Just_John Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Biraidaritzo, mai taie mama din culori, saturation-ul ala te rupe la ochi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 (editat) Promit. N-am mai facut poze de hă hă hăăăăăăăăă, dar promit ca revin in forta cu partaietoarea mea si-am sa incerc "to the be the best!" Editat Aprilie 23, 2010 de Biraid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Biraidaritzo, mai taie mama din culori, saturation-ul ala te rupe la ochi.. raspunsul e pe masura avatarului? ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Acum intrebare , isi merita banii adica 1300-1400 lei 16-85? Am mai spus, as prefera 24-120 f3.5-5.6 VR de banii aia. Poate ai noroc si gasesti unul in bugetul tau. Din ce am citit pe net, zice-se despre 16-85 ca sta prost la capitolul constructie, intra praf in el. Pe de alta parte, asta nu-i neaparat o regula, din ce imi amintesc, e cineva pe aici cu asa ceva si nu am vazut sa se planga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 raspunsul e pe masura avatarului? ))) Al ei sau al meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Al ei sau al meu? al ei, al ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Ce-aveti bre cu avatarul meu? Uraciosilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Cateva de azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 (editat) Vezi ca is un pic prea saturate Eu m-am plictisit putin azi, asa ca am zis sa "merg" putin prin aer: Imi place efectul dat de diferenta de profunzime. Editat Aprilie 24, 2010 de Schumy CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Vezi ca is un pic prea saturate Eu m-am plictisit putin azi, asa ca am zis sa "merg" putin prin aer: Imi place efectul dat de diferenta de profunzime. foarte tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 O poza din iarna, daca tot nu am obiective sa fac poze noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 O poza din iarna, daca tot nu am obiective sa fac poze noi semnatura aia e cam mare si nici incadrata bine, poate una mai mica, mai "stilata" ar da mai bine, eventual si putin transparenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Vezi ca is un pic prea saturate Acum le-am deschis si eu eu pe monitorul de la munca, si se vede diferenta. Pe laptop acasa se vad ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 semnatura aia e cam mare si nici incadrata bine, poate una mai mica, mai "stilata" ar da mai bine, eventual si putin transparenta Multumesc pt sfat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 http://veics.viseaza.eu/?p=1090 , hai zale, da cu comment-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Iara mincati mai litere? zaelu! Ok? da, cu minuscula... Asa... Fain... fara distorsiuni... dar mic frameul in care apare... monitaurul meu e mare si gigilicea aia de ferestruica e tare mica. Un mod de a-l face full screen exista? sau de a-l folosi offline? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 (editat) Iara mincati mai litere? zaelu! Ok? da, cu minuscula... Asa... Fain... fara distorsiuni... dar mic frameul in care apare... monitaurul meu e mare si gigilicea aia de ferestruica e tare mica. Un mod de a-l face full screen exista? sau de a-l folosi offline? da ma, zale (eu glumesc, faceam intentionat, doar ti-am zis, am dat bacul la latina )) pai abia am gasit soft-ul si am facut treaba asta la munca pe fuga, probabil merge sa faci treaba asta , doar ca n-am avut timp sa ma joc cu el ca eram la munca si acum is obosit, zilele astea poate poate Editat Aprilie 26, 2010 de veics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 gata dom'le... rezolvat. varianta mica aici: http://megaswf.com/view/9cc55ff47ae6010fb8...decc4b1c05.html varianta mai mare aici: http://megaswf.com/view/a6cb08d6c8d675c116...a660616ad9.html Se poate si mai mare si mai de calite dar... pune in cap tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu* Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Multumesc pt sfat. Inca un mic sfat; daca nu e cu suparare. Sa pui "C"-ul in cerculet si sa scrii langa el copyright e un fel de pleonasm.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Mie chestia cu copyright-ul imi displace profund... e ca si cum ai fi un mare bucatar mester in cele mai jmechere prajituri... dar ... ca sa nu spuna lumea ca ei au facut mincarea sau sa o revinda cumva copiata iti sufli mucii in ea. Da... poti sa o faci discret... intrun colt al prajiturii... poti sa te joci cu ei artistic sa ii faci sa para ca sint parte din glazura dar, tot aia e. ce doi centi ai mei pe problema... nu dati cu paru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 imi spuneti si mie cum faceti o poza normala, apoi o editati alb negru, dar o parte sa ramana color exemplu mireasa poza alb negru, dar buchetul era color multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 si altele pe linga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 si altele pe linga multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 O flocirea si buchetul de miresica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate