klux Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 7 e superior la performanta daca-l compari cu oricare din celelalte doua. Daca ai un minim de 2Gb de ram o sa observi diferenta repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 2Gb procesor, 3Gb RAMM, video era 256Mb doar ca XP vede doar 128Mb peste o luna vin in concediu si am sama duc la un service IT sa vad ce se poate face. daca nu....altul. asta il am de 5 ani, timp in care a indurat aproape orice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 Ceva , pe fuga : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 Cam cuscuta laptopul. Eu am dual-core 2.3Ghz si 6GB de ram DDR3. Insa placa video onboard mi-o da maxim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 Cam cuscuta laptopul. Eu am dual-core 2.3Ghz si 6GB de ram DDR3. Insa placa video onboard mi-o da maxim. e luat acum 5 ani, timp in care am umblat doar la RAM. nu am avut nici cel mai mic interes sa schimb la el ceva. il folosesc doar pentru mess, skype, internet. fara jocuri, fara muzica. sunt fan/ascultator de radio online(Zu, Kiss, 21, Vibe...) in ultimul timp am inceput sa-l incarc cu poze si am cateva filme care am sa le sterg. inca mai am hardul original de 160Gb, pe care inca mai am spatiu de stocare a indurat de la cazaturi, pana la neglijenta celor de la controalele aeroportuare. a inceput sa arate in ultimul hal si cred ca am sa-l las mamei, iar eu sa-mi iau altul. dar n-as avea chef de schimbat acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 7, 2013 Share Postat Iulie 7, 2013 Din week end : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 Uau ce-mi place asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 O mica photoshopeala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 O mica photoshopeala Imi place ideea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 Pentru prima oara in delta: Pentax K-30 + DA 55-300 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 Ce locuri frumoase avem in tara asta . . . . imi plac cadrele cu pelicanul si cu nufarul . Distractie placuta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 Misto poza cu nufarul. Nu stiu daca are treaba dar imi place poza. Scos de pe o Camera GoPro Hero 2 sau 3 nu stiu exact. Asta e screenshot cu putin editat (mie mi se pare uimitor de clar pt screenshot). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 Ready to take off: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 Ready to take off: Abia astept concediul . " Obiectivul " meu are nevoie de o gura de aer proaspat ! Distractie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Foarte faine pasaricile si pozele din Delta !^ tunnel vision Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 (editat) "Ati depasit limita de viteza!" PS: Raman fan Cap0ne! Scoti untul din GoPro-ul ala! Editat Iulie 11, 2013 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Canon 7D - 70-200/f4 L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Fotografie nocturna : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Cred ca mobra lu cassi arata mai bine daca nu se pastra culoarea becurilor din oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Cred ca mobra lu cassi arata mai bine daca nu se pastra culoarea becurilor din oras Cred ca la balans ar fi trebuit sa mai lucrez putin . . . . Mai incerc sambata seara o tura de poze in alta locatie unde sper sa am mai mult trafic si lumini stradale albe ( intrarea in parcul central , de langa Catedrala ) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 (editat) "Ati depasit limita de viteza!" PS: Raman fan Cap0ne! Scoti untul din GoPro-ul ala! Multam fain PS - Maria din gps cred ca ar fi comentat mai degraba la asta Editat Iulie 12, 2013 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Multam fain PS - Maria din gps cred ca ar fi comentat mai degraba la asta Deloc : iti indica unghiul de inclinatie al parbrizului in raport cu calota glaciara la urcarea pe pod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Acelasi 7D cu 70-200. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Multam fain PS - Maria din gps cred ca ar fi comentat mai degraba la asta Vei fi ars pe rug pentru asta. manastirea Tanacu stie de tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Pe el sau pe cel din fata cu pasager? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate