TrekOut Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 De mult nu am mai postat o poza pe aici ca si titlu,= In apropierea apusului= si =La "furat" de apus != Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Bestiale panoramele. Foarte misto. Din cate cadre ? Si hai cu caldura ca m-am saturat sa ma uit la filme si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 La noi a venit caldura(luni, 14*C): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 Cum obtinem astfel de culori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 Cel mai simplu este sa faci HDR pe care il tonezi mai light. Celalalta varianta e munca de chinez batran si mananca timp (lucrat cu dodge&burn, shadow&highlights, high pass etc). Eu lucrez cu a doua varianta de obicei, ca nu ma grabeste nimeni, si imi iese cam asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 (editat) Cum obtinem astfel de culori? 6690987_700b (1).jpg cu un aparat de fotografiat ? Editat Martie 1, 2013 de bibi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 @cap0ne-ms @bibi: acum viata mea are un nou sens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 cand lustruiam argintaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 (editat) De mult nu am mai postat o poza pe aici ca si titlu,= In apropierea apusului= si =La "furat" de apus != Salut! Superbe pozele! Unde sunt facute? Poti sa ma ajuti cu setarile aparatului care le aveai pt asa ceva? Editat Martie 2, 2013 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 Eckto 72t, pozele tare imi trezesc asa... o nostalgie de duca prin tara... misto! Cap0ne, scoti niste culori si contraste misto rau, felicitari! Poate imi dai si mie niste lectii in PS (dau beri fara numar sau altceva la schimb) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 Câteva imagini de azi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 (editat) Cum obtinem astfel de culori? 6690987_700b (1).jpg ASTA (link) se zice ca ar fi parintele acestui gen de fotografie/prelucrare. Google it si ai sa gasesti o gramada de tutoriale si how to-uri. Editat Martie 3, 2013 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 sa vina verdeata ! saracul irinel, n-a mai prins verdeata, cel putin nu pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 ASTA (link) se zice ca ar fi parintele acestui gen de fotografie/prelucrare. Google it si ai sa gasesti o gramada de tutoriale si how to-uri. Dragan e tatic pe portretistica. Pe genul ala de prelucrare la modul general e master Dave Hill http://www.davehillphoto.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Hello, Ma poate ajuta cineva cu Photoshop CS5? Daca da, va rog sa-l puneti pe transfer.ro pentru stallone27000@yahoo.com. Va multumesc anticipat. Bye ! Nu mai este cazul, am rezolvat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Teste cu o coala de hartie, o fereastra si o macheta de motocicleta. Rezultatul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 DE SEZON.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Imi putei explica, de ce nu seteaza balansul de alb aparatul meu? D3100 cu 18-105mm. Daca folosesc filtru pentru masurare, iese ok. Dar nu inteleg de ce un aparat Dslr nu poate sa faca la automat.... Exista vreo metoda inainte de fotografiere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Popescus Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 RTFM adica citeste manualul de utilizare! Sau trage pe zona verde,adica AUTO.Succes! Altii se dau cu capul de pereti ca poate vor sa lucreze in temperaturi de culoare <2500K si tu te plangi ca nu stii cum sa setezi balansul pe AWB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 (editat) @ phoenix27 Poți salva jpeg+raw dacă nu ești sigur că iese OK direct din aparat. Apoi poți repara problema foarte ușor, în tihnă, în fața ecranului (NEF ]n Lightroom, Photoshop, CaptureNX sau DXO, de exemplu). Editat Martie 8, 2013 de bibi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 @Popescus crede-ma ca am citit manualul, nu ieri am inceput meseria. Pur si simplu ma deranjeaza faptul ca bridge-ul ce am avut a facut fata, trecand la dslr ma complica asta. Am doi copii si nu intotdeanuna ai timp de setari sai masuratori... Tu cum procedezi cand sunt situatii in care trebuie sa faci poza in 2 secunde? @bibi: stiu ca se poate ulterior, dar momentan eu caut sursa problemei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 RTFM adica citeste manualul de utilizare! Sau trage pe zona verde,adica AUTO.Succes! Altii se dau cu capul de pereti ca poate vor sa lucreze in temperaturi de culoare <2500K si tu te plangi ca nu stii cum sa setezi balansul pe AWB asa-i la noi, in loc sa ajuti omu, il dai cu flit. de ce va purtati asa n-o sa inteleg niciodata. de parca va trage omu de maneca personal si va freaca la cap. daca nu vrei sa-l ajuti, ignora-l, poate il ajuta altcineva. phoenix, vezi linkul asta http://www.dummies.com/how-to/content/creating-white-balance-presets-on-a-nikon-d3100.html ar trebui sa reusesti asa. daca nu te descurci, da-mi pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 (editat) @bibi: stiu ca se poate ulterior, dar momentan eu caut sursa problemei Eu am un D300, modelul vechi. De doi ani de cînd îl am am tras mereu cu WB pe Auto și rareori a dat rateuri. Oricum trag ( și ) RAW așa că nu mi-am bătut capul prea tare dar am observat că a trebuit să fac extrem de rar corecții de WB. De obicei se zăpăcește cînd am mai multe surse de lumină de temperaturi diferite (ex. bliț dat cu bounce într-un perete colorat și lumină naturală pe fereastră, etc). Descrie problema ta, mai în amănunt ( eventual o poză cu problemă ) Editat Martie 8, 2013 de bibi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Ai probleme in orice sursa de lumina artificiala ? Sau doar la unele ? (gen bec incadescent/neon/etc). Pt ca unele aparate se descurca mai bine in awb cu anumite surse de lumina si mai slab cu altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Multumesc baieti pentru ajutor, fac testari, daca mai apare ceva revin cu poze sa analizam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate