Proxi Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 Misto alea cu triburi (si subiectul e tare). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 F reusite noroioasele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 Halloween . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 S-a uscat dovleacu'.Noroc cu poza proaspata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 Uber tari pozele cu triburile. o poza mai vintage de acum 2 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Halloween . . . Hands of the dead. Umbla la balansul de alb, sa dai pielii o culoare sanatoasa. Anul trecut, pe vremea asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 hermeneutica pixelilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Daca tot eram in trecere, m-am gandit sa ma opresc si sa trag vreo doua poze de sus... Toamna nu e chiar asa de interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Editia de toamna retro ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Scuzati-ma, am gresit usa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 "naked"....in the woods. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 cos cu fructe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 warlock, cateva precizari,daca-mi permiti. e simpatic cosuletul dar poza pare facuta...cu un telefon. predomina balansul prea cald. si daca duceai cosul langa geam, sa obtii mai mult 'depth' (datoriat luminii), cred ca iesea mai ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 (editat) Am avut montat 18-55 pe camera, mi-a fost cam dificil lene sa pun pe cel de 50 (cu bagajele facute si cu un prichindel de 1 an nu aveam cum sa stau mult). Am "avut" doar lumina zilei... seara nu am mai avut energie pentru reconstitui scena cu lumini adecvate / trepied. Imaginea e prelucrata, am atenuat putin zonele mai luminoase. Editat Noiembrie 4, 2013 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Doar ma laud ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Doar ma laud ... fanta de lumina, off-side mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Nu e vorba de lumina aici ... nu intelegi esenta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 ai/ati futut-o macar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Nu vreau sa ma laud aiurea, nu, desi mi s-a propus clar, insa trecutul femeii e dubios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Nu vreau sa ma laud aiurea, nu, desi mi s-a propus clar, insa trecutul femeii e dubios. sa inteleg ca tu strici doar printese virgine? ala cu umbrela trebuia sa se ascunda, se vede aiurea un gura casca acolo. ai/ati futut-o macar? bilute, du-te tu si invata-i cum se pozeaza asa "subiecte" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Da, doar virgine. Nu asta era ideea, sa ne vedem toti in poza, ci l-am tras asa mai pe sustache. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Nu vreau sa ma laud aiurea, nu, desi mi s-a propus clar, insa trecutul femeii e dubios. pai cois, n-ai cum sa te lauzi:)) de aia ti-a si PROPUS, pt ca are un trecut DUBIOS Si acum pune si cadrul pe care vroiai sa-l faci, ca asta cu oglinda e fail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Cateva portrete . . . intunecate : , , , , . O seara faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 DSC_0169.jpg Color, şi din faţă.... Ca de la spate arată bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate