ianachim Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 Ianachim, poza cu cartuse e a ta? as folosi-o un pic asta a fost TARE..... LOGIC ca toate pozele postate sunt FACUTE DE MINE lasa pe pm un mail sa ti dau la dim mai mari si alte pozitii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 Credinta : , , , . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 12, 2013 Share Postat Noiembrie 12, 2013 Contax 139 Quartz + Zeiss Tessar 45mm f2 + Kodak ISO 200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 copiat de pe topicul vecin: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 Contax 139 Quartz + Zeiss Tessar 45mm f2 + Kodak ISO 200 ceva asemanari...... macar zi mi si mie daca tot ai enumerat SCULELE folosite ...unde ai FOCALIZAT??? ca nu vad nimic clar in poza ta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SkyWay Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 (editat) Averea: ) Editat Noiembrie 13, 2013 de SkyWay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 ianachim: am enumerat alea pt ca e o poza pe film,si poate era cineva interesat. Sa nu crezi ca-s cine stie ce scule... Iar vis a vis de focus, e undeva prin zona rezervorului /casca /semighidoane...Era pe inserate si nu ma descurc deloc cu focusul cu ecran din ala cu rupere de imagine (cum au astea pe film)...Intr-adevar, poza nu e un exemplu de sharpness...dar pana la urma nu despre asta e vorba. Poza in sine nu e cine stie ce poza stralucita:), partea cu focusul putin neclar...nu ma deranjeaza LE: mai bag una, facuta la inceperea sezonului, prin Martie 2013, tot pe film, cu o trompeta de slr canon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 (editat) Ce titlu i-ai dat? Cu rabla-n-izlaz? Rabla-Morgana? Rabla-la-spalatoare? Editat Noiembrie 14, 2013 de Adam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 "Arta-centrata" sau "Dimbovita III" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 ianachim: am enumerat alea pt ca e o poza pe film,si poate era cineva interesat. Sa nu crezi ca-s cine stie ce scule... Iar vis a vis de focus, e undeva prin zona rezervorului /casca /semighidoane... Era pe inserate si nu ma descurc deloc cu focusul cu ecran din ala cu rupere de imagine (cum au astea pe film)... Intr-adevar, poza nu e un exemplu de sharpness...dar pana la urma nu despre asta e vorba. Poza in sine nu e cine stie ce poza stralucita:), partea cu focusul putin neclar...nu ma deranjeaza LE: mai bag una, facuta la inceperea sezonului, prin Martie 2013, tot pe film, cu o trompeta de slr canon si eu care credeam ca aici se pun pozele care "macar" crezi tu ca ti au iesit ok..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 Ce titlu i-ai dat? Cu rabla-n-izlaz? Rabla-Morgana? Rabla-la-spalatoare? Tare asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 (editat) "Arta-centrata" sau "Dimbovita III" De fapt e "Rhine", by Gursky ))) si eu care credeam ca aici se pun pozele care "macar" crezi tu ca ti au iesit ok..... te-ai inselat, eu doar incerc sa ma inscriu in acelasi sir cu ceilalti care posteaza nu vreau sa eclipsez pe nimeni:)) Editat Noiembrie 14, 2013 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 De fapt e "Rhine", by Gursky ))) În cazul ăsta trebuia să ștergi motocicleta în Photoshop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 te-ai inselat, eu doar incerc sa ma inscriu in acelasi sir cu ceilalti care posteaza nu vreau sa eclipsez pe nimeni:)) Try us! Promit ca n-o sa crap de ciuda dupa ce iti pui portofoliul pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 Try us! Promit ca n-o sa crap de ciuda dupa ce iti pui portofoliul pe forum. Eram ironic, Doctore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 (editat) GOANGELE mele.... Editat Noiembrie 14, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 astea-s din perioada Nex? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 sony nex 7 cu sony 24/1.8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 scula criminala nex 7 ala, mai ales cu 24 1.8..... nu poti sa vrei altceva pe motor. mic, compact, beton. eu car un 5D cu 24mm 1.4 si ca marime,greutate......nu se compara....... + ca tu poti face pozele fara sa dai jos casca fara nimic... meserie... pacat MARE ca l-ai dat (daca l-ai dat deja) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 scula criminala nex 7 ala, mai ales cu 24 1.8..... nu poti sa vrei altceva pe motor. mic, compact, beton. eu car un 5D cu 24mm 1.4 si ca marime,greutate......nu se compara....... + ca tu poti face pozele fara sa dai jos casca fara nimic... meserie... pacat MARE ca l-ai dat (daca l-ai dat deja) Iote un unpgrade, daca vrea sa ramana la Sony: http://www.engadget.com/2013/10/16/sony-alpha-7-7r/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 Iote un unpgrade, daca vrea sa ramana la Sony: http://www.engadget.com/2013/10/16/sony-alpha-7-7r/ nu l am dat ca nu l am pus la vanzare cat despre un upgrade nici gand vreau sa ma plimb cu mobra cat mai mult asa ca vad cate mai multe nici decum sa imi mai cumpar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 Pentax z70+kodak colorplus 200: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 16, 2013 Share Postat Noiembrie 16, 2013 te plictisesti sau chiar nu ti-ai dat seama ce-ai fotografiat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 16, 2013 Share Postat Noiembrie 16, 2013 Imi dau seama ca vrei sa o arzi dur pe aici, insa jur ca nu inteleg ce vrei sa zici, mai ales ca nu ai postat vre-o fotografie mai interesanta decat creanga din balta, sa fie ca punct de reper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorhead23 Postat Noiembrie 16, 2013 Share Postat Noiembrie 16, 2013 te plictisesti sau chiar nu ti-ai dat seama ce-ai fotografiat? Mie nu mi se pare ca a fotografiat ceva,poate a declansat aparatul,fotografiat inseamna mult mai mult de atat,sa fim seriosi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate