dead_man_walking Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 Bai Oparitule ,de unde pana un de te maninca pe tine in c..r sa te iei tu de mine ,Ce mah si tu dai motociclist? Pun pariu ca aveti amandoi (si alalaltu )doua mopede obosite ,si neavand toata ziua ceface stati be bancuta,ivartiti de roti si va ganditi Oare daca bag mana-n spite cese intampla? 227235[/snapback] ce le spui tu ca un om mare!!! ne leshi mah!!! daca te-ai uita mai atent prin zona, ai sa vezi ca modelul de scuter pe care-l am eu se fabrica de prin .... 2004 incoace!!! poate mintea ta e obosita!!! shi nu mai jigni pe aici, ca nu-s maidanurile cu care eshti tu obishnuit!!! Vedetiva ma de treba ca nu sunteti mai interesanti ,iar daca va maninca intradevar pot sa va scarpin eu pe amandoi . 227235[/snapback] serios nu prea itzi sta bine amenintzand!!!! tu nu ai ce face shi te plictiseshti rau, de incepi sa amenintzi lumea pe forumuri!!! Eu zic s-o terminati Batranilor. 227235[/snapback] am o propunere pentru tine daca tot te doare degetul, ce-ar fi sa tzi-l bagi singur in gura!!!! poate trece durerea!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat August 21, 2005 Share Postat August 21, 2005 auzi cpm.. tu esti ala batran .. ca habar nu ai regulile de circulatie... citeste tata decretu ala... in legatura cu scuteru ia zi mane ce scuter ai tu? nu te mai da bogat... la banii care i-am dat pe scuter puteam sa imi iau motor + o mica diferenta.. oparit esti tu .. ca toti care se iau de tine ..au dreptate.. lasaneee lasaneee !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 21, 2005 Share Postat August 21, 2005 (editat) @bunicule nu te mai da rotund aici cu scuteru tau cpm a fost sau mai este mecanic la PIAGGIO nu-i asa nciprian? @dead_man_walking decat sa stai pe net mai bine ai sta cu sotioara ta ca am auzit ca ai avut acum de curand nunta.....cioflingare nu mai fi asa rau cu PEUGEOT LINDIX(LUDIX)este ca o bicicleata Editat August 21, 2005 de Costy_Clipcea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 @dead_man_walking decat sa stai pe net mai bine ai sta cu sotioara ta ca am auzit ca ai avut acum de curand nunta.....cioflingare nu mai fi asa rau cu PEUGEOT LINDIX(LUDIX)este ca o bicicleata 228334[/snapback] BICICLETA POATE AI TU!!! SHI DACA TOT VORBESHTI DUPA URECHE, CRED CA TE-A LUAT CURENTU!!! APASHU SHI-A LUAT NEVASTA, NU EU, DAR ASHA SE INTAMPLA CAND TE CHEAMA UN PRIETEN SA-I VII IN AJUTOR, NU PREA SHTII CE SA SPUI SHI BAGI DIN BURTA!!!! HAI NOROC!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 Daca va intereseaza si alte detalii sunati-ma la tel 0744221401 si vorbim despre ce vreti voi ,inclusiv cu cei doi rautaciosi. 227236[/snapback] noi sa fim sanatoshi shi sa ne vedem pe shosele!!! asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 BICICLETA POATE AI TU!!!SHI DACA TOT VORBESHTI DUPA URECHE, CRED CA TE-A LUAT CURENTU!!! APASHU SHI-A LUAT NEVASTA, NU EU, DAR ASHA SE INTAMPLA CAND TE CHEAMA UN PRIETEN SA-I VII IN AJUTOR, NU PREA SHTII CE SA SPUI SHI BAGI DIN BURTA!!!! HAI NOROC!!! 228552[/snapback] nu trea am inteles nimic da in fine cum zici tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 nu trea am inteles nimic da in fine cum zici tu 228813[/snapback] fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 vai ce iei foc aiurea! era vb ca el a gresit si cred ca si tu ti-ai dat seama Costy! Nu ma iau de nimeni recunoste vina ! (asa ar fi normal) Subiect inchis ! (cel putin pt mine) Multa sanantate si CASCATI OCHII LA DRUM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack_Daniels_pescuter! Postat August 24, 2005 Share Postat August 24, 2005 si pe mine m-au oprit vu un dna50 si sctrie moped in taslon si vit maxima 45 si a zis k nu necesita permis! dar am o intreare un prieten de al meu are un aprilia sr si scrie scuter solo in talon si vit maxima tot 45 la el cum e ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 tot asa nu necesita permis !! dar 45?? poi ma chinui cu o semicursiera si tot ajung la 45 in vale! ..aiurea rau mai bine dai de permis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
March Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 Eu am o nelamurire: de unde s-a scos viteza de 45 km/h? Stiam ca e vorba de 50, nu de 45. S-a schimbat intre timp treaba? Stiam ca legea n-a fost aprobata si in vigoare a ramas tot ordonanta. Care, apropo, nu prevede nimic despre "moped", ci doar despre ciclomotoare si motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliBoss Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 baieti mai bine lasa-ti, da-ti de permis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 baieti mai bine lasa-ti, da-ti de permis. 231782[/snapback] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 27, 2005 Share Postat August 27, 2005 (editat) Eu am o nelamurire: de unde s-a scos viteza de 45 km/h? Stiam ca e vorba de 50, nu de 45. S-a schimbat intre timp treaba? Stiam ca legea n-a fost aprobata si in vigoare a ramas tot ordonanta. Care, apropo, nu prevede nimic despre "moped", ci doar despre ciclomotoare si motociclete. 231222[/snapback] fii atent la 45 km/h scrie MOPED in acte la 50km/h 49cmc scrie MOTOCICLETA ca asa este tara noastra nu se ia categoria dupa capacitatea motorului si se ia dupa viteza Editat August 27, 2005 de Costy_Clipcea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
placebo89 Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 mai oameni buni ma nebunitzi..am un yamaha aerox r 49cc din '03..cumparat recent din italy..acolo trebuie a1..in romania nu trebuie??ma batea gandul sa imi fak a1...dar dk ziceti voi..oricum in acte scrie ca este limitat la 45km/h...shi k nu ai voie sa mergi 2p el..etk...da unde ash putea gasi legea sa le'o dau de kap la politishtii din MM??va multzumesk! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 Va certati aiurea aicea dmw cu ciprian despre care am auzit ca este un excelent mecanic,mai multi preteni fac reviziile si toate reparatiile la el la service.Pe deasupra se mai baga in seama si "profa de romana"..detest cand vad pe site ca se baga cate unu in scandal pe teme de motor,legislatie etc si zice si el ca nu a folosit unu cratima,ca altu scrie cu "k" etc.E forum de motoare nu de limba si literatura romana...asa ca nu are rost sa va jigniti aiurea,sa va luati unul de scuterul altuia etc.Am un vecin cu un ludix,e mai mic asa dar pare caterinca l-am vazut doar din mers. Bafta Ps una intrebare,dupa cum stiti rs50 se conduce fara permis...eu am un tzr tot de 50 ,cu acelasi motor minarelli pe el de 49,7 cc ca pe rs...la mine in talon scrie motocicleta,50cc si vit max 70!!!!de ce??sunt mai cu ciunga in par????vreau si eu sa merg pana iau carnetu pe 11 oct fara permis cum merg toti preteni mei cu rs50... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 Ps una intrebare,dupa cum stiti rs50 se conduce fara permis...eu am un tzr tot de 50 ,cu acelasi motor minarelli pe el de 49,7 cc ca pe rs...la mine in talon scrie motocicleta,50cc si vit max 70!!!!de ce??sunt mai cu ciunga in par????vreau si eu sa merg pana iau carnetu pe 11 oct fara permis cum merg toti preteni mei cu rs50... 244841[/snapback] te duci la RAR shi itzi scrie moped in cartea de identitate shi potzi sa circuli fara carnet!!! vezi ca RAY a facut acest lucru, intreaba-l pe el ca sa shtii exact care-s pashii de urmat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 Din pacate, daca nu scrie "moped" si vit.max.45 pe talon, degeaba.... nu poti face nimic!! asta-i legea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 maI AM UN APRILIA SACARABEO DE 49 DAR ESTE MODELU NOU SI IN ACTE SCRIE CILOMOTOR DAR 50 PT CA SE ROTUNJESTE.CU CARNET SAU FARA SE CONDUCE?daCA FARA DATI-MI SI MIE LEGEA.saU MACAR O LEGE CARE DEMONSTREZA CA SCOOTERELE DE 49 SE CONDUC FARA CARNET SI DE LA CE VARSTA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 Din pacate, daca nu scrie "moped" si vit.max.45 pe talon, degeaba.... nu poti face nimic!! asta-i legea! da asta stiu si eu,dar a zis DMW ca tu ai fost la RAR si ti`ai facut chestia asta...cum?!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 mai nu am fost la rar cu el ci are acte de italia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 da asta stiu si eu,dar a zis DMW ca tu ai fost la RAR si ti`ai facut chestia asta...cum?!... Aici am detaliat ce si cum... E simplu, daca ai ce trebuie pe cartea de identitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Aici am detaliat ce si cum... E simplu, daca ai ce trebuie pe cartea de identitate. Am citit,se pare ca eu legal nu pot conduce fara permis...la mine pe cartea de identitate scrie categorie "motocicleta" ,50cc,vit max 70! ...nu inteleg care este diferenta intre al meu si rs..probabil cei de la Um au pile mai mari la RAR decat Yamaha...ca altfel nu inteleg..sunt dotate cu acelashi motor minarelli...aceeashi chestie ,alt nume...fie... Bafta si asflat uscat ca nu mai ploua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cpm Postat Septembrie 21, 2005 Autor Share Postat Septembrie 21, 2005 asta-i legea! Salutare prieteni si nu numai. Am vesti noi despre aventura mea ( pt cei interesati). Batranica s-a facut bine ,iar despre judecata nu s-a pus problema . am o veste proasta pt cei care cred ca 49cc se poate conduce fara permis . Cu ocazia nefericita am discutat cu mai multi politisti despre problema permisului ,Le-am aratat hartia aia care spune ca nu ai nevoie de permis ( a pus-o cineva pe forum),am analizat-o cu politistii din strada si toti au spus ca daca atest ca are 49cc vit max 45 totul este OK( le arati talonul) ,dar in momentul cand am discutat d.p.d.v legalsitiv, s-a schimbat in rau .Scuterul nu are caracteristicile ciclomotorului ,(nu poate fi propulsat de pedale ) .In cazul in care aveti un necaz ( accident) iti ia permisul si daca ai mers pe moped ,motivatia :daca ai permis(indif de cat A,B,C,D+E)cunosti l;egile si trebuiesc respectate. In Romania ai surprize mari,asa ca si daca ai hartie si talon de la RAR care se specifica moped si ai un necaz in trafic (mai grav) si scrie in talon moped, iar tu ai un scuter, este posibil sa-ti opreasca talonul si sa te trimita la RAR pt identificare. Numai in Romania se poate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 In Romania ai surprize mari,asa ca si daca ai hartie si talon de la RAR care se specifica moped si ai un necaz in trafic (mai grav) si scrie in talon moped, iar tu ai un scuter, este posibil sa-ti opreasca talonul si sa te trimita la RAR pt identificare. Numai in Romania se poate . corect tot timpul s-a vorbit ca nu itzi trebuie permis la scutere de 49cmc, doar daca au viteza limitata la 45 km/h. daca viteza e limitata shi te trimit la RAR, care-i problema??? aia o sa spuna ca viteza max. a scuterului e 45 shi nu ai probleme din punct de vedere al carnetului. daca accidentul a avut shi alte urmari: vatamare corporala etc atunci raspunderea penala are alt temei, nu raspunzi penal pentru ca nu ai avut carnet, ci pentru alte infractziuni!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate