cicloburu Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Băi, zău că nu-s! Din contră, simt cum mă-nconjoară prietenia! Și nici n-am băut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 te-am prins. ai fumat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Draci! Cum dracu m-am dat de gol? De fapt, am dat iama-n prafuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Draci! Cum dracu m-am dat de gol? prin natura meseriei, consum lapte mult. de aia ma prind asa repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Una din bolul sarat cu ceva noi achizitii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 N-am mai postat aici de ceva vreme pentru ca nici n-am mai fost la pozat asa... din instinct si sa vreau sa umblu teleleu. Totusi azi m-a luat iar feeling-ul acela de a ma plimba si a face poze de strada. De data asta am luat tramvaiul, 17-50mm F2.8 si am plecat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 De prin week end adunate . . . diverse subiecte : N-am mai postat aici de ceva vreme pentru ca nici n-am mai fost la pozat asa... din instinct si sa vreau sa umblu teleleu. Totusi azi m-a luat iar feeling-ul acela de a ma plimba si a face poze de strada. De data asta am luat tramvaiul, 17-50mm F2.8 si am plecat. ! Bine ai revenit ! Frumoase toate pozele si in mod special prima , cu porumbelul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 De data asta am luat tramvaiul, 17-50mm F2.8 si am plecat. Si bine-ai facut. Excelente fotografiile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 mie imi place si cea cu bicicletele. pacat ca unul din biciclisti se uita spre camera (al doilea nu sunt sigur). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 Fara tema : O seara faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Fara tema matza e foarte tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 matza e foarte tare. Si ce " autografe " am pe maini de la ea . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piggy Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Cîteva poze macro la chestii obișnuite, gen hîrtie de copiator, vopsea, fîș, cerneală, etc. - link: http://poplar.sdf.org/macro/ . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Cîteva poze macro la chestii obișnuite, gen hîrtie de copiator, vopsea, fîș, cerneală, etc. - link: http://poplar.sdf.org/macro/ . Interesant , eu nu am privit obiectele cotidiene chiar atat de profund . Frumoasa abordarea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 poate e intrebare de necunoscator....dar cu ce le-ai privit asa de .........aproape? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 dar cu ce le-ai privit asa de .........aproape? 1. pt nikon - inel inversor. Se pune pe montura si se monteaza obiectivul invers http://www.sinpro.ro/obiective-accesorii/671-nikon-br-2a-52mm--4960759013026.html 2. aproape toti - tuburi de extensie http://www.sinpro.ro/filtre/1245-delta-set-inele-macro.html 3. inel 52-52 sau 58-58. este un inel cu acelasi filet pe ambele parti si se pot monta 2 obiective bot in bot. 4. burduf macro. asta e solutie mai usot de abordat sh si numa daca se vor poze in interior astea sunt cateva solutii pt apropiere mai mare de 1:1 (cat da un obiectiv dedicat macro) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piggy Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Merci! Personal am folosit inel inversor, se gaseste cam pentru toate monturile (Canon, Nikon, Pentax, etc.). E o solutie ieftina, relativ, dar ca sa iasa ceva ok ai nevoie de lumina (flash extern off camera) si rabdare/exercitiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Joiana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 04051 are privirea mai blanda decat 04261 . Probabil avea mulgatoarea instalata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 04051 are privirea mai blanda decat 04261 . Probabil avea mulgatoarea instalata ! nu avea niciuna mulgatoarea instalata. e alta smecherie musul. am sa fac poze sa vezi cum se mulg astea. 04051 e putin confuza pt ca fatase ieri, 04261 a fatat de vreo 2-3saptamani si e mai debila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 pun poza facuta de un amic(mono e userul lui), sambata noaptea in vama ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 i. . . . si e mai debila. banuiesc ca stai destul in preajma lor de le cunosti starile . Am si eu cateva " vacute " in birou dar majoritatea au privirea asemanatoare cu 04051 Revenind la topic . . . cateva de scena : . O seara faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 banuiesc ca stai destul in preajma lor de le cunosti starile . Am si eu cateva " vacute " in birou dar majoritatea au privirea asemanatoare cu 04051 de aproape 3 ani asta fac. le cunosc de cand is fatate pana......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 Am zis sa incerc si eu obiectivul invers sau macro-ul saracului. Astea-s facute din mana, fara suport de trepied si inel inversor. Urmeaza sa-mi iau macar inelul inversor, aparent merita investitia intr-un astfel de plastic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate