florinelu07 Postat Aprilie 23, 2018 Share Postat Aprilie 23, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 23, 2018 Share Postat Aprilie 23, 2018 Dar parca iti plac prea mult pozele facute cu teleul in ultima vreme Mi-e lene să-l schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 4, 2018 Share Postat Mai 4, 2018 doar "sapuniera" o aveam la indemana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 7, 2018 Share Postat Mai 7, 2018 Atmosferă... P.S. Constat, cu părere de rău, că nu mai sînt pasionat de foto... Adică nu-mi mai arde să fotografiez, ci doar să privesc și să apreciez ce fac alții... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 7, 2018 Share Postat Mai 7, 2018 P.S. Constat, cu părere de rău, că nu mai sînt pasionat de foto... Adică nu-mi mai arde să fotografiez, ci doar să privesc și să apreciez ce fac alții... Dupa o varsta, asa o sa se intample si cu f*tutul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 7, 2018 Share Postat Mai 7, 2018 Metale, ce trist esti ma ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 7, 2018 Share Postat Mai 7, 2018 Dupa o varsta, asa o sa se intample si cu f*tutul. Tu de unde știi? Vorbești din experiență? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 7, 2018 Share Postat Mai 7, 2018 Inca nu. Da’ mi.au zis si mie ai’ mai batrani ca mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 7, 2018 Share Postat Mai 7, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 9, 2018 Share Postat Mai 9, 2018 ... P.S. Constat, cu părere de rău, că nu mai sînt pasionat de foto... Adică nu-mi mai arde să fotografiez, ci doar să privesc și să apreciez ce fac alții... La mine vine si pleaca cheful Oricum, mi-am redus semnificativ trusa fata de acum ceva ani. Momentan cred ca pot sta linistit si cu un singur obiectiv pe camera muuuult timp. Imi e si lene sa le schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 9, 2018 Share Postat Mai 9, 2018 depinde si de camera&obiectiv... » Post actualizat in 09 May 2018 12:37 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 Sau asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 Dupa o varsta, asa o sa se intample si cu f*tutul. True, dupa aia ajungi sa iti iei VFR 800 dupa ce ai avut VTR si RSV 1k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 Si targa pentru moto sau dispozitiv de iesit de sub motocicleta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 True, dupa aia ajungi sa iti iei VFR 800 dupa ce ai avut VTR si RSV 1k Stii cum se zice: abia astept sa-mi moara puIa ca sa ma concentrez doar pe alcool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 La prigorii: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoadChan Biker Postat Iunie 7, 2018 Share Postat Iunie 7, 2018 ^ Ultima e faina Cherven, Bulgaria. Superba fotografia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 25, 2018 Share Postat Iunie 25, 2018 foloseste cineva Sony a7 mk1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elikratos Postat Iunie 25, 2018 Share Postat Iunie 25, 2018 Detalii la Zalan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 25, 2018 Share Postat Iunie 25, 2018 Ieri: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Iunie 25, 2018 Share Postat Iunie 25, 2018 Misto poza doctore, foarte 3d ! Resize-ul il faci intr-un singur pas sau mai multi, cu sharpen intre resize-uri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 25, 2018 Share Postat Iunie 25, 2018 (editat) Misto poza doctore, foarte 3d ! Resize-ul il faci intr-un singur pas sau mai multi, cu sharpen intre resize-uri ? Mulțam! Resize fac doar pentru FB, un singur pas, direct din LR (latura lungă 2048 pixeli, sharpen for screen, standard). Pe Flickr le pun la dimensiunea originală. Editat Iunie 25, 2018 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Iunie 25, 2018 Share Postat Iunie 25, 2018 (editat) La flickr ma refeream, am crezut ca e micsorata poza Editat Iunie 25, 2018 de fuchsia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 25, 2018 Share Postat Iunie 25, 2018 (editat) La flickr ma refeream, am crezut ca e micsorata poza Share, BB code și aleg dimensiunea (de obicei medie, adică 800 pixeli latura lungă). Când postez, șterg ultima jumătate din link, cea care conține descrierea pozei. La panorame aleg dimensiuni mai mari. Editat Iunie 25, 2018 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasquinel Postat Iunie 25, 2018 Share Postat Iunie 25, 2018 https://fotografulanului.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate