legionaru Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 (editat) Hai ca m-am prostit rau de tot... Nu's opere de arta pozele, dar as putea spune ca ce a iesit de pe gratar la final a fost o capodopera... Editat Ianuarie 26, 2009 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Hai ca m-am prostit rau de tot...Nu's opere de arta pozele, dar as putea spune ca ce a iesit de pe gratar la final a fost o capodopera... Acum zi-mi si mie,cu ce degresez monitorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Sunt interesat sa cumpar un obiectiv Nikkor 55-200mm VR? Preferabil in stare f buna! Are cineva asa ceva de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 (editat) Am mai facut si eu... una-alta asa... Radule tata, din ciclul ruinelor pozate de tine, lasa-ma sa ti-o prezint pe....Joiana Casa aia era intreaga candva, un magazin, dar dupa regimul vechi, a ramas epava, asa ca ne-am gandit noi copii prosti si fara ocupatie cand eram mici, sa o daramam...si uite ce-a iesit Editat Ianuarie 26, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oktane Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 >>>>>>> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 the end... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Ca tot se vb aici de pisoi, poza de buletin... Nu-i foarte artistica, da imi place mie cum statea la pozat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 (editat) Ceva poze si de la mine!!! Editat Ianuarie 27, 2009 de Fan333 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIPSON Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 @Fan 333, a 2-a poza este din Austria in drum spre Salzburg? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Primele 2 fotografii sunt de pe Coasta de Azur. Penultima si antepenultima , viziunea castelului Corvinestilor. Ultima-un rasarit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serbi Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 (editat) si ca tot fu iarna si am bagat-o pe Troti la hibernat... ... asa-mi exprim eu bucuria cand vad alb (zapada) in fata ochilor Editat Ianuarie 27, 2009 de Serbi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Ripson,primele 7 sunt facute prin Austria,prin Alpi....numai stiu exact locatia la toate!!!! Si una in genu pozei lu Serbi Ripson,primele 7 sunt facute prin Austria,prin Alpi....numai stiu exact locatia la toate!!!! Si una in genu pozei lu Serbi mda nu a aparut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdy_hd Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 ... asa-mi exprim eu bucuria cand vad alb (zapada) in fata ochilor vrem si continuarea de la poza asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serbi Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 vrem si continuarea de la poza asta realizezi ca a fost o serie de "shooting" acolo... ne-am balacit aproape toata ziua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdy_hd Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 foarte tare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miau-miau Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Acasa in raft Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Acasa in raft Faina vechitura aia.(Ma refer la bicicleta,dar si fotografia imi place.)Pana acum am vazut doar porshe,beemveie si audiuri.Scuze,sunt de la tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maa Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Am mai facut si eu... una-alta asa... HDR-uri primele doua nu? prima imi place. si a doua, dar firele alea de telegraf nu prea-mi plac si mergeau scoase. oricum, prima imi place foarte mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 HDR-uri primele doua nu? prima imi place. si a doua, dar firele alea de telegraf nu prea-mi plac si mergeau scoase. oricum, prima imi place foarte mult. Din pacate, in orase, abia mai vedem arhitectura cladirilor, frumusetea lor, de atatea fire...era o casa undeva pe langa Mantuleasa, cica sa ii fac o poza.Ferestrele nici nu se vedeau de atata matzaraie Sa speram ca odata cu legea ingropatului cablurilor, o sa avem ocazia sa pozam frumos niste constructii frumoase, fara a ne trezi cu fire peste arhitectura lor, si fara fotosopeala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Din pacate, in orase, abia mai vedem arhitectura cladirilor, frumusetea lor, de atatea fire...era o casa undeva pe langa Mantuleasa, cica sa ii fac o poza.Ferestrele nici nu se vedeau de atata matzaraie Sa speram ca odata cu legea ingropatului cablurilor, o sa avem ocazia sa pozam frumos niste constructii frumoase, fara a ne trezi cu fire peste arhitectura lor, si fara fotosopeala Poate sunt pesimist,dar cred ca pana atunci o sa cada multe dintre cladirile istorice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 O alta dimineata, o alta incercare amatoriceasca: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Poate sunt pesimist,dar cred ca pana atunci o sa cada multe dintre cladirile istorice. sad, but true.... Vad ca e liniste, asa ca mai pun eu una. E tot din "sesiunea foto" cu umbrela, e unul din cadrele stricate de un caine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 (editat) Ghiveciul mamei dupa o ploaie. Editat Ianuarie 30, 2009 de B.Ride Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfizzz Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 sad, but true.... Vad ca e liniste, asa ca mai pun eu una. E tot din "sesiunea foto" cu umbrela, e unul din cadrele stricate de un caine. n-am putut sa ma abtin...mi se pare absolut geniala initiativa cainelui si ideea fotografiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Mai vin si eu cu o incercare: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate