Ekosekthor Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 so... inafara de solutii si pricepere cred ca am minimul necesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samuraimache Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 La Om. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 Fara tema . . . , , , . O seara faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 cateva 'relicve' de pe card de la Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 Doua de pe circuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 A II-a este foarte reusita dupa parerea mea. Felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorhead23 Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 so... inafara de solutii si pricepere cred ca am minimul necesar Succes,sint curios de rezultat si daca merita efortul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 Doua de pe circuit Ce circuit e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 Ce circuit e? /index.php?/topic/702082-ture-pe-skatkart/?p=3560825 @klux: N-ai avut un obiectiv mai rapid cu tine, eh? Scan 6.JPG . Ti-ai ales si tu un unghi... Nu era mai bine asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 Ti-ai ales si tu un unghi... Nu era mai bine asa? Cu Nikon-ul am facut din mai multe unghiuri dar cu Zenit-ul . . doar atat am stiut . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 Succes,sint curios de rezultat si daca merita efortul tau. Efortul merita cu siguranta. Ceea ce pot invata din asta, e priceless... + ca totul e gratis... mai putin filmele. Ieri am developat filmu facut cu zorki-u. Per total sunt multumit pentru ca exponometru biologic functioneaza destul de ok si n-am subexpus sau supraexpus cadre beyond repair. Se pare ca am uitat sa curat canalu pe unde se plimba perdeaua de la shutter si... la timpi mai mici blocheaza putin... are un mic hop => zona supraexpusa. In rest, e ok pt un aparat de 44 de ani reconditionat de mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 Efortul merita cu siguranta. Ceea ce pot invata din asta, e priceless... + ca totul e gratis... mai putin filmele. Poza asta imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorhead23 Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 daca esti multumit de rezultate atunci continua,rau nu ies pentru inceput. ce substante ai folosit la developare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 (editat) C-41... laborator. inca n-am inceput sa developez eu. Am scris gresit ca am developat... corect era "am fost cu el la developat" Apropo, la developat ies mai ieftin daca fac eu. Iese filmu la 4 lei Editat Septembrie 17, 2013 de Ekosekthor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorhead23 Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 La noi e 4 ron,astept un film developat de tine,sint foarte curios ce-ti iese . vad cam multe scame pe foto,daca nu sint pe film sa le spui alora sa stearga filmul ala inainte de procesare,din cite vad nu par a fi de la aparat,ar fi aparut in acelasi loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 scamele sunt acolo fie din cauza ca tanti de la laborator il face sul pe mana si il arunca in plic, sau de la faptu ca eu tot umblu la el pana ajung acasa, si dup-aia il tin afara si pana tai cadrele, si pana le scanez la bec etc etc... Dar scamele au farmecul lor... cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 @klux: N-ai avut un obiectiv mai rapid cu tine, eh? N-am niciun obiectiv rapid Asta e cu 70-200 f/4. Celalalt e un Tamron 17-50 f/2.8 dar ala nici nu miroase focus rapid si oricum nu pot prinde unghiul asta cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 In sfarsit am folosit si io trepiedul din dotare: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Cu folos l-ai folosit! Foarte mișto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 In sfarsit am folosit si io trepiedul din dotare: Foarte frumos . Am folosit si eu trepiedul in concediu ptr astfel de peisaje dar am omis sa iau in calcul si miscarile barcilor in port si . . . . nu au iesit . Am continuat cu un timp de expunere mai mic dar nu am mai obtinut luciul apei asa cum as fi vrut . Am reusit ceva de genul : , , . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Cu folos l-ai folosit! Foarte mișto! Multam! Era pacat sa-l fi carat degeaba. Foarte frumos . Am folosit si eu trepiedul in concediu ptr astfel de peisaje dar am omis sa iau in calcul si miscarile barcilor in port si . . . . nu au iesit . Am continuat cu un timp de expunere mai mic dar nu am mai obtinut luciul apei asa cum as fi vrut . Eh, au mai aparut ceva "fantome" si la mine (steagul ala flutura), mai ales ca s-a gasit un grup de turisti sa viziteze Plaosnik (Ohrid, MK) dupa lasarea intunericului. Si una pe zi, in canionul Moraca (MNE): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Nu era mai bine asa?Nope, cica asa ar fi la moda acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Nope, cica asa ar fi la moda acum... oldish.jpg . Si asta-i faina ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Sau un Pegas: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Nope, cica asa ar fi la moda acum... oldish.jpg Booon! Desi, daca vroiam o poza ca asta, poate ar fi trebuit sa iau un Smena Symbol cu mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate