urzica Postat August 7, 2005 Autor Share Postat August 7, 2005 reydan, SUPER tare siteul! Foarte multe poze frumoase! Hai sa pun si eu cateva! : Sunt depaaaarte de a fi f.reusite, sau "artistice", dar.. 216183[/snapback] Prima! Frumoasa! Tare! Cool! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat August 7, 2005 Share Postat August 7, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 (editat) In caz ca aveti poze si nu aveti unde sa le puneti, mai jos aveti cateva optiuni legate de spatii moka pe servere: www.photobucket.com - spatiu de 25MB - deci e mic. www.photosite.com - limitare la 150 poze. http://www.imageshack.us - poti face upload la oricat de multe poze care sa fie insa de maxim 1024 kb. Problema este ca fiecare poza are link-ul ei separat si nu poti face albume. http://www.fotopic.net/ - Limitare la 250 MB. Fara limitare la dimensiuni/marime la poze. Pana acum cea mai buna oferta si ma apuc sa-mi fac cont deoarece am atins limita de 250 poze de la webshots.com www.lx.ro - gazduire moka, 350MB spatiu pe disc (destul) , dar trebuie sa te apuci sa-ti faci site, etc-etc. www.dap.ro - se incarca al naibii de greu. M-am plictisit cat am asteptat. USphoto.ro - spatiu..secret ? Nu e specificat clar nicaier. Intr-un album poti baga maxim 25 poze. Avantaje: iti poate prelua detaliile tehnice de la poza daca faci upload pozei originale. Dezavantaje: 1. poate fi copiata la fel de usor poza originala, deci e aiurea. 2. Dupa 18 luni daca nu comanzi nimic de la ei, ai contul sters 3. Nu ai un link propriu al tau, fiecare album al tau primeste un alt link. Editat August 9, 2005 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urzica Postat August 10, 2005 Autor Share Postat August 10, 2005 Zambete de brasovence Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 Iti plac femeile suspect de mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 ee..asta e f bine..si mie imi plac asa ca ar trebui s-o lasam sa mai posteze.. apropo, site-uri cu nuduri interesante stiti? eh, o pasiune veche.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 Foarte foarte frumoase pozele!!! . Am si eu multe poze dragute pe aceasta pagina. Pozele sunt la galerie Sper sa va placa, si inca odata felicitari pentru pozele voastre minunate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urzica Postat August 10, 2005 Autor Share Postat August 10, 2005 Iti plac femeile suspect de mult 221174[/snapback] Inca nu te-ai obisnuit cu ideea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 Cateva poze cu fiica mea si altele. Cele alb negru nu sunt creatia mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 Mai am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALO Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 la noi in tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 apropo, site-uri cu nuduri interesante stiti? 221175[/snapback] http://www.photosig.com/go/photos/browse?sort=rating-d trebuie sa-ti faci user cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat August 13, 2005 Share Postat August 13, 2005 sa nu ma injurati, dar vand un aparat foto slr cu film la super pret /index.php?showtopic=25092 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 13, 2005 Share Postat August 13, 2005 www.fotografiilemele.ro Asta-i un site al unui prieten de-al meu! Are niste poze foarte interesante! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat August 15, 2005 Share Postat August 15, 2005 hai ca n-am mai pus de mult poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat August 15, 2005 Share Postat August 15, 2005 Eu sunt pasionat de peisajele industriale in paragina in principal.. mai am poze si cu alte genuri, dar nu reusesc sa gasesc CD-urile, cred ca le-am lasat acasa la Iasi Aaa... pt pozele astea era sa iau bataie de la un paznic: cica n-am voie sa pozez obiectivul Imi cer scuze pentru incadrarea si calitatea celor cu asfintitul, dar conduceam in momentul in care am facut pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat August 15, 2005 Share Postat August 15, 2005 poze ( nu ma pricep ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 ati lasat balta pasiunea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 ati lasat balta pasiunea? 239424[/snapback] nicidecum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 http://hell.fotopic.net Cu ceva poze de pe la noi, ceva poze de pe la ei... si ceva MACRO-uri! pentru amatori. Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Septembrie 17, 2005 Share Postat Septembrie 17, 2005 1 Boomshakalaka, facuta marti la Vadu Rosu langa Brasov 2 Same as 1 3 La Henri Coanda lumea e sincera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 link nuduri alb-negru..e tare http://www.odysseyimages.net/behind.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 Din motive de siguranta sunt mici (da' frumoase)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soricelu` Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 Nu prea mai am ce sa postez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 O poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate