Ekosekthor Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 ce-mi place ciclul asta al topicului unde discutia idioata intre fotografi si nefotografi tot ruleaza la infinit... photoshop, fara photoshop... raw sau jpeg... Totusi, nu intelg, de unde plm se strange atata aroganta de se ajunge iar si iar la aceleasi discutii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 Fiind totul despre fotografie pe un singur thread, se ajunge in mod inevitabil la repetarea discutiilor. Probabil si alte subiecte se repeta ciclic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 m3n, vad ca repeti ostentativ chiar clipul/metafora aia cu bormasina si nu inteleg unde bati sau poate umorul tau e prea fin pt mine, e cumva sub radarul meu de meltean ) el e doar ironic si comic ma. trebuie doar sa-l intelegi, ca nu e baiat rau. ii place sa ti le serveasca la fileu. Acum decat chiar si DSLR urile si mirrorless urile sunt accesibile aproape oricui , precum si efectele predefinite din lightroom sau alte softuri de 'manareala', s-a impanzit internetul (in special site urile de social media,forumurile) de tot felul de fotografi wannabe... fotografi profesionisti cu "apostila" @gigi photography, si pozatori cu DSLR in oglinda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 el e doar ironic si comic ma. trebuie doar sa-l intelegi, ca nu e baiat rau. ii place sa ti le serveasca la fileu. fotografi profesionisti cu "apostila" @gigi photography, si pozatori cu DSLR in oglinda. somer... nesomer te astept cu berea man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 (editat) ce-mi place ciclul asta al topicului unde discutia idioata intre fotografi si nefotografi tot ruleaza la infinit... photoshop, fara photoshop... raw sau jpeg... Totusi, nu intelg, de unde plm se strange atata aroganta de se ajunge iar si iar la aceleasi discutii... Daca tie schimbul de replici pe tema foto ti s-a parut o discutie idioata,permite-mi sa-ti cataloghez interventia ta ca fiind si mai idioata. Era mai elegant din partea ta daca intrerupeai discutia cu niste poze (ca sa nu zic fotografii). De data asta eventual in care nimereai focusul el e doar ironic si comic ma. trebuie doar sa-l intelegi, ca nu e baiat rau. ii place sa ti le serveasca la fileu. Poate e un fileu pt nivelul tau, cel putin pana acum ianachim nu mi-a servit nici una "la fileu", ca sa zic asa:) Si hai sa mai bagam si poze totusi: Editat Octombrie 30, 2013 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 expresia este A RIDICA LA FILEU..... serviciul se face de pe FUNDUL TERENULUI..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 somer... nesomer te astept cu berea man pai.... n-a mai ramas nimic atunci. dar daca mai vii pe aici, te astept eu cu berea. Poate e un fileu pt nivelul tau, cel putin pana acum ianachim nu mi-a servit nici una "la fileu", ca sa zic asa:) n-ai inteles nimic. in fine. era o expresie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 (editat) De data asta eventual in care nimereai focusul Da... uitasem... fotografia inseamna focus.... si incadrare pe mijloc. Am pus o POZA ca sa intrerup discutia care in continuare o cataloghez ca fiind dioata (atata timp cat printre noi nu e nici un Joe McNally doar critici de la acel nivel). A, si sa stii ca eu am generalizat cand am spus de discutie ca este idioata, nu am aratat cu degetu spre nimeni. Editat Octombrie 31, 2013 de Ekosekthor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 (editat) Vad ca nu se mai cearta nimeni . Mai pun si eu cateva poze : O " domsoara " O mobra , ziua ( sa aveti subiect de discutii ) Focul nordic sau cum sa-ti topesti parasolarul Editat Octombrie 31, 2013 de Arthur TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Da... uitasem... fotografia inseamna focus.... si incadrare pe mijloc. Am pus o POZA ca sa intrerup discutia care in continuare o cataloghez ca fiind dioata (atata timp cat printre noi nu e nici un Joe McNally doar critici de la acel nivel). A, si sa stii ca eu am generalizat cand am spus de discutie ca este idioata, nu am aratat cu degetu spre nimeni. Fotografia are interpretari diferite pentru fiecare , am vazut asta (si da, sunt sigur ca la poza aia cu fata, ai vrut special sa pui focusul pe masinile alea,si nu pe persoana. Sunt curios ce anume ai vrut sa sugerezi prin plasarea focusului acolo). Asta daca nu cumva, ti-a iesit gresit focusul ..... Da,nu e nimeni Joe McNally pe aici, dar asta nu inseamna ca daca nu suntem la nivelul lui trebuie sa stam si sa tacem si sa nu comentam sau sa nu purtam discutii despre fotografie. Daca e idioata, nu inteleg de ce te bagi in seama inutil... mai ales ca nu contribui cu nimic util,ci doar pui gaz pe foc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 (editat) si da, sunt sigur ca la poza aia cu fata, ai vrut special sa pui focusul pe masinile alea,si nu pe persoana. Sunt curios ce anume ai vrut sa sugerezi prin plasarea focusului acolo) din cate imi aduc eu aminte am precizat ca: Focalizat pe tipa si reincadrat fara AE-L. AStfel focusu s-a mutat pe masini la declansare. Reincadrat fara AE-L/af-l inseamna ca am declansat/reincadrat fara sa tin apasat butonu care blocheaza focusu si expunerea si s-a mutat focusu mai sus fara sa fie cu intentie. Pot da mai multe detalii daca nu s-a inteles prima data. Daca e idioata, nu inteleg de ce te bagi in seama inutil... mai ales ca nu contribui cu nimic util,ci doar pui gaz pe foc... Nu credeam ca reusesc sa pun gaz pe foc si nici nu intentionam asta. De fapt dintre toti, tu esti singurul care a reactionat negativ cand am spus ca este idioata discutia aia. Editat Octombrie 31, 2013 de Ekosekthor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Imi dau seama cat e lumea de prinsa in discutii din moment ce nu mai are nimeni timp sa-mi critice poza cu mobra . Poate va mai distrag atentia : , O seara faina domnilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Am incercat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Nu credeam ca reusesc sa pun gaz pe foc si nici nu intentionam asta. De fapt dintre toti, tu esti singurul care a reactionat negativ cand am spus ca este idioata discutia aia. Daca intri intr-o camera si in camera e un individ si tu strigi "(cuvant jignitor)" sunt sigur ca nu te refereai la el,chiar daca nu i te-ai adresat direct... Intelegi unde bat... @todea: cu ce e facuta poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndaRali Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Cu lumia 520 si putin lucrat la contrast.Sa inteleg ca a iesit bine?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Cu lumia 520 si putin lucrat la contrast.Sa inteleg ca a iesit bine? ) nu nu, focusul e pe stalpul din stanga. ...glumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 (editat) (atata timp cat printre noi nu e nici un Joe McNally doar critici de la acel nivel). M-a sunat McNally si m-a rugat sa pun eu o poza ca el nu are nimic special pregatit Editat Octombrie 31, 2013 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 todea & cap0ne: la colt cu voi, ce-s cu pozele astea centrate si in focus ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 (editat) Atentie, poza post-procesata! https://picasaweb.google.com/lh/photo/HcnjKeWKH02wML43zmqjHdMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink Editat Noiembrie 1, 2013 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 bai, ce soft de prelucrat pozele imi recomandati. am folosit Capture NX2 care mi-a satisfacut pe deplin cerintele. parca am mai incercat candva lightroom dar mi s-a parut cam complicat. Capture NX2 nu-l mai pot folosi din cauza ca era trial, iar ca sa-l cumpar era vreo 170GBP vreau ceva usor de utilizat care sa nu-mi dea batai de cap la a edita o poza. nu vreau high tech si nici ca sa-mi pun @Photography p.s. sa fie si freee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 Incearca Gimp. E open source si e destul de user freindly - pentru niste levels, contrast, saturatie si sharp e numai bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 Picasa e simplu de folosit, are si tot felul de preseturi and stuff. Si pt cultura foto http://www.beforethey.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 Picasa e simplu de folosit, are si tot felul de preseturi and stuff. Si pt cultura foto http://www.beforethey.com/ Multumesc pt cultura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 Un set "noroios": Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate