Arthur E Postat August 4, 2013 Share Postat August 4, 2013 " Clovnul " e bestial ! O noua achizitie , functionala : , , . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 4, 2013 Share Postat August 4, 2013 Ai folosit filtru de polarizare ? Nop, fara filtru. @Capone: faina imaginea per total (culori, incadrare). Desi ii lipseste factorul de wow, e o imagine placuta de privit. Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 Din week end - , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 Am mai tras cateva cadre aseara prin oras...astept ceva sugestii si sfaturi pentru imbunatatirea calitatii. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 In pozele cu nuanta galbena nu ai facut corect balansul de alb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 In pozele cu nuanta galbena nu ai facut corect balansul de alb. A fost setat pe incandescent...cum pot scoate alb din becurile galbui stradale ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 iti setezi balansul de alb....(cum faci? depinde de camera foto si/sau accesorii care sa te ajute sa faci asta) sau mai editezi imaginea (dar asta ai facut-o, ca doar v-ati etichetat pozele cu Vasile Photography - e a mia oara cand un incepator cu un DSLR in mana este deja un brand in fotografie!!!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 Nu e brand e pur si simplu o semnatura si o chestie noua invatata in photoshop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 De la o intrecere moto. Acelasi 7D cu 17-50 Tamron care m-a convins ca trebuie sa-l dau. Viteza de focusare e in balarii si mi-a dat si eroare de contacte in timp ce faceam poze in conditiile in care-l dau jos de pe aparat de 2-3 ori pe an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Inca doua poze de la concertele din week end de la Rock pe 2 roti : , . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Acelasi 7D cu 17-50 Tamron care m-a convins ca trebuie sa-l dau. Viteza de focusare e in balarii si mi-a dat si eroare de contacte in timp ce faceam poze in conditiile in care-l dau jos de pe aparat de 2-3 ori pe an.Mie mi-a crapat unul (diafragma dusa dupa doar 10.000 declansari), unui coleg i-a crapat unul (zoom blocat pe la 20.000 declansari), service nu avem in Romania, orice reparatie se face in Germania si doar transportul pleaca de la 350 lei, abia apoi primesti si constatarea/devizul. Fuck Tamron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Adam, Tamron si Sigma sunt obiective bune, dar trebuie sa ai norocul sa prinzi un exemplar in mintile lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 (editat) Vorbesc strict despre Tamron, nu cunosc suficient Sigma. Trebuie sa ai noroc sa n-aibe de la inceput BF sau FF, sa ai noroc sa nu pice dupa cateva mii de cadre, sa ai noroc sa nu intre praf in ele ca la balamuc ... cam mult noroc necesar pentru niste obiective cu pretentii, care oricum nu se apropie de performantele unui Canon/Nikon. E adevarat ca un Canon EF-S 17-55mm f/2.8 USM IS e de 4 ori mai scump decat un Tamron 17-50mm f/2.8, dar pentru cine-si permite, recomand sa nu joace la Loteria Tamron decat daca stie ca are foarte mult noroc in viata. Editat August 7, 2013 de Adam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 (editat) Eu am doar problemele astea cu el, e un obiectiv care-ti face ritmul nu e un obiectiv care face ce vrei, cand vrei, cum vrei. Daca faci chestii statice are un raport calitate/pret bun. Eu m-am lovit de problemele astea cand alergam pe viraje si trageam rafale la motociclete ce zburau pe langa mine.Ceva de genul asta:P.S: No panning, am vrut chestii sharp oricat de statice par ele. Poate data viitoare voi face si d-alea. Editat August 7, 2013 de klux Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 (editat) Eu am doar problemele astea cu el, e un obiectiv care-ti face ritmul nu e un obiectiv care face ce vrei, cand vrei, cum vrei. Daca faci chestii statice are un raport calitate/pret bun. Pai Tamron 17-50mm e cunoscut drept obiectiv de nunti, "toata lumea sa se uite la mine! zambiti! 3-2-1! stati ca n-a focalizat, mai incercam odata..!". 2.8-ul ala te induce in eroare rau... Editat August 7, 2013 de Adam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 Nu te pune nimeni sa il folosesti la 2.8, desi la 17mm F2.8 DOF-ul e destul de profund. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 Din alte unghiuri - sugestia a venit de la un catelandru ce statea in poponeata si urmarea din cap fiecare trecator si astfel a iesit : , , , . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Sony A58, DT50/1.8 doar o joaca pe la munca. o sa caut niste cadre mai interesante in zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 de seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 (editat) Un scurt clip facut weekendul asta. Editat August 9, 2013 de skvj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 Foarte misto facut filmuletul si starea creata! Daca nu era tremuratul prezent tot dimpul, ar fi fost perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 In apropiere de Cheia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 Foarte misto facut filmuletul si starea creata! Daca nu era tremuratul prezent tot dimpul, ar fi fost perfect. Nu am avut nici o intentie de a stabiliza imaginea ...si faptul ca mai tot clipul e facut cu 135mm fara vr. Am redus viteza originala la 70% si asta a mai calmat putin imaginea. Asta a fost singura modificare adusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 Asa trebuia sa fie, cu rotile-n sus? Un scurt clip facut weekendul asta. Bun, dar era mai fain daca: -era mai scurt; -foloseai un trepied (unde era posibil); -tineai cont de sunet la montarea scenelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate