Robert Marooni Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 my work .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 (editat) Munteni Buzau 27.11.2008 Editat Ianuarie 8, 2009 de ktmbull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Marooni Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 (editat) another one from me Editat Ianuarie 9, 2009 de Robert Marooni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 (editat) facuta anu trecut, pe bezna totala, timp expunere 20 sec aseara la Victoriei, timp expunere 1,6 sec Inca incepator in ale fotografiei. Trebuie sa ma pun pe invatat aparatul ca lumea si teoria, ca merita (Canon EOS 400D). Editat Ianuarie 10, 2009 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 @legionaru, merci că mi-ai adus aminte, am Âşi eu prin arhivă ceva care se potriveÂşte cu expunerile tale. Sînt făcute pe film, acum cîțiva ani, de la geamul meu. Expunere între 30 Âşi 45 de secunde, pe trepied. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 pu si eu una cu mine e facuta de mine..cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 pu si eu una cu minee facuta de mine..cu mine In cazul asta te numesti Chuck Norris. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 moamaaaa, da' ce colorata e poza. da' la matrimoniale ai pus poza cu tine? nu te supara te rog, dar nu m-am putut abtine. e o poza mai potrivita pentru "pasionati de propria persoana" decat pentru "pasionati de foto". numai bine nenea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 so so alte poze mai bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 Impreuna Navigand Gaudi in Vama Vara Furtuna Marea Ursul pacalit de vulpe Viraje in cer Mereu prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exxxtreme Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 pu si eu una cu minee facuta de mine..cu mine te visai model in tinerete? kids, don't try this at home ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 @ktmbull: niste cadra reusite din punctul meu de vedere....in cea cu ursul si masina era preferabil sa nu fie taiata masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 te visai model in tinerete? kids, don't try this at home ! eram in tinerete... ce sa ii faci a trecut si aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 un pasaroi gras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exxxtreme Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 un pasaroi gras mai degraba zburlit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 (editat) gratar Editat Ianuarie 10, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 Uitasem de Craciun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 Balea 2009 ... un loc incredibil iarna(mai ales daca te detasezi de gloata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 @ piccolino Ai folosit filtru polarizant,nu? In ce tara e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 daca tot e vorba de foc...apoi foc sa fie... prima este facuta la o expunere de 5 secunde cu ISO 1600 de-ti da impresia ca-i ziua...nu era decat vreo 00:30 noaptea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 @ piccolino Ai folosit filtru polarizant,nu? In ce tara e? Fara polarizare, doar prelucrare si cer senin. Tara e Romanica noastra prin Dobrogea pe undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 Balea 2009 ... un loc incredibil iarna(mai ales daca te detasezi de gloata) Super frumoasa 2! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 (editat) @ piccolino Ai folosit filtru polarizant,nu? Pentru a obtine asemenea nori,la fotografierea in alb-negru sau pe film alb-negru,e suficient sa folosesti un filtru rosu. Balea 2009 ... un loc incredibil iarna(mai ales daca te detasezi de gloata) Fericiti cei ce ajungeti acolo.Faine fotografii! Editat Ianuarie 11, 2009 de bachus_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 (editat) frumoase poze Editat Ianuarie 12, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate