Kalashnikov545 Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Doar ma laud ... fanta de lumina, off-side mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Nu e vorba de lumina aici ... nu intelegi esenta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 ai/ati futut-o macar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Nu vreau sa ma laud aiurea, nu, desi mi s-a propus clar, insa trecutul femeii e dubios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Nu vreau sa ma laud aiurea, nu, desi mi s-a propus clar, insa trecutul femeii e dubios. sa inteleg ca tu strici doar printese virgine? ala cu umbrela trebuia sa se ascunda, se vede aiurea un gura casca acolo. ai/ati futut-o macar? bilute, du-te tu si invata-i cum se pozeaza asa "subiecte" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Da, doar virgine. Nu asta era ideea, sa ne vedem toti in poza, ci l-am tras asa mai pe sustache. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Nu vreau sa ma laud aiurea, nu, desi mi s-a propus clar, insa trecutul femeii e dubios. pai cois, n-ai cum sa te lauzi:)) de aia ti-a si PROPUS, pt ca are un trecut DUBIOS Si acum pune si cadrul pe care vroiai sa-l faci, ca asta cu oglinda e fail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Cateva portrete . . . intunecate : , , , , . O seara faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 DSC_0169.jpg Color, şi din faţă.... Ca de la spate arată bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 DSC_0169.jpg Dude, asta-i cheap p0rn... i se vede (cuvant urat), ce dracu'.... Pune-i niste lenjerie intima,joaca-te cu umbrele,cu formele,cu lumina.. Deci poza asta eu n-as pune-o nici ca poza de profil pt una care face videochat....e vulgara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 Dude, asta-i cheap p0rn... i se vede (cuvant urat), ce dracu'.... Sau macar s-o prinda cu niste scotch trasnparent ca atarna . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 Da, doar virgine. Nu asta era ideea, sa ne vedem toti in poza, ci l-am tras asa mai pe sustache. Nu vreau sa ma laud aiurea, nu, desi mi s-a propus clar, insa trecutul femeii e dubios. coa.... pu.la nu stie carte. pui in manson pe obiectiv, si focalizezi la interior. nu conteaza trecutul ei, ci ca i-o dai la buci. Sau macar s-o prinda cu niste scotch trasnparent ca atarna . . . gras porcu... ete atata sorici avea. Dude, asta-i cheap p0rn... i se vede (cuvant urat), ce dracu'.... Pune-i niste lenjerie intima,joaca-te cu umbrele,cu formele,cu lumina.. Deci poza asta eu n-as pune-o nici ca poza de profil pt una care face videochat....e vulgara... daca o punea dincolo la pasionatii de sex, era mai ok. poza e frumoasa in felul ei, doar ca-i atarna membrana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 Da, e oleaca fleica. Dude, asta-i cheap p0rn... i se vede (cuvant urat), ce dracu'.... Pune-i niste lenjerie intima,joaca-te cu umbrele,cu formele,cu lumina.. Deci poza asta eu n-as pune-o nici ca poza de profil pt una care face videochat....e vulgara... bingo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 si pt ca mi-e dor de vacanta .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 si pt ca mi-e dor de vacanta .. aloooo cata impertinenta.... strici ...TREABA ...la baieti..... acum sa vezi cum se schimba nr de telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 tot seara..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 mi-e dor de vacanta .. Si mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 De cate ori imi sare in ochi topicul asta citesc "Pasionati de FOFO" ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 pai la ce poze erau mai devreme citesti pe aproape niko )) @ianachim de ce domnu? atunci sa fie spre seara ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 (editat) pai la ce poze erau mai devreme citesti pe aproape niko )) @ianachim de ce domnu? atunci sa fie spre seara ... bineeeee Editat Noiembrie 5, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 bineeeee deci e bine asa? asta asa in loc de buna dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Pozele tale par a fi de basme.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate