Vizitator Ped O'Phile Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Daca cicloburu o arde pe film, ii raspund si eu pe film ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 (editat) Nu duc mai departe flame-ul.... Acum, revenind la discutia initiata de cicloburu, dumnealui isi incepe textul cu o comparatie pe baza activitatii mele in cadrul acestui forum. Activitate ce a iscat multe discutii ce la randul lor au starnit instincte de autoaparare. El apoi incepe sa-mi critice imaginea postata intr-un fel ce imprima o tendinta agresiva indreptata catre mine.... Pentru conformitate, dacă vrei să faci pe cel corect, arată-mi, te rog, unde m-am luat eu de activitatea ta de pe forum. Aceasta este postarea cu care am început discuția cu tine, postare în care mi-am exprimat CRITICA referitoare la acea poză, argumentînd de ce nu-mi spune nimic. Nici măcar n-am zis că nu-mi place! Nici n-am făcut referire la persoana ta sau activitatea ta de pe forum! Dacă vorbim de răspunsul meu la răspunsul tău, DA, acolo m-am luat direct de tine! Oare de ce? Ia, întreabă-te! Și, verifică, te rog, cronologic, ordinea răspunsurilor zeflemitoare sau atacatoare! Daca cicloburu o arde pe film, ii raspund si eu pe film ) Editat Mai 4, 2013 de cicloburu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Am zis ca nu voi continua flame-ul. Recomandarea mea, total nelegat de discutiile dintre noi si fara nicio aluzie este sa te abtii din a critica pozele. Tentatia e mare, n-am zis nicaieri ca sunt mare fotograf sau ca tu nu esti dar asuma-ti si un raspuns acid cand te apuci din oficiu sa-ti expui opinia. E ca la mersul pe motoreta, mai usor e sa mergi repede decat incet Acum va mai stresez retina cu niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Am zis ca nu voi continua flame-ul. Recomandarea mea, total nelegat de discutiile dintre noi si fara nicio aluzie este sa te abtii din a critica pozele. Tentatia e mare, n-am zis nicaieri ca sunt mare fotograf sau ca tu nu esti dar asuma-ti si un raspuns acid cand te apuci din oficiu sa-ti expui opinia. E ca la mersul pe motoreta, mai usor e sa mergi repede decat incet Acum va mai stresez retina cu niste poze Mulțumesc pentru recomandare, dar, dă-mi voie să am propria opinie și să-mi permit să critic ce poză vreau. Atîta vreme cît a fost făcută publică, cel care a postat-o și-a asumat și apariția criticilor, cîrcotașilor, experților sau AFONILOR (așa, ca mine)... Apropo de afoni, ăsta e un clip în care toate pozele sînt făcute de mine, muzica n-am auzit-o niciodată, doar sînt AFON, nu-i așa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Ia fa matale un exercitiu si vezi daca poti merge incet, 1-2km/h. Ca vad ca scriu pe pereti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Scrii pe un forum, asta n-ai priceput! Da, am încercat, pot să merg și cu 1-2 km/h... La ce m-ajută că ți-am spus asta? La ce te-ajută pe tine? Ufff, și am zis că nu mă las coborît, uite cum m-a făcut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 (editat) Foarte bun colajul. La 2.33 ai matale o fotografie dement de misto Mi-ar placea sa vad un print mare cu minunatia Imi place foarte tare si Fereastra Zmeilor. Editat Mai 4, 2013 de GabiButon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Scrii pe un forum, asta n-ai priceput! Da, am încercat, pot să merg și cu 1-2 km/h... La ce m-ajută că ți-am spus asta? La ce te-ajută pe tine? Ufff, și am zis că nu mă las coborît, uite cum m-a făcut! Iar ma provoci si iar incerci sa te impui ca ceilalti fara sa-ti pese despre ce cultura are interlocutorul tau. Cum vrei sa decurga o conversatie cand incepi cu "n-ai priceput" ? Nu stii de unde vin, unde ma duc si ce gandesc, vezi doar ceea ce scriu si-ti dai cu parerea. Asta in afara de o impresie de imaturitate nu poate sa indice altceva. Despre cum ai incheiat nu mai comentez. Bo$$! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Mai pun si eu cate ceva, sa trec de stadiul de Neanderthal. Am sapat prin arhiva, am gasit ceva de acum 5-6 ani (cred ca aveam un Pentax ist DL pe atunci si ceva obiective manuale). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Foarte bun colajul. La 2.33 ai matale o fotografie dement de misto Mi-ar placea sa vad un print mare cu minunatia Imi place foarte tare si Fereastra Zmeilor. Mulțumesc! Cred că voi printa cîndva acea poză, dar trebuie să găsesc filmul și sper să nu se fi deteriorat. Din astea două mi-a ieșit și asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan86 Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 reusesc sa urc o poza, apoi imi apare "Error No file was selected for upload"...de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Sa fim in tema cu sarbatorile, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan86 Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 Wallpaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 Wallpaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ped O'Phile Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 (editat) Wallpaper si de la mine, cu doua din 'fostele' Editat Mai 5, 2013 de Ped O'Phile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 @sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 @MetalHeart - super culori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 Wallpaper si de la mine, cu doua din 'fostele' La poza cu campul galben, incearca sa-l faci albastru si posteaza-l aici te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ped O'Phile Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 La poza cu campul galben, incearca sa-l faci albastru si posteaza-l aici te rog. Troll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 Munţii Parâng. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 Munţii Parâng. sa-mi bag. vroiam sa intind mana sa mangai boschetii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 @Paltinis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 ......Zbor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 Azi, Cabana Piatra Arsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 Troll Numai campul trebuia facut albastru, asa vedeai misto contrastul cu moto galbena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate