hornet600 Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Prometheus - un S.F. interesant. vezi ca in paginile din urma,toti il scuipau..sa nu ti'o iei in freza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Da, acum am observat...deh, fiecare cu parerea lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 pe cinemagedon sunt cateva filme misto, vedeti Suma Summarum http://www.imdb.com/title/tt1517248/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Stiu ca s-a mai vorbit de Prometheus, dar sa o zic si eu pe a mea. Filmul are (avea) potential de piatra de temelie a filemlor SF, a inceput chiar bine apoi ... stie naiba ce l-a luat pe Mr. Scott, ca s-a damblagit rau de tot. Plusuri : efecte vizuale, Naomi Rapace, Michael Fassbender aka David ... si titlul. Cam atat ! Minusuri (mai multe decat pot sa insir) : faza cu abdomenul taiat, lipit, si hai sa fugim ca si cum nu am avea nimic ; oameni de stiinta dobitoci si total pe langa subiect, pe o planeta enorma ei gasesc din prima baza alienilor, etc etc. Pacat ... http://www.imdb.com/title/tt1446714/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Da, acum am observat...deh, fiecare cu parerea lui mie mi-a placut Prometheus. mie mi-a placut Prometheus. si pentru "chitrosi": "Incorrectly regarded as goofs Elizabeth Shaw is seen able to walk, run, jump and perform hard physical tasks soon after her Cesarean, with abdominal muscles and the wide cut in her belly stapled together crudely. However, she has been shooting herself up with drugs many times (potentially very sophisticated, future drugs), which could account for her not feeling pain and gaining strength. The drugs may even be able to repair tissue damage for all we we know." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 (editat) "Incorrectly regarded as goofs Elizabeth Shaw is seen able to walk, run, jump and perform hard physical tasks soon after her Cesarean, with abdominal muscles and the wide cut in her belly stapled together crudely. However, she has been shooting herself up with drugs many times (potentially very sophisticated, future drugs), which could account for her not feeling pain and gaining strength. The drugs may even be able to repair tissue damage for all we we know." am intilnit de-a lungul vremii destui papagali citesc intii review-uri pe IMDB si abia apoi au o parere o fi coincidenta ca deja citiva au scris aici ca fuge aia cu abdomenul taiat? au citit si ei review-uri, ca sa aiba o parere. acum, despre film, ca l-am vazut si eu aseara. e pur si simplu un SF tipic cinematografiei recente. stiind ca e prequel la Alien, normal ca am avut asteptari dar in acelasi timp intuiam ca o sa fie cum a fost. mi-a dat senzatia ca abia a inceput si s-a si terminat. pt. ca nu are build-up, personajele sint parca jucate de roboti si totul pare un amalgam, parca a turnat cite putin din toate. nici macar nu pot sa-l critic pt. ca probabil asta se cere, o tona de efecte speciale, zero build-up, personaje sterse. noi sa fim sanatosi, in top 20 pe IMDB sint multe mizerii sinistre. si inca ceva. mie SF-urile de productie recenta mi se par de k.kt tocmai din cauza ca efectele sint facute in cea mai mare parte pe calculator. cind vad Star Destroyer-ul din Star Wars mi se pare mai realist tocmai pt. ca e o macheta din lemn. cind vad CGI care arata a CGI, pt. mine e turn-off total. Editat Octombrie 3, 2012 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PunctRo Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 The Corporation (2003) - http://www.imdb.com/title/tt0379225/ Daca l-ati ratat poate merita sa il vedeti. Este posibil sa aflati aspecte mai putin cunoscute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 http://topdocumentaryfilms.com/culture-decline-democracy/ http://www.youtube.com/watch?v=bTbLslkIR2k&hd=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 si episodul 2 http://www.youtube.com/watch?v=KEC0GT_8l_I Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 am intilnit de-a lungul vremii destui papagali citesc intii review-uri pe IMDB si abia apoi au o parere o fi coincidenta ca deja citiva au scris aici ca fuge aia cu abdomenul taiat? au citit si ei review-uri, ca sa aiba o parere. acum, despre film, ca l-am vazut si eu aseara. e pur si simplu un SF tipic cinematografiei recente. stiind ca e prequel la Alien, normal ca am avut asteptari dar in acelasi timp intuiam ca o sa fie cum a fost. mi-a dat senzatia ca abia a inceput si s-a si terminat. pt. ca nu are build-up, personajele sint parca jucate de roboti si totul pare un amalgam, parca a turnat cite putin din toate. nici macar nu pot sa-l critic pt. ca probabil asta se cere, o tona de efecte speciale, zero build-up, personaje sterse. noi sa fim sanatosi, in top 20 pe IMDB sint multe mizerii sinistre. si inca ceva. mie SF-urile de productie recenta mi se par de k.kt tocmai din cauza ca efectele sint facute in cea mai mare parte pe calculator. cind vad Star Destroyer-ul din Star Wars mi se pare mai realist tocmai pt. ca e o macheta din lemn. cind vad CGI care arata a CGI, pt. mine e turn-off total. Pentru linistea ta: 1. Am vazut filmul in saptamana lansarii pentru ca apreciez seria Alien si nu pentru eventualul review de pe IMDB. 2. Pasajul de pe IMDB era menit sa clarifice perfomantele "absurde" ale medicinei din film. In rest ar trebui sa ma cobor pre mult pentru a iti oferi replica pe masura.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 Buried http://www.imdb.com/title/tt1462758/ bun spre foarte bun. acum depinde de fiecare bun, bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 In rest ar trebui sa ma cobor pre mult pentru a iti oferi replica pe masura.... esti atit de sensibil incit nici n-ai observat ca replica mea nici nu se referea la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 esti atit de sensibil incit nici n-ai observat ca replica mea nici nu se referea la tine. eu eram citat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PunctRo Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Girl Walks Into a Bar (2011) - http://www.imdb.com/title/tt1682246/ 80 de minute petrecute agreabil in baruri si cluburi alaturi de cativa actori cunoscuti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 9, 2012 Admin Share Postat Octombrie 9, 2012 Aseara am vazut si eu Prometheus..pierdere totala de timp.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guzuman Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 (editat) Ati vazut Looper? Looper imdb dupa mine, merita 6. Un film care m-a enervat efectiv a fost Drive Drive imdb . Imi venea sa dau pumni in laptop Aseara am vazut si eu Prometheus..pierdere totala de timp.. Nu stiu care-i treaba cu astia de fac filmele. Sunt atat de multe care pleaca de la o idee foarte buna care ar putea fi dezvolatata si transformata intr-un film extraordinar, dar o mentin simpla si proasta, de multe ori stricand-o . In schimb The Dark Knight Rises mi s-a parut foarte foarte bun. Am fost de 2 ori la cinema sa-l vad. Editat Octombrie 10, 2012 de Guzuman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Un film care m-a enervat efectiv a fost Drive Drive imdb . Imi venea sa dau pumni in laptop Eu i-am dat un shift+del de la gasit dracii... am regretat ca am pierdut timpul pina pe la jumatatea lui. A fost enervant si hype-ul din jurul lui... vai... film profund... fleoshk. Un film gol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Mie mi-a placut Drive, iar coloana sonora mi s-a parut fantastica. Acum nah..tine de gusturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Dear god, no! Run Bitch, Run! Nude Nuns With Big Guns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Dear god, no! Run Bitch, Run! Nude Nuns With Big Guns Laurence Of A Labia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guzuman Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Eu i-am dat un shift+del de la gasit dracii... am regretat ca am pierdut timpul pina pe la jumatatea lui. A fost enervant si hype-ul din jurul lui... vai... film profund... fleoshk. Un film gol. Sa vezi ce-l apreciaza americanii.. zici c-a fost silence of the lambs de profund. Mie mi-a placut Drive, iar coloana sonora mi s-a parut fantastica. Acum nah..tine de gusturi Dar tu esti fata, probabil prinde altfel . In afara de coloana sonora ce ti-a placut ?Nu-s ironic, doar curios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 (editat) Mi-a placut jocul actoricesc al lui Ryan Gosling. Probabil ca si starea in care eram atunci, a contribuit la nota asta mare. Recunosc nu e de nota 10, dar un 7 tot ii dau Editat Octombrie 11, 2012 de ana.maria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hornet600 Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 Mi-a placut jocul actoricesc al lui Ryan Gosling. Probabil ca si starea in care eram atunci, a contribuit la nota asta mare. Recunosc nu e de nota 10, dar un 7 tot ii dau ..a si jucat bine al dreacu...statea ca mutu 80 % din tot filmu, parca era retardat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 ..a si jucat bine al dreacu...statea ca mutu 80 % din tot filmu, parca era retardat. Nu cred ca e asa usor sa joci rolul unui barbat sensibil, cand nu esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate