rook Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 am o intrebare pt cei care si-au inmatriculat recent motocicleta .dupa ce am facut RAR-ul si am cartea de identitate ce trebuie sa fac ? unde merg mai intai , la politie , primarie , si daca stiti sa imi ziceti ce taxe mai trebuie sa platesc . Mesaj completat P.S. cat costa nr preferential? -trece pe la un cabent de intocmit acte pt tot felul de formulare tipizate -mergi la primarie la impozite si taxe (etajul 1 la primarie intrarea prin lateral) impozit undeva la 50 ron pe an, dar nu esti obligat sa-l platesti pe loc -mergi la asigurare sa-ti faci RCA-ul -ajungi si la politie cu toate actele, taxele le poti plati si in cadrul institutiei au acolo mai multe ghisee pt asa ceva -si numarul preferential daca bine tin minte nu-s sigur e in jur de 80 ron si-l platesti la politist cand predai actele Acuma s-ar putea sa fi uitat ceva, eu in martie l-am imatriculat pe al meu dar sunt convins ca ma poate completa cineva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 (editat) am o intrebare pt cei care si-au inmatriculat recent motocicleta .dupa ce am facut RAR-ul si am cartea de identitate ce trebuie sa fac ? unde merg mai intai , la politie , primarie , si daca stiti sa imi ziceti ce taxe mai trebuie sa platesc . Mesaj completat P.S. cat costa nr preferential? hai la mine la magazin sa iti fac dosarul adica tipizatele si iti explic apoi tot ce trebe sa mai faci nr. pref la moto 65 (parca) Editat Noiembrie 7, 2009 de bufa_1974 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 hai la mine la magazin sa iti fac dosarul adica tipizatele si iti explic apoi tot ce trebe sa mai faci nr. pref la moto 65 (parca) Luni dimineata ma prezint la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad302 Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 (editat) Este cineva care face crasbar-uri in Mures? Mesaj completat Editat Noiembrie 20, 2009 de vlad302 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofix Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 Este cineva care face crasbar-uri in Mures?Mesaj completat Salut! Suna-ma si vino pana la atelier cand ai chef, discutam si le facem exact cum vrei tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NightShadow Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Pentru vopsele de calitatea House of Kolor http://www.houseofkolor-ro.ro/index_ro.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofix Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 Bafta tuturor in noul an, iar care mai aveti cate ceva de pus la punct, va astept la atelier! PS: Mai nou confectionam si crash-bar-uri, la preturi imbatabile (jumatate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad302 Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Bafta tuturor in noul an, iar care mai aveti cate ceva de pus la punct, va astept la atelier! PS: Mai nou confectionam si crash-bar-uri, la preturi imbatabile (jumatate) Eu pe cand sa vin pe la tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofix Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Eu pe cand sa vin pe la tine? Salut! Vorbim la telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Care vindeti un ghidon de cross? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Attila.A Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Bafta tuturor in noul an, iar care mai aveti cate ceva de pus la punct, va astept la atelier! PS: Mai nou confectionam si crash-bar-uri, la preturi imbatabile (jumatate) Poti sa faci crashbar pentru Hornet 2002? Am incercat de mai multe ori sa te sun dar nu ai raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Poti sa faci crashbar pentru Hornet 2002? Am incercat de mai multe ori sa te sun dar nu ai raspuns. Pot eu sa-ti fac 0720575797 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofix Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Poti sa faci crashbar pentru Hornet 2002? Am incercat de mai multe ori sa te sun dar nu ai raspuns. Scuze, sunt in spital, am o fractura la glezna stanga si nu am telefonul la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazyzly Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 Salutari! Ma intereseaza unde se fac parbrizuri in Tg. Mures sau in judet. Oare ma poate ajuta cineva? Zile placute! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raulyto Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 (editat) Â Â Editat Iunie 30, 2010 de Raulyto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cellallallt Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 unde se regleaza carburatoare ashe mai eftin si niste preturi aproximateve? cablu de km pt kawasaki zzr 400 1995 are cineva? Multumesc anticipat..si sa vina caldura!!!! Mesaj completat cdi pt kawasaki zzr 400 are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciupinadan1 Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 un electrician bun stie careva?cand accelerez intre 4000 si 8000 claxoneaza,si deja pe cine depasesc numa carne imi da,plus 100 de flash-uri,parca is la nunta cand depasesc vreo 3-4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhadu_ Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Salutare, am nevoie de putin ajutor, am avut accident cu moto Yamaha xj 600 si asigurarea mi-a zis ca nu are nici un service care sa poata sa imi evalueze paguba. Nu stiti cumva vreun service care mi-ar putea face o evaluare a pagubei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kampur Motors Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Salutare, am nevoie de putin ajutor, am avut accident cu moto Yamaha xj 600 si asigurarea mi-a zis ca nu are nici un service care sa poata sa imi evalueze paguba. Nu stiti cumva vreun service care mi-ar putea face o evaluare a pagubei? Se poate face fara probleme la noi si putem rezolva si problema transportului daca nu te poti deplasa pe ea. Relatii la telefon : 0733-735678 sau andrei.stefan@kampurmotors.ro Cu stima, Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 cine ma poate ajuta cu scoaterea unui limitator la o yamaha neos 4 t,2009. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 Va salut baieti.Am o rugaminte la voi.Eu sunt din Timisoara,am auzit ca este in Targu Mures o firma care aduce motociclete in leasing.Va rog daca stiti ceva ajutati-ma cu ceva informatii:nume firma,seriozitate,etc.Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
perversu Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Bafta tuturor in noul an, iar care mai aveti cate ceva de pus la punct, va astept la atelier! PS: Mai nou confectionam si crash-bar-uri, la preturi imbatabile (jumatate) SALUT, MA INTERESEAZA UN CRASH-BAR PT UN CHOPPER SUZUKI INTRUDER 800 CMC, SA FIE CLASIC DREPTUNGHIULAR CU DIAMETRU DE 4 - 4,5 CM. DIN INOX/CROM. CAT MA COSTA SI CAND IL POTI FACE? SUNA-MA DACA POTI (CA EU AM INCERCAT SA TE SUN SI NU AI RASPUNS): 0765 666 688 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
perversu Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Bafta tuturor in noul an, iar care mai aveti cate ceva de pus la punct, va astept la atelier! PS: Mai nou confectionam si crash-bar-uri, la preturi imbatabile (jumatate) SALUT, MA INTERESEAZA UN CRASH-BAR PT UN CHOPPER SUZUKI INTRUDER 800 CMC, SA FIE CLASIC DREPTUNGHIULAR CU DIAMETRU DE 4 - 4,5 CM. DIN INOX/CROM. CAT MA COSTA SI CAND IL POTI FACE? SUNA-MA DACA POTI (CA EU AM INCERCAT SA TE SUN SI NU AI RASPUNS): 0765 666 688 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate