Vlad S Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 Din weekendul ce a trecut(Belis, Cluj): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIA Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 In sfarsit, se asorteaza si motoreta mea cu ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 Interesant...cu vreo 8 pagini in urma si eu am postat o poza cu mobra mea...numai ca se asorta cu trunchiurile copacilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 am copiat avatarul unui user ..... fluturi din stomac ..... my pocket blade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ade. Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 HDR cu un taur, la Marisel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 am copiat avatarul unui user ..... fluturi din stomac ..... my pocket blade Nu ma dau destept, doar intreb pe autor sau pe cei mai experimentati: nu era oare mai potrivita folosirea unui blit extern in aceste cazuri? In ultima poza parca e deranjanta umbra de pe fundal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 (editat) Ba da, am mai avut cu Adolf discutia asta cu cateva pagini in urma. @Ade. Faina poza! Editat Noiembrie 14, 2011 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_eugen Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Pe motoare voi mergeti si cu aparatura foto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frostal Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Eu am o mica remorca in care imi car aparatura foto. Nu mai repet greseala s-o car in rucsacel. Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 (editat) ce motor l-am vandut sa-mi iau DSLR m-ati prins , intradevar lumina era foarte nasoala la acele cadre si deja caut rezolvare dar cred ca voi apela la un proiector cu potentiometru in defavoarea blitz-ului extern ..... am inceput sa am o atractie catre e fotografia alb negru Editat Noiembrie 14, 2011 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Ca sa dorm si eu linistit in noaptea asta, spune-mi cine era user-ul cu marul cu cutit in gura la avatar Stiu perfect imaginea aia, o am in minte, dar imi scapa numele user-ului respectiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Ser79laban era. Aaaa.. pretenu' tau Mersi mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Ca sa dorm si eu linistit in noaptea asta, spune-mi cine era user-ul cu marul cu cutit in gura la avatar Stiu perfect imaginea aia, o am in minte, dar imi scapa numele user-ului respectiv. habar nu am cine era ... aici pe forum am vazut modelul prima oara , l-am google-it iar restul e din incheietura .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Furtuna in luna lui mai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin1972 Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 cateva din foto facute de mine in calatoriile pe 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Noiembrie 20, 2011 Share Postat Noiembrie 20, 2011 Inca o vreme excelenta pentru plimbari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 26, 2011 Share Postat Noiembrie 26, 2011 trei pasi ....... unu.... doi .... trei..... lipsa de subiecte ma impinge la multe ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Noiembrie 26, 2011 Share Postat Noiembrie 26, 2011 (editat) Daa, poți avea subiecte diverse, pe unele le poți mînca, pe altele le poți f...otografia... La ce te gîndeai? Editat Noiembrie 26, 2011 de cicloburu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 26, 2011 Share Postat Noiembrie 26, 2011 Daa, poți avea subiecte diverse, pe unele le poți mînca, pe altele le poți f...otografia... La ce te gîndeai? vreau un peisaj de sezon , o fotografie de noapte ....... dar bronsita ma tine sechestrat !! ps. a fost aseara un incendiu pe strada Franceza in centru , erau cateva cadre interesante cu pompieri in actiune pacat ca nu am avut jucaria cu mine ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floryu20 Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 Doar cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 (editat) foarte frumoasa prima fotografie Editat Noiembrie 28, 2011 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 am copiat avatarul unui user ..... fluturi din stomac ..... my pocket blade De unde ai luat pocket blade-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 1 Decembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 Eu am ajuns tarziu si am preferat sa stau prin parc cu copilul. In schimb am prins repetitia duminica Nimeni pe acolo, relaxate lucrurile. POZE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate