Manuel Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 (editat) manuel imi plac de mor pozele cu paianjenul, floarea, motorul pe mal...sunt super. dar ai aparat bun din cate cred eu poze din praga, viena si altele deja mi se face dor... Editat Noiembrie 27, 2006 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 (editat) @hondaxx: ca tot ziceai de jocurile de lumini, postez si eu urma unei masini pe strada, si inca vro 2 poze facute azi, Superba casa aia "a la Adams family" ... cred ca daca ai fi vrut nnu ti-ar fi iesit atat de bine... imi place! Insa jocul de lumini la mine e mai frumoz... Ce camera ai? P.S. Rog adminii sa stearga ultimel 3 poze din postul meu anterior, ca eu nu mai pot si mi s-au incarcat aiurea! 10X Editat Noiembrie 27, 2006 de hondaxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 (editat) Apropo: Vand eu un aparat: FujiFinepix 3800 cumparat acum 3 ani din SUA. Folosit cu multa grija. http://www.dpreview.com/reviews/specs/Fuji...finepix3800.asp Vine in plus cu geanta cordura, trepied mic de buzunar, doua carduri xD de 256mb respectiv 128mb, parasolar, curea, cablu date, cd-uri, manuale. - 150 Euro Care e interesat, am toate contactele la profil @hondaxx: p'asta o am da exact p'aia andrei a postat-o acolo si eu dupa 2 zile am cumparat-o de la el, ca a mea, desi e bunicica, are ecranelu spart si m-am saturat sa fac poze fara sa le vad pe loc...desi se descurca bine inca aparatul meu...adik cel vechi, un nikon coolpix 4100... casa aia ma chinuiam de mult cu idei sa o pozez...nu destaninui locu e pe pache protopopescu(ciudat loc pt o asa casa)...acum ca aveam ap la mine m-am gandit sa ii fac cateva poze...ma bucur ca a iesit...astept luna in zona si ma duc si la 3 dimineata sa o pozez sa fie 100% perfect adams family jocuri de lumini mai am, da nu aici, la munca pe undeva...cand ajung acolo, o sa postez...promit am si ipostaze amuzante, nu numai arta...numai bine fotografi motoretisti Editat Noiembrie 27, 2006 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gico Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 Grand Canyon Grand Canyon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 (editat) nu e cine stie ce aparatu da iam citi intructiunile bine..il folosesc la rez maxima k am destula memorie canon powershot 520. mai am multe poze ... Editat Noiembrie 28, 2006 de Manuel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 oricum aparatul e bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 oricum aparatul e bun. baga okiu mai sus k pina am bagat pozele ai rasp tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 acum am vazut...oricum nice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 Fotografia MACRO nu va place ? Pacat ca nu am eu aparat si timp sa umblu pe coclauri la pozat ganganii si plante... Cateva incercari: Sunt la inceput, inca invat reguli de compozitie, atata doar, ca nu prea am timp sa citesc mai multe si sa fac experimente Aparatul e un Canon powershot A95. Mi-ar fi placut un EOS, dar asta, intr-un viitor mai indepartat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 f misto...imi plac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 abia le-am terminat, sper sa va placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 Toro faci niste poze super... esti un om cu rabdare pentru fotografia macro! Imi place aia cu brembo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 astea sunt de ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 (editat) in urma unei patanii....cred ca aparatul de l-am luat de la andreisamoil s-a dus ingrozitor..dupa ce il curat si il desfac, il verific, amsor si sper sa o ia...ca daca nu, e de rau doamne ce pute a mocirla...daca vreti, pun poze cu operatiunea..sper sa mearga treaba bine si sa funct ca inainte /index.php?...pid=572680& oricum poze voi mai face, ca am nikonu de rezerva Editat Decembrie 2, 2006 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 (editat) Astea-s cateva poze,ce-i drept "neartistice"...facute in Busteni,si in drum spre... Scuzati "amatoria" dar mie imi plac! Editat Decembrie 2, 2006 de antemiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 (editat) Mai aveti cumva poze de ieri de la parada militara? Editat Decembrie 2, 2006 de just_me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 intra pe mess si ti le dau, parca am idul tau. azi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 intra pe mess si ti le dau, parca am idul tau. azi: din ce in ce mai bine..felicitari...eu, momentan stau cu el desfacut si la uscat...pov e pe pag cealalta sper sa o ia la prima pedala maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 ms mult. daca as fi avut ceva cunostinte in vederea aparatelor de fotografiat te-as fi ajutat, dar experienta mea se limiteaza la telefon si aparat foto cu film din piata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigggy Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 (editat) Editat Decembrie 2, 2006 de zigggy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isppita Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 am si eu cateva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 (editat) ms mult. daca as fi avut ceva cunostinte in vederea aparatelor de fotografiat te-as fi ajutat, dar experienta mea se limiteaza la telefon si aparat foto cu film din piata legat de aparat, ma descurc, ca am cunostinte cat de cat aparatele cu film din piata sunt bune, dar filmu sa fie din piata...am vazut o poza care mi-a trezit nostalgie, si anume Smena aia a ta...desi e un aparat care starneste rasul iti pot spune ca este foarte bun pt protrete...chiar unii fotografi profesionisti il mai folosesc pt asa ceva, si foarte bun pt incepatori, avand reglaje bune la obiectiv...spor la treaba si sa vedem poze frumoase...ultimele sunt din ce in ce mai reusite...bv eu, pe film vr sa ma bag cu teleobiectivul si zenitul cu alb-negru(ca am filme sigilate) sa prind niste portrete ale unor persoane foarte placute...si sa fie ai placuta treaba, sa le developez singur, ca inca detin si solutii desi depasite(cum zic unii), ap pe film nu or sa moara niciodata... superba aia cu parul si apa....aia numesc eu instant super reusit..felicitari cat despre aparat, nu ma plang, am jucaria vesela, Nikonu(na ca i-am facut si macro, cu Fuji-ul unde se poate vedea ecranul spart, din pacate, desi l-am folosit cu brio pana acum, asa cum este), dar e pacat daca se duce Fuji-ul ca imi face gaura in buget si e un slr-like dragut la bani frumosi Editat Decembrie 2, 2006 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 inca 3 poze noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate