bachus_21 Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 Daca tot se da cu parerea,ma bag si eu. 1.+ Dupa mine (si cred ca nu numai),combinatia albastru-galben produce cel mai de efect contrast cromatic.Si un filtru de polarizare ar fi ajutat si mai mult culorile. 2. - Multimea de stalpi si cabluri ma scot din minti(asta nu e vina ta).Cand ma aflu intr-un loc unde nu exista,sunt fericit. 3. - Cand vrei sa redai ceva placut,elimini din cadru tot ce contravine.Stalpii si cablurile nu puteai,dar folia din iarba,da. Si eu fac o multime de greseli si cred ca e bine sa ne facem observatii unii altora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 aia nu e folie este loc unde adapa animalele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Din categoria "instantaneu", unul al soției mele; titlul îmi aparține Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Din categoria "instantaneu", unul al soției mele; titlul îmi aparține "Vertij", in caz ca se intreaba cineva.. Cateva din uichend plus variatiuni alb/negru "custom" (pun doar doua, restul [foarte putine] AICI ).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 (editat) Daca tot se da cu parerea,ma bag si eu.1.+ Dupa mine (si cred ca nu numai),combinatia albastru-galben produce cel mai de efect contrast cromatic.Si un filtru de polarizare ar fi ajutat si mai mult culorile. 2. - Multimea de stalpi si cabluri ma scot din minti(asta nu e vina ta).Cand ma aflu intr-un loc unde nu exista,sunt fericit. 3. - Cand vrei sa redai ceva placut,elimini din cadru tot ce contravine.Stalpii si cablurile nu puteai,dar folia din iarba,da. Si eu fac o multime de greseli si cred ca e bine sa ne facem observatii unii altora. Adica asa? le: puteam sa elimin si mai bine firele dar nu am rabdare acum. Editat Mai 4, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 sarumana arata mult mai bine asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 tot de pe la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 mie una nu imi place cum e focalizata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 mie una nu imi place cum e focalizata... nu e clara toata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 nu e clara toata ? Cred ca se refera, mai degraba, la aberatiile cromatice destul de usor observabile.. desi un aperture mai mic cu 2-3 pasi ar fi scos mai bine in evidenta pachetul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 (editat) Cred ca se refera, mai degraba, la aberatiile cromatice destul de usor observabile.. desi un aperture mai mic cu 2-3 pasi ar fi scos mai bine in evidenta pachetul.. ok, nu ma bag, nu ma pricep ! personal, mi se pare o poza foarte ok, e drept ca autoru' se putea pune un pic pe burta, dar astea deja is detalii ! bafta ! Editat Mai 5, 2009 de memyselfandI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 ok, nu ma bag, nu ma pricep ! personal, mi se pare o poza foarte ok, e drept ca autoru' se putea pune un pic pe burta, dar astea deja is detalii ! Horsesh*t!! Ia spune-le uamenilor ce scula ai!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Horsesh*t!! Ia spune-le uamenilor ce scula ai!! lasand gluma la o parte, m-am saturat sa va poze clare, suprasaturate , hdr-uri si alte porcarele d-astea. cu riscu' de a ma repeta, poza cu pachetul de tigari (acum fiind rautacios este prea " colorata" ) are o naturalete aparte, pare neglijenta si reala, cel putin pe mine ma face sa simt atmosefra unei dimineti mahmure, parca deja ma doare capu' in fine, parerea mea ! bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihstar Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Incepator,aparat nou : Fuji FX S8000fd , inca invat Cateva poze(nemodificate) facute de pe balcon : stupid pisi: bad pisi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 (editat) poza cu pachetul este asa: F6/ 200 mm/et 1/200 sec obiectivul tamron 70-300, nu are stabilizator de imagine, fotografia facuta din mana, da, diminteaza la ora 09:38 pe data de 2 mai 2009 in vama veche la terasa "stuf vama veche", afara pe o masa murdara de nisip... exprima exact o diminteaza de dupa bing-bang-ul de 1 mai... lamurita lumea? si mai incerc una Editat Mai 5, 2009 de Florin_KTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 si un macro floral Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kethal Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 uh uh.. si eu pasionat de fotografie ... printre multe altele maxvoicu.deviantart.com/gallery din pacate nu mai am timp sa ma mai ocup si de asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Adica asa? le: puteam sa elimin si mai bine firele dar nu am rabdare acum. super fotografia asta , arata ca o pictura , incredibil de frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 (editat) Un film de 20 de ani nu e vechi.E foarte vechi.Daca tot ai "laborator",adu-l acasa si fa fotografiile cap-coada.Cat poa' sa coste trei solutii si un pachet de hartie? De regula filmele vechi isi maresc foarte mult granulatia si dau niste efecte deosebite. Gata, m-am decis, dupa ce ma mut, sa scap de dara, scot la "lumina" filmele OR WO din anii 70, noi noute si tinute in conditii bune(dar expirate), si aduc laboratorul acasa pt un proiect...Krocusu inca sta in picioare lasand gluma la o parte, m-am saturat sa va poze clare, suprasaturate , hdr-uri si alte porcarele d-astea. Lomoist? O sa incerc cat de curand un proiect care sper sa si iasa, cu 3 aparate pe tehnologii diferite....pe film de 35, pe film de 120, si polaroid, toate in stil lomoistic, si cateva cadre cu o cutie si expunere de cateva...ore Si sa nu fiu ontopic, trenul luminos: Una din ultimele poze facute cu Canon-ul S2is, inainte sa-l vand... Editat Mai 5, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 MR ORL, nu ma provoca ca scot ae1 din dulap ps: frumos "ritmul" galben Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateih Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 citeva tot din we Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 citeva tot din we accident de motor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateih Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 tot asa inca citeva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 (editat) Un portret mai vechi, critica e recomandata @mateih imi place ultima Editat Mai 6, 2009 de Hekate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate