G.Burlacu Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 OFF TOPIC: frate MR.Watt, da' ai o semnatura bestiala! Nu ma pot abtine sa nu rad de fiecare data cand postezi...laser frate On topic: The devil's descipole the pirates from carribean ( vazut de cel putin 12 ori ) The godfather oameni de onoare ( de Niro ) seven insider meet joe black . . . si muuuulte altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 (editat) OFF TOPIC: frate MR.Watt, da' ai o semnatura bestiala! Nu ma pot abtine sa nu rad de fiecare data cand postezi...laser frate Hehe, cumva tine tot filme: iata inspiratia divina -> teletech.mpg Lanterna, neon, ce mama dracu o fi, da' cert e ca o avea si jocuri java! Editat Octombrie 25, 2005 de Mr.Watt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 Este o arhiva internationala de filme si aici aveti tot de la fratii Lumierre si pana in zilele de azi...chiar si pe cele romanesti! Cu mici comentarii, colane sonere, distributii....complet! http://us.imdb.com/ merita butonat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 A walk to remember...cum e sa iubesti cu adevarat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu GSX Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 Saving Private Ryan si cam toate cu Tom Hanks Enemy at the gates Stalingrad K19 We were soldiers Tears of the sun si multe altele asemenea IN NICI UN CAZ TORQUE SAU BIKER BOYZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 Requiem for a dream Pi Trainspotting The Doors Easy Rider The Wild One Quills (Marchizul de Sade) Pink Floyd: The Wall Pulp Fiction Amelie si altele.. dar nu-mi vin in minte.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 "Unleashed" (a.k.a "Danny The Dog") cu Jet Li, Bob Hoskins si Morgan Freeman. Desi va ganditi ca ar fi iar vreo saracie de film cu batai, va inselati. e o drama chiar bine facuta, ce implica si bataile resective. http://www.unleashedmovie.com/ http://www.imdb.com/title/tt0342258/ E despre folosirea unui om ca sclav, pt batai. Om crescut in beciuri, fara scoala si (de)format sa fie supus asemenea unui caine (de aici si titlul alternativ) E total diferit fata de filmele in care eroul bate orice de pe planeta pamant si salveaza lumea in ultimu' moment... Il recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 Band of Brothers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Octombrie 29, 2005 Share Postat Octombrie 29, 2005 Band of Brothers tre sa inceapa si aici la TV in scurt timp Can't wait! Now, am revazut la scoala "Los Diarios de Motocicleta" care nu prea au multe de-aface cu motociclismul, dar prezinta o bucata din viata lui Che Guevara inainte sa-l intalneasca pe Castro si sa se duca in Cuba. Filmul poate fi privit si ca un documentar despre viata oamenilor din America Latina din acea perioada a secolului 20. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveGSXR Postat Noiembrie 2, 2005 Share Postat Noiembrie 2, 2005 Tocmai am terminat de vazut Green Street Hooligans (filmul ala de ii faceau "reclama" dupa cafteala de la rapid-Steaua) si e bun. A mai fost vineri seara Amores Perros regizat de Innaritu (a regizat si 21 Grams cu Sean Penn, mi-a placut mult si ala). @v-twin: inapoiatilor aici a dat HBO-ul Band of Brothers de cel putin un an . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 Inelul nibelungilor. ...The Ring Of The Nibelungs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Noiembrie 5, 2005 Share Postat Noiembrie 5, 2005 CONSTANTIN THE LAST SAMURAI Lord of The Rings, The Ring of The Nibelugs, Troy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Noiembrie 5, 2005 Share Postat Noiembrie 5, 2005 GSXR aici nu e HBO, nu le da voie sa emita, si doar cu satelit il poti avea A fost insa primul episod si e prea tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Noiembrie 5, 2005 Share Postat Noiembrie 5, 2005 @v-twin: inapoiatilor aici a dat HBO-ul Band of Brothers de cel putin un an . Si mai nou se inchiriaza pe DVD la Media Galaxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 Tocmai m-am uitat la "The Descent" Parca's batut in cap, singur, ora 10, noaptea... N-o sa mai fac asa ceva in viata mea. Daca sunteti fani filme horror sa nu il ratati pe asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 Inelul nibelungilor. ...The Ring Of The Nibelungs Si eu l-am revazut de curand,cel mai mult mi-a placut de Kristanna Loken (era si normal) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mantheone Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 In afara de ce ati zis voi ( marea majoritate faine) as mai zice stigmata. Putin-putin off-topic : am auzit despre o serie de filmuletze cu un biker care a facut o pasiune din a fugari patrulele de politie pe autostrazi la viteze astronomice....( imbracat in negru, moto fara numere parca, etc). Cunoaste cineva si-mi poate spune unde pot gasi filmuletzele respective? multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 In afara de ce ati zis voi ( marea majoritate faine) as mai zice stigmata. Putin-putin off-topic : am auzit despre o serie de filmuletze cu un biker care a facut o pasiune din a fugari patrulele de politie pe autostrazi la viteze astronomice....( imbracat in negru, moto fara numere parca, etc). Cunoaste cineva si-mi poate spune unde pot gasi filmuletzele respective? multam! Ghostrider... Le gasesti pe DC++ sau torrents. Sunt 4 la numar, si nu sunt filmulete, sunt filme de lung metraj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Ianuarie 16, 2006 Share Postat Ianuarie 16, 2006 Hehe .. am cautat si am dezgroptat topicul asta mai vechiut. Care pe la ce filme v-ati mai uitat? Am vazut printre altele Heat si LA Confidential. Urmeaza Reservoir Dogs cand am timp sa-l iau de pe DC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Ianuarie 16, 2006 Share Postat Ianuarie 16, 2006 tutching the void, lord of the rings Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Ianuarie 16, 2006 Share Postat Ianuarie 16, 2006 locul 1 : SUPERCROSS locul 2 : BIKER BOYZ apoi vin alea de acctiune today you die, into the sun , the marksman .. mai multe. Comedii:senseless,american pie si toate cele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nepo Postat Ianuarie 16, 2006 Share Postat Ianuarie 16, 2006 Dah baieti 2 filme excelente pe 2 gusturi diferite : Biker Boyz pt pasionatzii de viteza si SuperCross pt pasionatzii de motocross ,dirt , freestyle....,etc Super Filme ambele.Va garantez ca nu va plictisiti la nici una dintre ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Ianuarie 17, 2006 Share Postat Ianuarie 17, 2006 Vazut si placut "The Notebook" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 Portocala mecanica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 Am vazut aseara Das Boot director's cut. A tinut de la 9 seara la 1 20 AM o.O. Film nemtesc super tare din anii '80 care a luat 6 oscaruri asa este,excelent film....! eu l-am vazut in 2002,si as vrea sa-l gasesc si in romania...nu l-am gasit pe ODC... e greu: Seven,Twin Peaks,UnsualSuspects,Hanover Street,The Last Samurai,Christine si altele dupa cartiile lui Stephen King,...Arcul de Triumf(cui ii place EricMaria Remarque),Prin Cenusa Imperiului(dupa Jocul cu moartea a lui Zaharia Stancu)...si astept sa ecranizeze cineva Baletul Mecanic a lui Cezar Petrescu,cartea mea prefereta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate