Voltaire Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Sigma 8mm ultrawide, si un mic fisheye? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Sigma 8mm u so scary! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 si eu sunt pasionat nu prea caut sa fac neaparat poze artistice ... si mai mult fotogafiez ce-mi place ... cateva exemple ... sper sa va placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Sigma 8mm buna lentila:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 (editat) De toamnă. Editat Noiembrie 7, 2008 de Razorbladed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Tot ceva de sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 De toamnă. Superba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Superba! Mulsumesc! Another one : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Tractorase si un calut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleksz Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 salutare tuturor.. uite si o poza cu mine , editata de mine.... /index.php?...t&id=404668 ma baieti cum bag si eu o poza la semnatura... Am incercat sa bag cu insert image.. am dat url-ul.. si imi da eroare... Sorry, dynamic pages in the tags are not allowed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 2 de asta vara Zenit cu azomures de 400 expirat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 2 de asta varaZenit cu azomures de 400 expirat turbabile!!! ... mai ales ca e viraga daca le ai la dimensiune mai mare, te rog da-mi-le si mie pe mail... cu ©-ul de rigoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 turbabile!!! ... mai ales ca e viraga daca le ai la dimensiune mai mare, te rog da-mi-le si mie pe mail... cu ©-ul de rigoare Acum nu le am, cand ma intorc in Bucuresti, daca promiti sa le tii doar pt. tine am sa ti le trimit. Sper sa nu uit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Aveti idee de ceva siteuri cu aparate foto sh de vanzare? dar ceva serios, nu siteuri gen ocazii, unde iti poti lua tepe. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 F64.ro aveau si o sectiune de SH parca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 OK merci, am sa caut maine pe acel site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Acum nu le am, cand ma intorc in Bucuresti, daca promiti sa le tii doar pt. tine am sa ti le trimit. Sper sa nu uit PROMIT! OK merci, am sa caut maine pe acel site. pe f64 n-o sa gasesti preturi la aparatele sh prea convenabile... (sau aparate pe masura cerintelor sh) pe ocazii ai sanse mai mari, numai sa ai posibilitatea sa testezi aparatul si sa te si pricepi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 2 de asta vara Zenit cu azomures de 400 expirat M-am simtit mai tanar cand le-am vazut.Imi amintesc de numeroasele nopti petrecute cu AZO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 PROMIT! pe f64 n-o sa gasesti preturi la aparatele sh prea convenabile... (sau aparate pe masura cerintelor sh) pe ocazii ai sanse mai mari, numai sa ai posibilitatea sa testezi aparatul si sa te si pricepi... Intra aici, asta e cel mai cunoscut: http://www.fotohobbyshop.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Nu am mai postat de mult aici, iar acum vin direct cu o rugaminte: Trei dintre fotografiile facute de mine au ajuns in finala concursului de fotografie "Vezi Orange" editia 2008. Daca aveti bucurie, deschideti linkurile de mai jos, vizionati fotografiile si daca va plac, dati-le un vot. http://vezi.orange.ro/editia-2008/voteaza/fotografia/9bc524 http://vezi.orange.ro/editia-2008/voteaza/fotografia/a9f948 http://vezi.orange.ro/editia-2008/voteaza/fotografia/7271a2 Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Multa bafta! Pozele sunt f reusite, mai ales 1 si 3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Multumesc anticipat! de la mine ai ***** la toate! Multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Merci frumos tuturor pentru sustinere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Mult noroc domnule! Votat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclist forumist nevorbaret Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 zona zanoaga-bolboci-padina-pestera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate