Metal Heart Postat Decembrie 29, 2013 Share Postat Decembrie 29, 2013 Apus Si una cu... oglinzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 29, 2013 Share Postat Decembrie 29, 2013 (editat) Azi si ieri,prin Botanica. Editat Decembrie 29, 2013 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Decembrie 29, 2013 Share Postat Decembrie 29, 2013 Cateva poze de sfarsit de an : , , , , , , , . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Decembrie 29, 2013 Share Postat Decembrie 29, 2013 Mi place cateva, cele cu interiorul tabului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 29, 2013 Share Postat Decembrie 29, 2013 TAB ul ala nu se poate reconditiona? cui apartine? Mi-ar placea sa vad un atelier plin de baieti calare pe restaurarea tabului,ce meserie ar iesi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Decembrie 30, 2013 Share Postat Decembrie 30, 2013 Fratii Cristescu au achizitionat cateva " epave " de la armata pe care le-au expus pe proprietatile lor . De exemplu TAB-ul in cauza sau IAR-ul de pe Sagului . Nu cred ca se va apuca nimeni sa le mai refaca vreodata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Decembrie 31, 2013 Share Postat Decembrie 31, 2013 http://www.huffingtonpost.com/2013/12/23/photos-of-the-year_n_4493077.html#slide=3270518 In josul paginii este un slideshow cu mai multe fotografii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Decembrie 31, 2013 Share Postat Decembrie 31, 2013 ... poze prin casa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Ianuarie 1, 2014 Share Postat Ianuarie 1, 2014 semnatura aia strica poza foarte mult... Pt cei care inca pozeaza pe film: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Ianuarie 1, 2014 Share Postat Ianuarie 1, 2014 Canon 50D+Vivitar 135mm f2.8 +50mm F1.8 II Iesirea Botosani-Suceava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 Salut si la multi ani . , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 Pun pariu ca undeva acolo jos pe strada, in intuneric e si o motocicleta parcata ) Like pentru poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 skvj : nu esti deloc critic cu tine.Nu mai poza si nici posta genul ala de poze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 (editat) Salut si la multi ani . La multi ani si tie! Dupa EXIF se pare ca ai fotografiat din mana (la diafragma maxima si ISO500). Cred ca puteai face cateva "artificii" pentru a creste profunzimea si a scadea timpul de expunere: treci pe manual, masoara "spot" pe prima salva de artificii si la urmatoarele s-ar putea sa poti trage la f/5,6 sau f/8 si macar la 1/30 s. Parerea mea... Exemplu: masurat "spot", 300mm, f/5.8, 1/160 s, ISO 100, tras din mana. E adevarat ca n-am nimic altceva luminat in cadru in afara de luna, dar se poate. Oricum, pentru artificii e recomandat sa folosesti un trepied si timpi de expunere lungi (2 - 10 secunde). Editat Ianuarie 2, 2014 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 (editat) La multi ani si tie!Dupa EXIF se pare ca ai fotografiat din mana (la diafragma maxima si ISO500). Cred ca puteai face cateva "artificii" pentru a creste profunzimea si a scadea timpul de expunere: treci pe manual, masoara "spot" pe prima salva de artificii si la urmatoarele s-ar putea sa poti trage la f/5,6 sau f/8 si macar la 1/30 s.Parerea mea... Exemplu: masurat "spot", 300mm, f/5.8, 1/160 s, ISO 100, tras din mana. E adevarat ca n-am nimic altceva luminat in cadru in afara de luna, dar se poate. Oricum, pentru artificii e recomandat sa folosesti un trepied si timpi de expunere lungi (2 - 10 secunde).alooo nenea doc ....in primul rand LA MULTI ANI !!!! secondo. pe ce parte a lunii" esti matale ca mie asa imi da..... Editat Ianuarie 2, 2014 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 alooo nenea doc .... in primul rand LA MULTI ANI !!!! secondo. pe ce parte a lunii" esti matale ca mie asa imi da..... La multi ani si tie! Io eram in balcon cand am vazut luna asta, numai ca era octombrie si (deja) anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 (editat) La multi ani! De sezon,..din Pta. Constitutiei: Editat Ianuarie 3, 2014 de SDS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 4, 2014 Share Postat Ianuarie 4, 2014 Timisoara , noaptea : , , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 4, 2014 Share Postat Ianuarie 4, 2014 Timisoara , noaptea Fotografiezi din mana la diafragma maxima, pentru ca ai lumina putina, si pierzi din vedere faptul ca profunzimea scade drastic. A doua poza e total neclara. Obiectivele "luminoase" sau "rapide" sunt folosite in special pentru abilitatea de a separa subiectul de fundal, nu neaparat in conditii de lumina slaba. Parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Ianuarie 4, 2014 Share Postat Ianuarie 4, 2014 Fotografiezi din mana la diafragma maxima, pentru ca ai lumina putina, si pierzi din vedere faptul ca profunzimea scade drastic. A doua poza e total neclara. Obiectivele "luminoase" sau "rapide" sunt folosite in special pentru abilitatea de a separa subiectul de fundal, nu neaparat in conditii de lumina slaba. Parerea mea... ^ what he said & WB??? Si ca sa-l bantui iar pe ianachim,de data asta am fost in padure,dupa pasarele, si nu in Botanica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Ianuarie 4, 2014 Share Postat Ianuarie 4, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorhead23 Postat Ianuarie 4, 2014 Share Postat Ianuarie 4, 2014 IMG_1613.jpg Ce vedem aici si nu ne dam seama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Ianuarie 5, 2014 Share Postat Ianuarie 5, 2014 Asta: Adaptor M42 Nikon cu lentila corectoare pentru focus la infinit. Am focalizat pe lentila si de aici efectul asta de "vedem si nu stim ce". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 5, 2014 Share Postat Ianuarie 5, 2014 Fotografiezi din mana la diafragma maxima, pentru ca ai lumina putina, si pierzi din vedere faptul ca profunzimea scade drastic. A doua poza e total neclara. Obiectivele "luminoase" sau "rapide" sunt folosite in special pentru abilitatea de a separa subiectul de fundal, nu neaparat in conditii de lumina slaba. Parerea mea... Salut ! Pot sa te contrazic ? Pozele au fost facute de pe trepied , unul mai gingas , dar a fost un trepied iar setarile au fost : la prima poza si la urmatoarele doua . Declansarea a fost lasata pe seama timer-lui deoarece nu am declansator cu cablu . Culorile predominante sunt cele de la iluminatul stradal si chiar asta imi place . De exemplu , la cateva sute de metri in amonte pe " fluviul " Bega am avut urmatoarele nuante : . Verdele este de la o terasa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate