Arthur E Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Nope, cica asa ar fi la moda acum... oldish.jpg . Si asta-i faina ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Sau un Pegas: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Nope, cica asa ar fi la moda acum... oldish.jpg Booon! Desi, daca vroiam o poza ca asta, poate ar fi trebuit sa iau un Smena Symbol cu mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Beemer at dusk.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 (editat) Sunt constient ca echipamentul foto nu are ce cauta in cadru, insa parca-mi place aerul pe care il da ... Ps: ei sunt fratii mei. Editat Septembrie 20, 2013 de skvj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 @skvj: evita incadrarile banale, centrate.....si cand procesezi alb negru,incearca sa nu ai zone negre (total subexpuse) si zone arse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Hai că vin și eu cu una banală... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 @skvj: evita incadrarile banale, centrate.....si cand procesezi alb negru,incearca sa nu ai zone negre (total subexpuse) si zone arse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Noi pe malul sarbesc, apusul pe cel romanesc: Si una pentru Ianachim, care probabil la ora asta vede cam asa ceva: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 doctor X, mai aminteste-mi odata cu ce 'gear' is facute pozele tale? ca am uitat. Ceva pentax K5 parca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Pentax K-30 cu obiectiv de kit si un tele ieftin 55-300mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Tragi format raw si te mai joci in ACR/lightroom? sau doar tragi straight jpeg in-camera ? LE: niste matze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 RAW si LR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Noi pe malul sarbesc, apusul pe cel romanesc: Si una pentru Ianachim, care probabil la ora asta vede cam asa ceva: eu asta .....' am vazut azi pe fery... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 eu asta .....' am vazut azi pe fery... Pai el nu putea ma sa vada asa ceva, n-ai vazut CB-ul din poza?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Pai el nu putea ma sa vada asa ceva, n-ai vazut CB-ul din poza?! CB ---- CE BUNACIUNE??? asta inseamna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 @Adrian: Faina poza cu matza alba. contrast, compozitie, lumina. Mi-am permis totusi sa-i fac o corectie la ochiul din dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 Una binevenita.Mi-a fost lene sa-l corectez eu insumi Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 Intrebare: asta nu se numeste ca ai masluit poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 @Adrian: Cu placere. Mi-a placut prea mult cadru ca sa-l las asa @kollar: ce intelegi prin masluit? E un lucru bun? rau? asa si-asa? La poza de mai sus variantele pentru acea corectie ar fi fost folosirea unei blende/blitz sau alta forma de contralumina la momentul fotografiei. Nu cred ca a fost o astfel de sedinta foto si totusi a iesit o poza buna. Cu toate ca poza e buna, a aparut acea problema a ochiului din cauza luminii (care pe aparat poate nu a fost vizibila din cauza ca s-a pozat color). Mai departe decizia de a umbla la poza este in halul urmator: 1. O las asa pentru ca nu vreau sa editez poze din cauza ca puteam sa o fac corect? 2. Inca mai am o sansa sa fac o corectie mica si sa fiu multumit de rezultat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 Sa ne intelegem: eu nu ma pricep la fotografie la nivelul la care se vrea pentru a te numi pozar cat de cat priceput. De intrebat am intrebat tocmai pentru ca nu ma pricep. Sensul era ala rau. Adica...ai facut o poza, a iesit cumva, aia e, aia-i poza care ti-a iesit. Daca umbli la ea cand ajungi acasa nu e trisat? Asta intrebam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 Fiecare are interpretarea/perceptia sa asupra termenului "masluit" cand vine vorba de fotografie.Cred ca e ceva pur subiectiv.Daca vreti sa fiu la o extrema, pana si faptul ca supra-expui sau sub-expui o poza direct din aparat, e masluire. pt ca NU reda realitatea... E o discutie fara sfarsit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 (editat) Nici DOFul ăla nu există în realitate D.p.m.d.v. măsluiesc cît pot de mult Editat Septembrie 22, 2013 de bibi.audiofil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 Sa ne intelegem: eu nu ma pricep la fotografie la nivelul la care se vrea pentru a te numi pozar cat de cat priceput. De intrebat am intrebat tocmai pentru ca nu ma pricep. Sensul era ala rau. Adica...ai facut o poza, a iesit cumva, aia e, aia-i poza care ti-a iesit. Daca umbli la ea cand ajungi acasa nu e trisat? Asta intrebam... Si la film e la fel.Fotografia e gata cand ai in mana o harie uscata. Pana acolo poti folosi un revelator ma cald-mai rece, o hartie mai moale-mai contrast, o zona mai umbrita-iluminata si asa mai departe. Care e diferenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate