Ion54 Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 Pentru mai multe info: www.bosshoss.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 Nu ma incanta asta. Am vazut in poze un Bosshoss care imi placea. Poate ii gasesc poza. daca asta se vinde piese ma intereseaza furca,ghidonul,sistemul de frinare fata si lampa de stop...si comenzile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fi|oz0phu' Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 oare cat cantareste un monstru din asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ion54 Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 (editat) Du-te pe site-ul lui Boss Hoss (www.bosshoss.com) si ai toate datele Editat Aprilie 13, 2006 de Ion54 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_snake Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 niste poze de pe site-ul www.bosshoss.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 monstrii pe 2 roti.....mi-ar place sa vad live unul din asta....stiti sa fie in Ro vre-unul? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Aprilie 29, 2006 Share Postat Aprilie 29, 2006 (editat) magaoaia asta are motor de viper .in afara de radiatorul ala(pe care puteau sa l vopseasca ceva ..arata ca un aparat de aer conditionat) nu arata asa rau.daca lui hulk i-ar trebui o motocicleta cred ca ar apela cu incredere la boss hoss.oare ar bate o busa la o liniuta?ca la o curba deja s a terminat distractia. Editat Aprilie 29, 2006 de allias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fi|oz0phu' Postat Aprilie 29, 2006 Share Postat Aprilie 29, 2006 "scula" cantareste peste juma de tona si ceva imi zice ca nu e foarte rapida (in comparatie cu Busa),ci doar puternica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shakal Postat Aprilie 29, 2006 Share Postat Aprilie 29, 2006 iaca si BossHoss,culmea ca l-am gasit postat la "motociclete de viteza"...,..hahahahaha ce ziceti?daca mai aveti poze....aici va rog. B. BHC-3 ZZ4 Specs | Features Engine TypeLiquid Cooled V-8 Also, V8 inseamna 4 cilindrii pe o parte si 4 pe cealalta. In pozele pe care le-ai atasat tu se vede o motocicleta cu elemente de boss-hoss dar cu motor de Tomahawk - (Dodge Viper). Se vede klar ca este un V10. Daca ne aducem putin aminte de Tomahawk - http://www.allpar.com/cars/concepts/tomahawk.html - se pare ca are aproape aceeasi capacitate ca si modelul cel mai mare de boss-hoss dar care are o viteza de: Top Speed: 300+ mph (est.). trebuie sa mai facem calcule ?? De aceea a fost pus la motociclete de viteza + ca avea spatele k de BUSA. S-a jucat shi omul cu esteticul si performantele.... Shaq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 in ungaria este unu, cel putin era la o intrunire, o dat liniuta cu un zx9 parca si o luat bataie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 BHC-3 ZZ4 Specs | Features Engine TypeLiquid Cooled V-8 Also, V8 inseamna 4 cilindrii pe o parte si 4 pe cealalta. In pozele pe care le-ai atasat tu se vede o motocicleta cu elemente de boss-hoss dar cu motor de Tomahawk - (Dodge Viper). Se vede klar ca este un V10. Daca ne aducem putin aminte de Tomahawk - http://www.allpar.com/cars/concepts/tomahawk.html - se pare ca are aproape aceeasi capacitate ca si modelul cel mai mare de boss-hoss dar care are o viteza de: Top Speed: 300+ mph (est.). trebuie sa mai facem calcule ?? De aceea a fost pus la motociclete de viteza + ca avea spatele k de BUSA. S-a jucat shi omul cu esteticul si performantele.... Shaq v8 v 10 ...it is stiill useless.ar trebui sa i puna un spatar ca nu prea iy vad bine pe eventualii posesori daca din neatentie accelereaza prea brusc,asta si datorita pozitiei de mers.daca vroiau sa faca ceva misto puneau un motor de avion.si niste aripi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 o vreau p-aia mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 owau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 Oare cat poate rezista un pneu la asemenea forte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 (editat) Daca ai 45.000 de euro sa dai pe motoreta aia, schimbi un pneu la fiecare saptamana! Asa ma gandeam si io. Stai ca imediat apar aia cu.. "da, da cat consuma?" Editat Septembrie 17, 2006 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 Stai ca imediat apar aia cu.. "da, da cat consuma?" sa stii ca ai dreptate. ma mir ca inca nu s-a pus intrebarea. Si ca si chestie, cel mai "ieftin" Boss Hoss la mana a doua azi pe mobile este 37.000 de euro!La banii astia mi-o fac eu din pila! te bate vreun gand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 17, 2006 Autor Share Postat Septembrie 17, 2006 nu e nici chopper, nici cruiser :crack: ce cauta aici??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 da` ce e? autobuz? Io zic ca e un power-cruiser in toata `puterea` cuvantului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 Asa ma gandeam si io. Stai ca imediat apar aia cu.. "da, da cat consuma?" Nu ma gandeam ca nu o avea "saracul" bani de schimbat cauciucul ,era logic oricum ....eram curios sa fac o comparatie intre cat de repede il "mananca" boss-ul si cat de repede mi l-a mancat mie la K6(avand in vedere cuplul muuullllttt mai mare si obtinut la o turatie muullltttt mai mica) ,atata tot ,dar apare mereu cate unul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 nu cred ca poate sa-l manance prea repede. cum o fi sa faci burn out cu aia... si sa cazi eventual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_q Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 oare supravietzuiesti la un wheelie cu motociclu asta ??? :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 Consuma in jur de 25 la suta (am citit un test german cu Boss Hoss, acolo scria). Si nu stiu ce fel de wheelie poti sa faci cu el, ca are peste 600 de kile. Si vreo 300 de cai (motor Chevy Corvette). Mmmm.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mavetz Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 Consuma in jur de 25 la suta .......... la 45.000E iti da si o cisterna mica sa mearga dupa tine ca sa nu faci pana prostului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 hai cu poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 O sa fie unul in Pitesti, avem un jupan care vrea sa-si ia asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate