Proxi Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 Na c-am uitat sa pun si o poza... a trebuit sa-i dau balansul de alb cum trebe ca am led-uri si albe dar si albastre si il pacaleste pe aparat. Am trisat doar putin La asta ai si o varianta cu focalizarea in spate si blurrul in fata? M-ar interesa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 De aseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 Azi , la Timisoara , pe aeroport : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 (editat) In tema subiectului propus vineri , din cauza conditiilor meteo , eu am reusit doar atat : biserica din piata Balcescu , Timisoara bastionul palatul baroc si-o lampa Pozele nu au fost modificate sub nici o forma ( rotire , culori , sharpnes , luminozitate , etc ) Editat Iunie 8, 2013 de Arthur TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 lucrul de az, crapat din cauza ignorantei mele, insa remediat cu ajutorul ingeniozitatii mele, desigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostinsnow Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 Azi , la Timisoara , pe aeroport : _DSC5943.JPG_DSC6014.JPG_DSC6089.JPG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 din pacate weekendul asta nu am facut nimic. vremea ieri nu mi-a permis sa gasesc ceva de fotografiat, incat sa ma incadrez in "tema de weekend" in schimb, aseara am fost la o petrecere, si acolo am prins cateva cadre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 La asta ai si o varianta cu focalizarea in spate si blurrul in fata? M-ar interesa... Alege-ti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Frumoase pozele cu flori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Teoretic nu-s flori. Dar e cam greu de dezbatut aspectul asta. Biologii pun coralii in categoria nevertebratelor. Unii fac fotosinteza ca si plantele, altii nu, dar is considerati nevertebrate pentru ca nu ei fac fotosinteza ci o alga ce traieste in simbioza in corpul coralului. Alga din genul zooxanthellae e responsabila cu furnizarea coralului de hrana ce nu o poate produce singur."Florile" se numesc generic polipi si secreta la baza lor un schelet calcaros, acel schelet de-l folosim ca ornament. Unele flori sunt mai mari, altele mai mici. "Degetul" ala din poza 5 e produsul numeroaselor floricele mici ce cresc dintr-un fel de catifea de tesut ce imbraca scheletul dur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 (editat) in seara asta am iesit la o plimbare. nu am gasit de fotografiat asa de multe. Editat Iunie 9, 2013 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 de ce faci poze cu blitz? baga-l la loc si fii cuminte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 de ce faci poze cu blitz? baga-l la loc si fii cuminte! Depinde ce fel de blitz folosesti . Cu blitz-ul aparatului este mai dificil de lucrat dar cu unul extern se schimba putin optiunile . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 N-am iesit noaptea, dar am gasit o floricica pe traseu ziua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 N-am iesit noaptea, dar am gasit o floricica pe traseu ziua. Simplu si frumos . Imi plac stropii de apa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 de ce faci poze cu blitz? baga-l la loc si fii cuminte! uneori folosesc blitz-ul pentru a echilibra timpul de expunere. nu am trepied si-mi tremura mana. rezultatul il stii si tu. daca nu ma insel si din cauza ca pe Macro, blitz-ul iese singur. Depinde ce fel de blitz folosesti . Cu blitz-ul aparatului este mai dificil de lucrat dar cu unul extern se schimba putin optiunile . am doar cel al aparatului. urmeaza sa-mi iau unul extern, pt ca sambata seara i-am simtit lipsa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Alege-ti Multumesc. O sa-ti arat ce iese cand e gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Muntii Apuseni, anul trecut in excursia pe 2 roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 n-are cum sa iasa blitzul singur pe macro, decat daca il folosesti pe auto. de pe manual, toate setarile sunt controlate si orice eroare apartine, in mare, utilizatorului. oricum, nu inteleg pozatul florilor. adica justificarea nicidecum de factura conceptuala, ci ca intentie, de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 De placere (posibil sa ma însel la faza cu blitul, desi nu cred. Am sa verific) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 De placere (posibil sa ma însel la faza cu blitul, desi nu cred. Am sa verific) Un motiv in plus sa-ti iei un blitz extern . Poza a fost facuta in natura , noaptea : O zi faina ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator andrei_zxr Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 cateva pe film (Fuji color, ISO 200), body: o trompeta de Canon EOS 500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 @andrei_axr: prima are cromatica placuta iar a doua e simpatica (se vede intentie in ea). @Arthur: aglomerata si lumina dura. Am plecat la vanatoare week-end-ul acesta, dar "monumentele" Bucurestiului nu m-au inspirat. Asa ca ceva banal: Si o floare de la mine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 (editat) Un motiv in plus sa-ti iei un blitz extern . Poza a fost facuta in natura , noaptea : _DSC1001.JPG O zi faina ! prea bun, prea ca la tara. misto poza si cred ca-mi cumpar si-un blitz. imi recomanda is mie cineva ceva? ceva ieftin, entry level. Stefan, misto ultima poza. Editat Iunie 10, 2013 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 apropo, voi ce blitz-uri folositi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate