PunctRo Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Cateva poze de la Smaeb, ca tot a fost de curand. Am pus linkul si pe forumul dedicat. SMAEB 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 O poza cu noul obiectiv 17-50 2.8 vc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Obiectivul pare să-Âşi merite banul, dar e prea centrat subiectul. Dacă tot ai prelucrat imaginea (sepia), puteai să faci Âşi un crop. Am făcut unul, foarte la repezeală, doar ca idee. Mai ales că aici fundalul nu prezintă interes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Obiectivul pare să-Âşi merite banul, dar e prea centrat subiectul. Dacă tot ai prelucrat imaginea (sepia), puteai să faci Âşi un crop. Am făcut unul, foarte la repezeală, doar ca idee. Mai ales că aici fundalul nu prezintă interes. Acelasi lucru l-as fi recomandat si eu, din modesta-mi experienta.. In plus, efectul sepia (chestie de gust personal) este putin cam prea puternic, eu as fi redus din el.. Si bluza copilei este arsa, s-au pierdut multe detalii la maneca aia si fura atentia de la chip/postura.. Nu-mi pare foarte sharp objectivu'.. Vreau si eu sa ma intalnesc cu un posesor de 17-50 f2.8 (cu sau fara VC), sa-l pun pe amarashtenia mea de D70s!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 (editat) Fotografiile mele : MaÂşini sau Diverse Editat Aprilie 29, 2010 de MillionDollarBaby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tutankhamon Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Fotografiile mele : MaÂşini sau Diverse Trebuia să le pui Âşi tu la o rezoluție de cel puțin 640x480... sunt prea mici ca să ne dăm seama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Trebuia să le pui Âşi tu la o rezoluție de cel puțin 640x480... sunt prea mici ca să ne dăm seama. Sunt la 600 în orice caz ...eu le văd foarte bine Âşi măcar stau liniÂştită că nu le iau unii să le pună pe haifaiv ( cum mi s-a întâmplat ) de se lăudau cu maÂşina , motorul etc ...aÂşa că sunt foarte bine la 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 Sunt la 600 în orice caz ...eu le văd foarte bine Âşi măcar stau liniÂştită că nu le iau unii să le pună pe haifaiv ( cum mi s-a întâmplat ) de se lăudau cu maÂşina , motorul etc ...aÂşa că sunt foarte bine la 600 daca ar fi fost la 600 ar fi fost bine, dar cred ca ai uitat sa pui link-ul catre poze, or smth. 320px Ă 213px asta e rezolutia pozelor.... totusi, macar un 600 sa fie daca tot zici ca is de 600, iar ca sa scapi de cocalarii cu "haicinci", pune un watermark pe poze si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 Sunt la 600 în orice caz ...eu le văd foarte bine Âşi măcar stau liniÂştită că nu le iau unii să le pună pe haifaiv ( cum mi s-a întâmplat ) de se lăudau cu maÂşina , motorul etc ...aÂşa că sunt foarte bine la 600 Foarte reusite fotografiile, iar de masini nici nu mai zic... M-am si abonat la blogul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pozaru' Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 Salutare, O poz(n)a si de la mine ca sa nu va plictisiti.... Nikon D40 , 55-200VR 1/40s@ 190mm , f/5.6 Astept comentarii si idei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teodor ricardo Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 (editat) Flori de mai. Editat Mai 3, 2010 de teodor ricardo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 voronet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Intrebare intrebacioasa... Unde gasesc si eu unul sau mai multe suruburi pentru "trepied" de camera? Ala de prinde camera de trepied adica. Din cite stiu e ceva STAS... in toli/inch si cu pas mai mare... mercic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 biker's bar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 biker's bar ete: http://megaswf.com/view/0be2907a4ae012951a...f05377b4e1.html surburi nu aveti nenea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 (editat) muntii Fagaras Editat Mai 4, 2010 de Florin_FZN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 ete: http://megaswf.com/view/0be2907a4ae012951a...f05377b4e1.html surburi nu aveti nenea? ce suruburi vrei ma? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Nikon D40 , 55-200VR 1/40s@ 190mm , f/5.6 Astept comentarii si idei... Salve bre! Nush, mie-mi pare cam roz, si umpiculescu cam rece.. Oi fi doar eu, sau samsungu' meu idiot de vina.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Salutare! Sunt un pasionat de aceasta arta, dar nu am scule (am un amarat Finepix5600, si incerc sa scot tot ce pot din ea).... Totusi arat o poza cu motorul meu. Am mai multe poze, dar mai lucrez la ele. /index.php?...t&id=595825 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 (editat) ce suruburi vrei ma? ) Pai am zis mai sus.... suruburi de prins camera de stativ/trepied... am o camera video care are un "mount" cu prindere prin surub de tipul ala... si nu am surub... Ai idee de unde? Editat Mai 4, 2010 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 Pai am zis mai sus.... suruburi de prins camera de stativ/trepied... am o camera video care are un "mount" cu prindere prin surub de tipul ala... si nu am surub... Ai idee de unde? da, eu mi-am cumparat din sibiu cu 4 lei un mini-micro-minuscul trepied pt. ap. foto, si am luat acel surub de la el , cauta si tu un trepied de genu', eu zic ca merita 4 lei pt. surub Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 buna idee! mercic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 (editat) Salutare! Sunt interesat sa imi cumpar un nikkor 55-200 VR pt d40-ul meu. Dispun cam de 500 lei si cred ca o sa il cumpar s.h. Ceva pareri/impresii/oferte? Editat Mai 6, 2010 de Razorbladed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Salutare!Sunt interesat sa imi cumpar un nikkor 55-200 VR pt d40-ul meu. Dispun cam de 500 lei si cred ca o sa il cumpar s.h. Ceva pareri/impresii/oferte? http://www.foto-magazin.ro/fotomarket-search.php?q=55-200+vr aici gasesti destule SH ... Mesaj completat apropo: daca are cineva chef de criticat cateva poze: http://thechupacabra.deviantart.com/ Mesaj completat muntii Fagaras Ai umblat cumva la culori? Mi se pare ca culoarea cerului nu e tocmai naturala. asa i-mi iasa si mie cand incerc sa cresc saturatia pt culoarea albastra respectiv sa scad luminozitatea ei in ACR. La verde nu puteai unpic creste saturation si luminosity? Daca ma insel, scuze In rest e OK Mesaj completat PS: uitanduma la exif (si la ce ora e facut poza) eu zic ca puteai folosi o diafragma mai inchisa si eventual iso mai mare daca era necesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 sal pepsi, cerul e manarit nu te inseli dar fiecare are point of view al lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate