ray Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Salutare, Vreau sa merg iar la mare. Data trecuta a iesit super, asa cum probabil ati citit/vazut poze, asa ca ar fi nemaipomenit sa merg iar in grup cu voi. Plecarea ar fi vineri dimineata si intoarcerea duminica seara. Viteza de croaziera este cam 90 km/h. Cine doreste, sa se inscrie aici. Din pacate nu sunt inca in Bucuresti, sa ne intalnim sa discutam despre plecare, asa ca toate detaliile se vor strange aici. Va astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 (editat) Ai grija sa nu se faca vreme nasoala. E o ocazie buna pentru cei care nu pot ajunge la Iasi... (probleme financiare sau tehnice, daca e vorba de lene... aia nu sunt motoristi) Va recomand terasele GulaG si La Epava. La GulaG se bea la 40, nu la 50 deci trebuie sa dublati la 80 Nu uitati: 1. Evita mahmureala, ramai beat. 2. Bautura aduce uitarea, deci plateste inainte. Editat August 1, 2005 de XCS911 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cartush Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 weekend-ul asta o intindem si noi la Vama Veche...sper sa fie vreme buna... formatzia va fi o masina si 2-3 motociclete... Numai bine si grija mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miu! Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 Cred ca ajung si eu pe la vama sambata seara.. Veniti pe moto? Cum va recunosc?Poate bem un shpritz de vama! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 :(bravo mai CARTUSH.unde ai fost in weekend?parca era vb ca ne intalnim la zid si-mi pui arma la tampla cine mai pleaca din gl la mare?eu cred ca reusesc sa plec abia la inceputul lu sept.sper sa mai gasesc si atunci doritori. drum uscat si distractie placuta asteptam poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 se pare ca ma duc din nou eu din pacate pot sa plec numai pe la 2 cine poate sta sau vrea pe la ora aia e binevenit sa alerge cu mine eu stau in costinesti sambata dau o raita prin vama era sa uit viteza de croaziera > 200 pe autostrada si <200 pe drumurile national-europene daca nu, ne vedem la o in gulag cine e curios sa ma sune pana la 12 la 0742358987 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 Vedeti totusi vremea - aici sau aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat August 5, 2005 Autor Share Postat August 5, 2005 Am renuntat sa mai merg.. n-am cu cine si e vremea urata. Cine merge intr-un strand in Bucale, daca e frumos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 e ziua si e un soare bestial afara aia de la meteo au dat-o in bara ca de obicei eu ma duc la mareeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 si eu plec la mare azi, undeva pe la 4-5 seara... pe varianta Slobozia->Constanta insa, ca e drumul mai bun... daca are careva drum incolo pe la ora aia, e welcome. Viteza de croaziera 150-160 probabil, ca nu ma grabesc. High bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 Viteza de croaziera 150-160 probabil, ca nu ma grabesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 ce te miri? la catamai troaca are, e o viteza cuminte.. insa vremea se strica, ray shi thomas au dreptate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 ce te miri? la catamai troaca are, e o viteza cuminte..insa vremea se strica, ray shi thomas au dreptate.. 217620[/snapback] daca nu ati venit saptamana trecuta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 daca nu ati venit saptamana trecuta!!! 217626[/snapback] ati pierdut tate, vreme buna, bere si scufundari Bd-ul stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ONU22 Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 Daca va intoarceti duminica vin si eu la buc viteza sa fie max90 Nr meu 0721481007 sau 0743517816 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 6, 2005 Share Postat August 6, 2005 Vama e infecta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adixp Postat August 6, 2005 Share Postat August 6, 2005 daca aveam motor veneam si eu .. cu scooterele nu se merge ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat August 7, 2005 Share Postat August 7, 2005 iaca acum m-am intors de la mare bestiala vremea soare, valuri de 2 m cine a pariat pe vreme proasta a pierdut maibe weekendul urmator mergem impreuna mai nasol a fost la intoarcere, inainte cu 10 km de autostrada soarelui si inca vreo jumate de autostrada a plouat ei acum nu poate fi totul perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cartush Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Smeagol, daca nu ma insel, ai dat vreo doua raite prin Vama Veche...ideea e ca am vazut un motor de CJ cu nr. KKK Intr-adevar...vremea, valurile si temperatura apei beton... Data viitoare cand ajung la mare va fi dupa 15 septembrie, daca termin restantele cu bine... Numai bine si conduceti prudent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Azi m-am intors de la mare.... super vreme, valuri belea prin Neptun, plajele pline.... drumul uscat si ca-n palma (Urziceni).... ce bine ca m-am dus si nu m-am luat dupa tarpfa de Busu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 pe partea pe unde am venit eu nu a plouat si doar 3 radare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Vama e infecta! 218459[/snapback] iti declaram sedintza in urma spuselor tale! pregatesteti deja contaatacu' ca am trimis deja moto-nudistilor detaliile tale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 iaca acum m-am intors de la marebestiala vremea soare, valuri de 2 m cine a pariat pe vreme proasta a pierdut maibe weekendul urmator mergem impreuna mai nasol a fost la intoarcere, inainte cu 10 km de autostrada soarelui si inca vreo jumate de autostrada a plouat ei acum nu poate fi totul perfect 218790[/snapback] salut eu am fost pe acolo probabil recidivez weekendul viitor tu pe unde ai fost ? ai prins concertul proconsul de la bibi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate