urzica Postat Martie 13, 2007 Autor Share Postat Martie 13, 2007 3 grabiti spre Bucuresti. Nu stiu de ce dar mi-au luat ochii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Tipa de la ghiseu se uita stramb la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urzica Postat Martie 13, 2007 Autor Share Postat Martie 13, 2007 Tipa de la ghiseu se uita stramb la tine Hihihi asa e....ce stie ea de arta dom-le?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urzica Postat Martie 13, 2007 Autor Share Postat Martie 13, 2007 Salut, prima data vreau sa te felicit pentru ideia care ai avut-o in "Jul 31 2005, 03:02 PM", cind ai deschis acest topic! Daca sunt destul de iute postul neu va fi al 809-lea. Poza facuta de tine este o actiune care se intimpla zilnic, dar bine pusa in poza si imi place. Ce nu-mi place este in primul rind calitatea pozei si in al doilea rind este foarte mare ce are ca urmare un timp lung de download si cite un browser nu reduce poza automat pe marimea ecranului si din cauza asta trebuie poza trasa din stinga in dreapta sau de sus in jos. Ca sa excludem toate astea ar fi foarte bine ca poza sa nu depaseasca rezolutia de 800x600 si marimea sa fie max. 250kb. Asta este numai o parere si nu e deloc obligatoriu. Sa auzim de bine, Vincent voi tine cont! multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 1. Arcul de Triumf Merci de wallpaper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Welcome! PS. Daca vrei poza la rezolutie mai mare, da-mi pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 hei tuturor incerc si eu ... bine ca nu aveti cum sa aruncati cu rosii ... astept critici si pareri (sper si de bine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spider2 Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 hei tuturor incerc si eu ... bine ca nu aveti cum sa aruncati cu rosii ... astept critici si pareri (sper si de bine) Super tari pozele. Felicitari!! Cu ce aparat le-ai facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 hebe5p1n@ Foarte tare prima. Revin cu o noua perspectiva: Arcul de Triumf II Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Suuper poze ce faci tu dom'le. Nu ai avut somn azinoapte??? Vacile o sa le scoatem cat de curand... da' io tot n-am gumele potrivite... P.S. - Felicitari pentru poze man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 hebe5p1n- superbe poze si foarte speciale. ktmbull- mie personal imi place mai mult varianta a doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 spider2 am folosit canon S3IS care din pacate nu ma mai "satisface" am cateva mii de fotografii cu el si desi este unul dintre cele mai potrivite aparate pentru "inceput de drum in fotografie" ramane totusi un pacatos de aparat de familie (este semiprofesional, dar ii lipseste posibilitatea de manual focus, zgomot la greu pe orice alt program in afara de auto, la capitolul foto noaptea si cu trepied si tot nu ii dau nota 7 .... bube destule) dar, ..... totusi ... cu nervi tari si cu putina imaginatie iese ceva ceva ma bucur ca le-ati apreciat, acum am curaj sa mai pun si altele asfalt uscat tuturor merci raven esti foarte tare imi place mult ce faci .... si cu tel .... super talent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 wow...stii pozele mele? merci de apreciere, dar pe langa cele postate de tine, ale mele sunt varza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 Inaine de furtuna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 spring is here Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 (editat) "Vine,vine priimavaara..."era un cantec... Editat Martie 19, 2007 de Cristi T Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 super toate cele patru foto de primavara felicitari, eu inca nu am reusit sa ies cu aparatul sa surprind acest anotimp raven daca esti prin ilioara duminica .... vorbim asfalt uscat niste "veri" de anul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 multumesc frumos tin cont de incadrare de acum incolo este printre primele fotografii ...... e de inteles .... hihi zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Nu ati stat degeaba si-mi place asta. Eu stau prost cu timpul asa ca ma mai uit prin arhiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 Nu pot acum k sunt la info dar cand ajung acasa o sa postez si eu cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 Salut, Vincent! Nu ma pot supara, chiar iti multumesc pentru ca mi-ai exemplificat direct pe poza; a iesit mai bine ce ai facut tu Iti multumesc pentru sugestii, cred ca am sa incerc din nou si am sa le aplic. Poza e facuta intr-un concurs si da, e facuta la repezeala ca eram destul de obosita, plus ca nici lumina nu m-a ajutat prea mult (era dupa-amiaza). Analog vs digital ... eu oricum lucrez cu analog. Si apropos de asta, stii ceva de Canon EOS Rebel? Eu am cautat pe net dar nu gasesc modelul asta. Rebel G este cel mai apropiat de el, dar nu-i la fel. Merci O zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate