Doctor X Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 Dimineata in parc: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 pentru cine are catel, p[isica sau veverita, ii poate pune la pozat cu sufletul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 foarte misto poza. felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 foarte misto poza. felicitari! Multam frumos! Bonus: una dinainte de decolare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 itsy bitsy Sportiv paianjenul sau cel putin in trend cu culorile actuale(neon) ale echipamentelor sportive... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 Sara pe deal: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Akbert Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 de ieri, coborarea spre Novaci, dinspre Ranca: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 Pustoaica mea, fotomodel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 poate cineva sa-mi spuna cum functioneaza acel selfie stick pe care se monteaza camera foto? adica, cum reusesti sa declansezi aparatul de la butonul stick-ului? Are ceva prins pe declansator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 Timer? App? Remote controller? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 pai nu am pe aparat bluetooth sau wireless, si sunt bete care au buton pe ele,dar nu stiu cum anume conectez butonul de declansare la aparatul meu. Ca aparatul are mufe pt trepied-stick, alimentare curent si transfer date usb,dar atata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 Selfie stick-ul e in general pentru telefon. Daca vrei sa folosesti un aparat foto, il pui pe timer. Sunt 3 tipuri de SS: -ss fara buton -ss cu mufa jack, la care pe android intrii in camera foto la setari si activezi functia de "take photo with volume button" -ss cu bluetooth, nu mai are sens sa detaliez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Dimineața pe răcoare: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Foarte faina ultima poza cu paianjenul si picaturile. Niste zburatoare si de la mine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 AeroDrive Iasi 2015: (scuze pentru logo, era pentru ... o chestie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasquinel Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Să fim în trend zic: P.S.: De fapt testam trepiedul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Fain. Eu am ars-o la o cursa de ciclism (caritate) acum vreo 2-3 weekenduri, am facut foto pt ei...marfa Irlanda, mai ales zona de vest (Mayo) in care am fost. Oi peste tot Cred ca o sa ma bag la o tura in zona aia doar pt peisajele superbe...ca n-am avut timp sa fac nimic "pt mine". PS: un 5DMK3 ar fi fost superb, insa chiar si 6Dul face treaba decenta (am folosit un 70-300 L). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 E facuta cu telefonul din pacate, tare bun ar fi fost un dslr atunci ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Tot cu telefonul facuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Voi aici postati chiar orice click dati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 de vreme ce thread-ul se cheama "PASIONATI DE FOTO" si nu "fotografi profesionisti cu fotografii date drek" ....yeah, postam ce clickuri vrem noi, ca suntem pasionati de ele. Posteaza si tu vreo 2 clickuri d`alea la deruta ca ale lui Stefan, de mai sus, ca-s asa curios ca nu stiu unde o sa dorm la noapte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Voi aici postati chiar orice click dati? IGNORE » Post actualizat in 17 Jun 2015 19:34 de vreme ce thread-ul se cheama "PASIONATI DE FOTO" si nu "fotografi profesionisti cu fotografii date drek" ....yeah, postam ce clickuri vrem noi, ca suntem pasionati de ele. Posteaza si tu vreo 2 clickuri d`alea la deruta ca ale lui Stefan, de mai sus, ca-s asa curios ca nu stiu unde o sa dorm la noapte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Este gresit titlul topicului. Este doar ptr level pro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate