Arthur E Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Incearca la un laborator de procesare foto . Eu de la un astfel de atelier imi achizitionez filmele . Si daca tot ai pus tu intrebarea , ridic si eu mingea la fileu : filme alb - negru in Timisoara , stie cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Mai stie cineva de unde imi pot cumpara filme, in Iasi? dude pui niste intrebari imbecile uneori. Te-ai obosit sa CAUTI macar? sau astepti ...mura-n....gura. Filme au la laboratorul ala foto in Iuliuls Mall (la et 1 sau 2 nu mai stiu,acolo unde era curatatoria de haine). Ai la Moldova Mall la parter (la Fuji). Ai pe Lapusneanu, ai in spate la Hala, etc etc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Super, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Frumos. Ai fost solo la plimbare ? Ieri, la plimbare... ... si-am ajuns acasa la timp pentru a prinde luna plina din balcon: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Frumos. Ai fost solo la plimbare ? trebuia sa vedem iarasi toate pozele? - ------------------- Schlumbergera (Craciunita) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Frumos. Ai fost solo la plimbare ? Multam! M-a dus kappy666 cu masina (ca io-s pieton pana pe 7 noiembrie) pana mai sus de fantana Nicolae Ioan. De-acolo pe picioare pana pe Chirusca. Oricum, cu mobra poate m-as incumeta sa urc pana la cabana Ciucas, numai ca la coborare sigur e rost de tranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Multam! M-a dus kappy666 cu masina (ca io-s pieton pana pe 7 noiembrie) pana mai sus de fantana Nicolae Ioan. De-acolo pe picioare pana pe Chirusca. Oricum, cu mobra poate m-as incumeta sa urc pana la cabana Ciucas, numai ca la coborare sigur e rost de tranta. hahahah da ce-ai comis? Si eu am fost pieton 30 zile pana ieri )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 din padurea Baneasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 hahahah da ce-ai comis? Si eu am fost pieton 30 zile pana ieri )) N-am vazut cand s-a terminat o linie discontinua. Deh, nu degeaba mi se mai spune si "Orbete". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Cersila Wrong topic, vroiam sa o pun la animalute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aran Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 (editat) O pagina Facebook cu fotografii inedite ale Romaniei motorizate, printre care una din fotografii are si comentarii amuzante.( eu nu vad nici o reflexie a vreunui SUV) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1459286757628964&set=a.1398101820414125.1073741826.1398076253750015&type=1&theater Editat Octombrie 22, 2013 de Aran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 un SUV nu poate avea o reflexie atat de mare. e o bordura circulara doar. (partea alba e bordura luminata de sus,ce reflecta lumina, iar cea intunecata e umbra de la bordura. on topic: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aran Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Multumesc, Adrian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 baaaa! ce-are ma grasu' ala cu saracu mitz? Vrea sa vada din ce e facut ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 O pagina Facebook cu fotografii inedite ale Romaniei motorizate, printre care una din fotografii are si comentarii amuzante.( eu nu vad nici o reflexie a vreunui SUV) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1459286757628964&set=a.1398101820414125.1073741826.1398076253750015&type=1&theater Ba nu , este reflexia unui Tuareg , dupa ornamentele cromate de la geam , poate fi modelul fabricat in 2008 . Nu va suparati pe mine dar numai un retardat poate vedea reflexia unui SUV ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Ba nu , este reflexia unui Tuareg , dupa ornamentele cromate de la geam , poate fi modelul fabricat in 2008 . Nu va suparati pe mine dar numai un retardat poate vedea reflexia unui SUV ! Fara suparare dar cred ca esti putin cam dur in exprimare,....puteai sa-i explici cum a facut-o Adrian si atat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Fara suparare dar cred ca esti putin cam dur in exprimare,....puteai sa-i explici cum a facut-o Adrian si atat . Era vorba de persoana care a dat coment pe facebook si nici decum de motoristul care a preluat si postat aici . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Tot din Ciucas: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Doctor X: eu tot pt continua am papat-o, insa la mine erau in spate militienii,cu MCV ul, si n-am contestat pt ca 100% baietii m-au si filmat...si n-avea sens I-am zis sa-mi dea pt orice altceva (mi se pare de k.k.t. 30 zile pt o linie continua) dar n-a vrut neam... asta e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Era vorba de persoana care a dat coment pe facebook si nici decum de motoristul care a preluat si postat aici . Scuze, nu am fost eu atent . Cateva tot de toamna: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Si una de la sora mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 shooting ad-hoc la servici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 ce o fi fost weekendul asta , erau pline parcurile de oameni cu DSLR-ul de gat ! si copii sugari aveau DSLR-uri ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 ce o fi fost weekendul asta , erau pline parcurile de oameni cu DSLR-ul de gat ! si copii sugari aveau DSLR-uri ) Frenezia aia de toamna,cand toti loserii fac aceleasi poze OVER and OVER again.... cu frunze, cu copaci, cu etc.La fel si primavar,a cu floricele,bobocei,same sh|t every year. Bineinteles, ca si eu fac la fel @warlock: misto rau Banditul tau. Imi place f mult cum inca-si pastreaza liniile clasice de naked. Toba aia e ca dracu, sunt sigur ca se incinge in draci si ca e si grea. In rest misto tare (mai ales suportii de genti). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate