraj, Hou Hsiao Hsien. "Megatron" este o poveste despre un copil de 8 ani, care locuieÂşte împreună cu mama lui, într-un sat nu foarte aproape de BucureÂşti. "Este povestea unui băiețel care îÂşi serbează ziua de naÂştere la McDonald's. Pelicula a fost filmată în special în afara BucureÂştiului, fiind o călătorie spre BucureÂşti", a spus Marian CriÂşan. Scurtmetrajul are doar două personaje, copilul Maxim Trinu Âşi mama, interpretată de Gabriela CriÂşu. Anul trecut premiul Palme d'Or pentru scurtmetraj a fost câÂştigat de Elisa Miller pentru "Ver Llover". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 sal..nu am putut sa citesc tot pana acum. ajutati-ma si pe mine cu numele unui film pe care l-am vazut in avion, dar numai pana la jumatate, pt ca am ajuns la destinatie. e cu brad pitt si catherine-zeta jones. actinea se petrece in trei tari> mexic, japonia si o tara araba. Brad pitt e cu nevasta-sa in autocar, ea e impuscata de niste copii arabi inconstienti care trageau cu pusca de pe un deal. vreau neaparat sa vad sfarsitul...va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M a v e r i c k Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Babel http://www.imdb.com/title/tt0449467/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ra The Mighty Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 1.Star Wars I - VI (The Force Is Strong In These Movies) 2.Matrix astea numai sunt pe numere:Submarinul Ucigas,A Walk To Remember,Lord Of The Rings,Rocky,Tomcats,Top Gun,American Pie,Scary Movie...ar mai fi da nu mi vin... ...si un loc special in afara tuturor clasamentelor si criticilor :Toata Seria Batman (inclusiv cateva lung metraje desene animate si deasemenea seria Batman TAS (the animated series)) post prost pus din cauza calc meu care este RASNITA ) SCZ ( SE VOIA LA SECTIUNEA FILME ADMIN HELP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnknownRider Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 New release [2008]: 21 (BlackJack) [sansa vietii lui] What happens in Vegas http://youtube.com/watch?v=MGkD6lavjS4&feature=related Moto movies: Dhoom [2004] Dhoom 2 [2006] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 ultimul film bun pe care l-am vazut (fara mobre ) a fost: Hard Candy - 2005 Moto movies: Dhoom [2004] Dhoom 2 [2006] dhoom in nici un caz nu e "motorcycle movie" (doar pentru 2-3 faze in care apare o mobra) din categoria "motorcycle movie" fac parte urmatoarele: mai noi: Freebird - 2008 The World's Fastest Indian - 2005 mai vechi (in afara de seria wild angels): The Girl on a Motorcycle - 1968 I Bought a Vampire Motorcycle - 1990 On Any Sunday - 1971 Girl Boss Guerilla - 1972 God Speed You! Black Emperor - 1976 The Wild One - 1953 Knightriders - 1981 1990: The Bronx Warriors - 1982 Beyond the Law (1992) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gusterica Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 (editat) Poate a-ti vazut filmul "Youth without youth", super adevarat filmul, mie personal, mi-a placut enorm. Un film cu actori romani, peisaj romanesc, dar in limba engleza. Merita vazut. Pare un film romantic dupa afis, dar nu este. Editat Iunie 22, 2008 de gusterica_streetfighter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 (editat) Awake - probabil cel mai bun film pe care l-am vazut pana acum. NU-L CAUTATI PE IMDB & CO, IN MAI TOATE DESCRIERLE ASTIA ZIC PREA MULT SI SITRICA TOT. scenariul e grozav, idee misto! transmite niste stari filmul asta.... pe mine m-a dat pe spate! PS: Pacat ca Oscaririle se dau dupa nr de vanzari. Editat Iunie 23, 2008 de ..IcemaN.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 (editat) The kite runner : IMDB Youtube trailer Pacat de sfarsit e cam hollywoodian ... dar in rest merita vizionat Editat Iunie 23, 2008 de g3rmanoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_angel Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 cateva filme care mi-au placut si m-au facut sa vad cu alti ochi viata http://www.youtube.com/watch?v=u5dVQfzjDS4 http://www.youtube.com/watch?v=OltHNarHA9A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 cateva filme care mi-au placut si m-au facut sa vad cu alti ochi viata http://www.youtube.com/watch?v=u5dVQfzjDS4 http://www.youtube.com/watch?v=OltHNarHA9A uitate la asta: Oldboy - 2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neurochemistry_hacker Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Poate a-ti vazut filmul "Youth without youth", super adevarat filmul, mie personal, mi-a placut enorm.Un film cu actori romani, peisaj romanesc, dar in limba engleza. Merita vazut. Pare un film romantic dupa afis, dar nu este. Filmul e facut dupa o nuvela de Mircea Eliade si regizat de Coppola. O mare parte din el s-a turnat la Piatra Neamt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_angel Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) uitate la asta: Oldboy - 2003 interesant filmul dar ce spui de vizionare placuta salutare recomand urmatoarele filme vizionare placuta Editat Iulie 1, 2008 de dark_angel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 interesant filmul dar ce spui de vizionare placuta mult prea "shining" pentru mine - e genul de film pe care l-as vedea daca m-as duce la mall ce zici de astea: Control - 2007 cine a ascultat joy division trebuie sa vada si filmul asta sau Kurt Cobain About a Son - 2006 a vazut cineva documentarul Modify - 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Awake - probabil cel mai bun film pe care l-am vazut pana acum. NU-L CAUTATI PE IMDB & CO, IN MAI TOATE DESCRIERLE ASTIA ZIC PREA MULT SI SITRICA TOT. scenariul e grozav, idee misto! transmite niste stari filmul asta.... pe mine m-a dat pe spate! PS: Pacat ca Oscaririle se dau dupa nr de vanzari. Recomand si eu AWAKE. Super tare filmul/scenariul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate