Reaper Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Am si eu ceva poze de prin Afganistan insa am avut doua aparate vai steaua lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 trebuia sa verifici expunerea ca era foarte mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 trebuia sa verifici expunerea ca era foarte mare. ce faci ma baiete? si aici te regasesc? hai sa vedem ceva poze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 sunt din 2003 pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 cumpara cineva un Canon EOS Rebel GII cu obiectiv defect? Probabil se poate repara obiectivul,nu are lentile sparte doar ca nu mai focalizeaza cum trebuie.Eu nu il mai folosesc si ma gandeam ca o sa fie util cuiva.Pret foarte negociabil Pt detalii PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto90 Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 raven .... mai esti pe aici? bellbody? wallowar ??? felicitari tuturor care au postat in continuare pe acest topic si va rog frumos nu il lasati sa moara!!! e o placere sa vezi fotografii cum vezi pe aici ... asa ca va mai astept si pe voi si pe ceilalti .... equilibrum, toro, wan ted, crazy mobra etc .... hai la pozat ca vine iarna !!! Mircea Vrajitoru in grila de start a etapei nationale de la Pleven Bulgaria ( ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shortgal Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 la mare........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazymobra50 Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 (editat) hebe5p1n nu lasam topicul asta minunat sa moara Cred ca unii sunt plecati in vacanta(concediu) cum am fost si eu. Anu asta am ales muntele>PLecat in muntii Apuseni :aer curat,mancare sanatoasa, peisaje superbe ,nu tu internet nu tu tembelizor ce mai a fost o sapt de relaxare Cateva poze (mi-am luat aparat meserias Canon S3): Editat Septembrie 7, 2007 de crazymobra50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 8, 2007 Share Postat Septembrie 8, 2007 da, sunt pe aici, dar momentan nu am avut timp sa ma mai ocup de fotografie. am sa lucrez cateva zilele astea. nu va uit, citesc tot timpul pe aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Septembrie 8, 2007 Share Postat Septembrie 8, 2007 Nu e nu stiu ce ... dar mie imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Septembrie 8, 2007 Share Postat Septembrie 8, 2007 Scuze ca ma bag...dar e oarecum la subiect /index.php?...mp;#entry869864 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klahan Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 hebe5p1n nu lasam topicul asta minunat sa moara Cred ca unii sunt plecati in vacanta(concediu) cum am fost si eu. Anu asta am ales muntele>PLecat in muntii Apuseni :aer curat,mancare sanatoasa, peisaje superbe ,nu tu internet nu tu tembelizor ce mai a fost o sapt de relaxare Cateva poze (mi-am luat aparat meserias Canon S3): Ce este Photomatixu din ultima poza. Le prelucrezi? Le mai dai culori? Ca parca nu sunt naturale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazymobra50 Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 Ce este Photomatixu din ultima poza. Le prelucrezi? Le mai dai culori? Ca parca nu sunt naturale! Scarabeu ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vader Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 Nu lasam sa moara :-) eu urmaresc pentru ca am notificare pe mail cand se posteaza. poze n-am mai pus ca n-am mai facut ( mi-ar munca de ras sa-mi fie). Oricum, urmaresc cu cel mai mare interes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 (editat) cateva poze dar nus deloc cine stie ce...din pacate nu am mai avut timp si am observat foarte repede ca aparatul meu la lumina redusa imi blureaza pozele, chiar uneori si pe stativ...iar daca e lumina buna nici macar daca misc aparatul nu ies asa. tre sa descopar motivul... Editat Septembrie 10, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazymobra50 Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 cateva poze dar nus deloc cine stie ce...din pacate nu am mai avut timp si am observat foarte repede ca aparatul meu la lumina redusa imi blureaza pozele, chiar uneori si pe stativ...iar daca e lumina buna nici macar daca misc aparatul nu ies asa. tre sa descopar motivul... draga raven e normal sa iasa miscate pozele la lumina redusa pt ca aparatul isi ia automat timpul de expunere mai mare.daca ai lumina redusa nu ezita sa folosesti blitzul(cred ca poti regla intensitatea blitzului din meniu)noaptea e indicat un trepied,dar si pe trepied pot iesi imagini miscate pt ca atunci cand apesi pe boton se misca inevitabil un pic aparatu cu tot cu trepiedu.dar exista functiunea Self timer in meniu care declanseaza mai tarziu aparatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 la faza cu Self timer nu m-am gandit...merci mult de idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 (editat) cateva poze dar nus deloc cine stie ce...din pacate nu am mai avut timp si am observat foarte repede ca aparatul meu la lumina redusa imi blureaza pozele, chiar uneori si pe stativ...iar daca e lumina buna nici macar daca misc aparatul nu ies asa. tre sa descopar motivul... din cauza timpului de expunere. la settings folosesti auto iar la powershotul tau se mai intampla din cand in cand dude pe auto. de exemplu daca nu setezi corect scena sau focusezi multipoint isi alege singur un timp de expunere mai lung. Uita-te pe link, iti da cateva sugestii legate de autofocus si atentie la scena cand esti pe auto pentru ca in functie de ea iti regleaza timpii de expunere. self timer nu intra automat iar dupa prima foto cu self timer trece automat pe off deci iese din discutie. la iso mic crazymobra are dreptate, baga blitz cu incredere dar atentie la distanta fata de obiecte, blitzul nu e tocmai bun si se declanseaza tarziu (6sec) iar iso sub 80 nu stie deci pozele din garaj chiar nu prea aveau cum sa iasa extraordinar. Editat Septembrie 10, 2007 de sukhoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klahan Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Din pozele tale eu cred ca folosesti un ISO prea mare si ai zgomot de fond. incearca sa faci o poza cu cel mai mic ISO posibil(probabil 100), si cresti mult timpul pana obtii ceva corect expus. Si bineinteles cu timer dar nu este obligatoriu caci la timp de 30 sec nici nu mai conteaza. Poti sa intorci aparatul 3 sec cel putin in orice directie si nu se va vedea pe poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 (editat) Din pozele tale eu cred ca folosesti un ISO prea mare si ai zgomot de fond. incearca sa faci o poza cu cel mai mic ISO posibil(probabil 100), si cresti mult timpul pana obtii ceva corect expus. Si bineinteles cu timer dar nu este obligatoriu caci la timp de 30 sec nici nu mai conteaza. Poti sa intorci aparatul 3 sec cel putin in orice directie si nu se va vedea pe poze. a460 are zgomot mare de fond by default. este totusi un aparat stock de 5Mp. cel mai mic ISO posibil pe el este 80 dar in setarile automate nici nu il ia in calcul si foloseste minim 100. self timer este functia prin care iti permite sa faci poza dupa un timp prestabilit fara a apasa declansatorul, nu timpul de expunere. uite poza facuta in aprilie la 6 seara cu a460 iso 80 Editat Septembrie 11, 2007 de sukhoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 am retinut, asa ca o sa tin cont de aceste sfaturi. multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazymobra50 Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Ce sa fie oare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 a460 are zgomot mare de fond by default. este totusi un aparat stock de 5Mp. cel mai mic ISO posibil pe el este 80 dar in setarile automate nici nu il ia in calcul si foloseste minim 100. self timer este functia prin care iti permite sa faci poza dupa un timp prestabilit fara a apasa declansatorul, nu timpul de expunere. uite poza facuta in aprilie la 6 seara cu a460 iso 80 sal nu mai folosi modul automat ca aparatu face ce vrea el nu tu iti recomand daca ai raw sa folosesti pt fotografii modul asta in rest pt poze orice alte programe numai automaticul nu ex al meu face in modul raw fotografiile de 10 mega desi senzurul e de 5 nu fura absolut de loc apropo ascultati piesa asta beton pt altele mes mishu_dark --- Mesaj completat în 11 Sep 2007 22:07 -------------APROPO E O PRELUCRARE NU LA.. ORIGINALA HAHAHA --- Mesaj completat în 11 Sep 2007 22:12 ------------- Ce sa fie oare? UN GLOB AL BASTRU SI TRANSPARENT DE STICLA,,CEL MAI PROBABIL,, CU BULE DE AER ,,,,FOTO MACRO ,,,NU POT SATI SPUN CE OBIECTIV SI DIAFRAGMA A FOLOSIT SAU ILUMINAT DE F.F APROAPE CU O BRICHETA DIN AIA CU LUMINA ALBASTRA PS NU=MI DAU SEAMA DIN CE LEMN E MASA 02___Living_la_vida_loca.mp3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 sal nu mai folosi modul automat ca aparatu face ce vrea el nu tu iti recomand daca ai raw sa folosesti pt fotografii modul asta in rest pt poze orice alte programe numai automaticul nu ex al meu face in modul raw fotografiile de 10 mega desi senzurul e de 5 nu fura absolut de loc apropo ascultati piesa asta beton pt altele mes mishu_dark <small>--- Mesaj completat în 11 Sep 2007 22:07 -------------</small><br/>APROPO E O PRELUCRARE NU LA.. ORIGINALA HAHAHA <small>--- Mesaj completat în 11 Sep 2007 22:12 -------------</small><br/> UN GLOB AL BASTRU SI TRANSPARENT DE STICLA,,CEL MAI PROBABIL,, CU BULE DE AER ,,,,FOTO MACRO ,,,NU POT SATI SPUN CE OBIECTIV SI DIAFRAGMA A FOLOSIT SAU ILUMINAT DE F.F APROAPE CU O BRICHETA DIN AIA CU LUMINA ALBASTRA PS NU=MI DAU SEAMA DIN CE LEMN E MASA misu mersi de grija dar eu am un d70 pe care nu il tin pe automat am pilotat de test un powershot in primavara si ilustram zgomotul teribil de fond al powershotului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate