Metal Heart Postat Iunie 29, 2013 Share Postat Iunie 29, 2013 De azi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Iunie 29, 2013 Share Postat Iunie 29, 2013 Ia uite capra cum zburda! Frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 29, 2013 Share Postat Iunie 29, 2013 (editat) De la o plimbare cu bicicleta.... Editat Iunie 29, 2013 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Moșneguțule, să-mi zici și mie cum ai setat aparatul să-ți iasă dimensiunile alea... P.S. Tu ziceai că nu accepți nici măcar o singură intervenție asupra pozei, nici măcar decupajul („Crop”), că trebuie lăsată exact așa cum a ieșit din aparat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 De ce, ce are? Eu sunt pro interventie asupra pozei, poate de cele mai multe ori aparatul n-a reusit sa surprinda ceea ce ai vrut tu de fapt si corectezi cu ajutorul programelor specifice. Mie aia cu campul chiar imi place, de la o poza banala, cu ceva interventii s-a transformat in ceva gen filme dupa Stephen King. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 N-are, omule, nimic! Și eu sînt pro! Dar diavolu' era extrem de strict în această privință, mai ales după ce abia își luase aparatul! Lumea a încercat să-i spună, el „nu și nu”! D-aia mi-am permis să-l înțep, prietenește! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Ete na, tu parca nu stii ca asa-s toti la inceput. Cum mai invata cate putin, cum mai descopera cate un efect in post-procesare, cum uita Apropo de prelucrarea imaginilor, am un catalog cu Calendarul Pirelli, making-of de-a lungul timpului. Prin anii ante Photoshop se foloseau pozele brute, usor corectate... cand s-a inventat Photoshopul, sa vezi acolo diferente dintre ce se poza si ce aparea pe print. Si-n calendarul ala nu pozeaza chiar oricine, asa ca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Moșneguțule, să-mi zici și mie cum ai setat aparatul să-ți iasă dimensiunile alea... P.S. Tu ziceai că nu accepți nici măcar o singură intervenție asupra pozei, nici măcar decupajul („Crop”), că trebuie lăsată exact așa cum a ieșit din aparat! din butoane breee. stiu ca ziceam de interventia asupra pozei. dar ma refeream strict la ce postasem, cand lumea m-a luat la 13-14 ca alea nu-s fotografii si glu glu glu... intradevar imi plac pozele neprelucrate, dar uneori este necesara interventia. De ce, ce are? Eu sunt pro interventie asupra pozei, poate de cele mai multe ori aparatul n-a reusit sa surprinda ceea ce ai vrut tu de fapt si corectezi cu ajutorul programelor specifice. Mie aia cu campul chiar imi place, de la o poza banala, cu ceva interventii s-a transformat in ceva gen filme dupa Stephen King. eeee, ne mai intepam asa usor, ca daca stam ca sfintii in biserica... devine monoton. N-are, omule, nimic! Și eu sînt pro! Dar diavolu' era extrem de strict în această privință, mai ales după ce abia își luase aparatul! Lumea a încercat să-i spună, el „nu și nu”! D-aia mi-am permis să-l înțep, prietenește! cei drept am inceput sa invat sa ma joc cu programul de editat. dar incerc doar ajustari, fara prea mult SF mai jos aveti originalele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 poze facute cu o sapuniera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 belea fiara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 poze facute cu o sapuniera. Prima e de-a dreptul bestiala ) @crazy-devil mai baga niste crop-uri cu cainele, ceva de genul asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 ... e împărțită fix pe jumate, n-are nici o linie de forță, nici un punct de forță, n-are nimic deosebit. Subiectul e pe undeva p-acolo, nu se știe care e... Nu te supăra, mai încearcă! @crazy-devil mai baga niste crop-uri cu cainele, ceva de genul asta: Hopaaa! Eu consider că e o mare evoluție, fără nici un fel de glumă! Ba chiar o spun cu admirație! Și nu mă refer numai la tehnica fotografiei ci, mai ales, la atitudine! Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Prima e de-a dreptul bestiala ) @crazy-devil mai baga niste crop-uri cu cainele, ceva de genul asta: mai am pe asta. e cainele fiului fermierului si aseara cand am trecut pe langa casa lui, s-a urcat pe gard pt ca-mi cunoaste vocea care stie cu cine seamana cainele. mi-am adus aminte de cainele dintr-un joc video. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Da dar ala radea de tine cand ratai rata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Hopaaa! Eu consider că e o mare evoluție, fără nici un fel de glumă! Ba chiar o spun cu admirație! Și nu mă refer numai la tehnica fotografiei ci, mai ales, la atitudine! Toate bune! raule. azi esti rau Da dar ala radea de tine cand ratai rata bingo. ceva proaspat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Băi, zău că nu-s! Din contră, simt cum mă-nconjoară prietenia! Și nici n-am băut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 te-am prins. ai fumat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Draci! Cum dracu m-am dat de gol? De fapt, am dat iama-n prafuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Draci! Cum dracu m-am dat de gol? prin natura meseriei, consum lapte mult. de aia ma prind asa repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Una din bolul sarat cu ceva noi achizitii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 N-am mai postat aici de ceva vreme pentru ca nici n-am mai fost la pozat asa... din instinct si sa vreau sa umblu teleleu. Totusi azi m-a luat iar feeling-ul acela de a ma plimba si a face poze de strada. De data asta am luat tramvaiul, 17-50mm F2.8 si am plecat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 De prin week end adunate . . . diverse subiecte : N-am mai postat aici de ceva vreme pentru ca nici n-am mai fost la pozat asa... din instinct si sa vreau sa umblu teleleu. Totusi azi m-a luat iar feeling-ul acela de a ma plimba si a face poze de strada. De data asta am luat tramvaiul, 17-50mm F2.8 si am plecat. ! Bine ai revenit ! Frumoase toate pozele si in mod special prima , cu porumbelul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 De data asta am luat tramvaiul, 17-50mm F2.8 si am plecat. Si bine-ai facut. Excelente fotografiile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 mie imi place si cea cu bicicletele. pacat ca unul din biciclisti se uita spre camera (al doilea nu sunt sigur). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 Fara tema : O seara faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate